nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hakkaten msn olmuş bu facebooktan ziyade, araya bir de stumbleupon eklemişler. fakat sms olayını bitirme çabalarından hiç hoşlanmıyorum, sms güzel zevkli bir şey be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Penthesilea said: "roket adam" said: Facebook 0.FACEBOOK saçmalığı gittiği sürece gidecek abi. Bildiğin ergenlerin hayatını söndürdü biri benim kardeşim olmak üzere, telefon bağımlısı gerizekalı bir nesil yetişiyor.facebook dunyayi degistiren yegane sirketlerden su anda, lamer kullanicilar yuzunden adamlarin yaptiklarini kucumsemek yanlis. ilk olarak inanilmaz bir muhendislik var arkasinda. ornek olarak youtube'a bakin ki google yani sirket, yeni konulmus ve cok izlenen bir videoya. 304'te falan kaliyor viewler, gunde 1-2 guncelleniyor falan. facebook'ta justin bieber'in page'ini bi refreshleyin likelarin nasil arttigini gorun. inanilmaz bi big data processing sistemleri var, postlara upload edilen fotolara videolara, web sayfasi likelarina falan hic girmiyorum. facebook social network degil cok daha baska bisey bence, ve cok guzel planlari var. project titan ile birlikte cep tel numarasi gibi bi olay ortadan kalkacak mesela. sosyal amacli e-mail kullanimi bitecek. sms zaten tarih olma noktasinda. ucunu birlestiriyor adamlar, fantastik seyler bekliyorum ben. bunlari soylememin yarin facebook seattle'da 50 kisilik bi konusmaya cagirilmam ve mark zuckerberg'in orada olacak olmasiyla hic bi alakasi yok :P bir mesaj geliyo yarim saat mesaj var gosteriyo ama aslinda yok, coktan okunmus o mesaj. bir notification geliyor bakiyorum, okundu diyor, yine giriyorum okunmamis gosteriyor. baslatmasinlar oyle big data processinglerine... edit: ve bu hep oluyor. bir iki kere olmadi su siralar her gun, obur zamanlarda haftada en az 2-3 kere oluyor. bir bana da olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Facebook'tan son derece memnunum. Bilindik social network olayını aşalı çok oldu. Doğru yönde adım attılar, sadece web sitesi olmaktan çıkıp telefonlara, e-mail'lara entegre hale getirdiler kendilerini. Penth'in dediği gibi geleceği şekillendiriyor şuan adamlar, çok hızlıda ilerliyorlar. Ya adapte olacaksın yada bilgisayarının üzerine dantel örtü koyacaksın, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Gmail benim herşeyim. Yanına güzel özellikler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Abi ne alakası var facebook hesabı olmayan internet kullanmasına getirmişsiniz olayı. Facebook hesabım kapalı bir 6 aydır falan, ondan önce de not paylaşım sayfası vardı ordan not bakıyordum, şimdi sınıf arkadaşlarımla eve çıktım onlar veriyorlar notları saolsun. Onun dışında da hayatımda değişen bir şey olmadı, aksine akşam feysden eklesene diyen kızlardan kurtuldum. Direk telefonlarını alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 LathspeLL said: Ya adapte olacaksın yada bilgisayarının üzerine dantel örtü koyacaksın, o derece. Oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 şair burada çok coolum, kızlar peşimde demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Hayır facebook yüzünden trip yemiyorum dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 feysbuhum yok, dantel örmeyi öğreniceğimi sanmıyorum. bilgisayarı camdan attım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bilgisayar mi? o da ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 facebook hesabın yok mu cahal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bilgisayarım olsa cahal nedir googlelardım.. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hmm google'ın arama ekranı daha güzelleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://video.ft.com/v/1029968827001/Google-s-latest-crack-at-social-media şöyle bi videoya denk geldim.az daha olsa fikir sahibi olmak isteyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ahah mark zuckerberg'e google plus hakkindaki dusuncelerini sordum, videosu elime gecince koyarim. lamer gibi kendim cekmedim videoya. ben: mark, google plus hakkindaki dusuncelerin neler (gruptan wohohwihwohwohwohw sesleri sfdgdsgdgfdsg abi asiri komikti) mark: simdiye kadar kimsenin sormamasina baya sasirmistim zaten euhehue ben: come on, I had to ask this. bi de sorumun ikinci bir bolumu var, buna karsilik bing ve facebook alliance'ini daha da ileri goturecek misiniz? mark: bing ile alliance'imiz zaten hali hazirda var ve bunlari google bisey yapiyo diye karsilik olarak yapmiyoruz (burada bi sessizlik sdfs) cok arastirmadim, yorum yapacak kadar bilmiyorum *evade*. ama genel olarak google ve sosyal girisimleriyle ilgili konusmam gerekirse (ozetliyorum) - google ve facebook birbirine cok benzer sirketler. sonucta ben de google kullanarak buyudum. hem facebook a benzer buldugum hem de begendigim bi sirket. - onlar webi indexlerken, biz insanlar ve onlarin interactionlarini indexleme yoluna gittik, ve dunya buna dogru gidiyo. - girismlerini ben de merakla takip ediyorum. I like the fact that they keep on trying (kendi de dahil herkes yarildi burada ahah). - umarim bu sefer ortaya guzel seyler cikar ve biz onlardan biseyler ogreniriz. onlar da bizden biseyler ogreniyorlar bu isler boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ben kullaniyorum bu arada google+ bugun geldi davetiye. kurcalayip yazayim yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 o video ne ya oyle, facebook'un karbon kopyası olmus resmen ehaua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 abi 2 sey yazayim 1- sparks COK iyi bi fikir 2- google'a komple entegre ediyorlar google+ i. farkettiyseniz google ui'i degisti, sadece ustteki bar degil SERP falan da degisti (turkiye'de degisti mi veya kucuk bi gruba mi yaydilar bilmiyorum tabi). bu cok guclu yapabilir google+ 'i. zaten dunya populasyonunun buyuk bi bolumu internette her sey icin google'i kullaniyor, dusunsenize google da bisey aratirken notificationlar akicak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bize cikmadi kardes, bilemiyoruz, issiz fakiriz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 davetiye istiyorum ben de edit: hahaha google su anda degismis, boyle buyumus butonlari linkleri filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yalnız, aramalarının takip edilmemesini (en azından social stayla) isteyecek çok kişi var ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 inv inv inv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mr_Hand said: yalnız, aramalarının takip edilmemesini (en azından social stayla) isteyecek çok kişi var ehehehe yaparlar bunu, zaten su anda var ama social network olayi ile entegre calisir mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 inaytliysa baa da gonderin la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Penthesilea said: ben kullaniyorum bu arada google+ bugun geldi davetiye. kurcalayip yazayim yorumBanada davetiye gonderirmisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar