saturn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Arabayı yetkili servislere kontrol için verdiğimizde yetkili servisin gözünden kaçan birşey olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bizim arkadaşın babasının 7 serisi bmw'sinde tekerleklerden bi tanesini adam gibi takmamışlar takla attıydı. yani evet oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 röh.2 tane 0 km bmw 7 verselermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 olmaz mı, insan faktörü, tabi ki olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Genelde çok ufak ama sinir bozucu bi dingillik yapıyorlar bizim araçta. 2 toyota servisinden hangisi denk gelirse ona götürüyoruz, sürekli takip ettiğimiz bi yer yok. Şimdi birine gidince hemen plakadaki reklam bandını söküp kendininkini takıyor falan diğerininki varsa. Çoğu kez bandı söküyorlar ama yeni bant yapıştırmayı unutuyorlar. Öyle tinerci arabası gibi kalıyor çirkin bi şekilde, soyulmuş kağıt izi kalıyor böyle. Başka da bi sıkıntım yok asfasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Evet o plakalar sürekli değişiyor. Bir de paso servis değiştirseniz "abi ayaan alışsın abü" diye bedavaya yıkatabilirsiniz arabanızı, bu da duyulmamış fakir yöntemlerindendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 mazot damlatan mazot filtresini değiştirdiler. vidalardan birini takmamışlar yarım depo gitmiş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Selam, Kartal Genoto: - Turbonun yağlama borusunu değiştirmediler, turboyu elimize almak zorunda kaldık. İyi niyet göstergesi olarak %50 indirim yaparız demişlerdi... sonrasını hatırlamıyorum. - Ön camın önündeki plastik parçanın yine plastik olan tırnaklı vidalarını kırdılar. Angutlar nasıl takılacağını bilmiyordu. - Disklere bakmak için jantı sökerken bijon yuvalarını çizmişlerdi. - Kilitli bijonun kilidini kaybettiler. - Gösterge panelini sökerken direksiyonun üstündeki plastik bölümü çizdiler. - Kırık farı değiştirdiler ama far ayarı yapmayı unuttular. - Motorun plastik koruyucusunun tırnağını kırdılar, sonra da 'bunu siz kırmış olsanız gerek' dediler... yine sonrasını hatırlamıyorum. Yetkili servis dediğin an midem kasılıyor, gözlerim kanlanıyor. Özel servisde ustamın tepesinde durup bir fiil araca müdahale edebiliyorum ve işinin ehli oluyorlar. Yetkili servis paso ucuz işçi çalıştırıyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Servise gidince en temizi plakayi sokturun. Plakanin arkasina biraz silikon biraz kaliteli bir cift tarafli bant yapistirin. Win. Hem daha hos duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ben arabayı ilk satın aldığımda aküye giden kablolaları sıkmamışlardı. Yolda kalmıştım 0 arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Yönlü yağmur lastiğini ters takmışlardı, sanırım Acıbadem'deki Ford servisi olsa gerek, hatırlamıyorum. Ben de arabayı aldığımda kontrol etmemiştim. Yağmur suyunu geriye atması gereken lastiğim yolda bulduğu ilk çiviyi içine almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 2 aylik arabanin balansi kaymisti. Direksiyon 2-3 derece saga donukken duz gidiyordu araba. Servise goturdum duzeltin diye. Tamam hallettik dediler ciktim eve gidiyorum bu seferde direksiyon sola 2-3 derece donukken duz gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Selam, Sonuç: Neden 0km araç alınmayacağının en güzel göstergesi. Yetkili servise bağlı kalmak insanı nefret ettiriyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 yetkili servise götürdüm distribütör bozulmuş 1.550 TL dedi.ebayde baktım 100$ Bi ustaya sordum gel ya takarız dedi.toplam maliyet 200 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Selam, Servis ile de bitmiyor olay, ip dist.in elinde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Aynen katiliyorum> Doguscum saolsun fena geciriyor bi daha vag grubu araba almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Selam, Aynen :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar