Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yetkili servisler

saturn

Öne çıkan mesajlar

Genelde çok ufak ama sinir bozucu bi dingillik yapıyorlar bizim araçta. 2 toyota servisinden hangisi denk gelirse ona götürüyoruz, sürekli takip ettiğimiz bi yer yok. Şimdi birine gidince hemen plakadaki reklam bandını söküp kendininkini takıyor falan diğerininki varsa. Çoğu kez bandı söküyorlar ama yeni bant yapıştırmayı unutuyorlar. Öyle tinerci arabası gibi kalıyor çirkin bi şekilde, soyulmuş kağıt izi kalıyor böyle.

Başka da bi sıkıntım yok asfasfsa
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Kartal Genoto:
- Turbonun yağlama borusunu değiştirmediler, turboyu elimize almak zorunda kaldık. İyi niyet göstergesi olarak %50 indirim yaparız demişlerdi... sonrasını hatırlamıyorum.
- Ön camın önündeki plastik parçanın yine plastik olan tırnaklı vidalarını kırdılar. Angutlar nasıl takılacağını bilmiyordu.
- Disklere bakmak için jantı sökerken bijon yuvalarını çizmişlerdi.
- Kilitli bijonun kilidini kaybettiler.
- Gösterge panelini sökerken direksiyonun üstündeki plastik bölümü çizdiler.
- Kırık farı değiştirdiler ama far ayarı yapmayı unuttular.
- Motorun plastik koruyucusunun tırnağını kırdılar, sonra da 'bunu siz kırmış olsanız gerek' dediler... yine sonrasını hatırlamıyorum.

Yetkili servis dediğin an midem kasılıyor, gözlerim kanlanıyor. Özel servisde ustamın tepesinde durup bir fiil araca müdahale edebiliyorum ve işinin ehli oluyorlar. Yetkili servis paso ucuz işçi çalıştırıyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...