pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 köyden şehre gelirken 2 tane kangal yavrusu buldum yolda oynuyorlardı garip garip,sahipleri heralde uyuz olmuş diye bırakmış yavrucakları veterinere götürdüm kapatıyodu tükanı sabaha götürcem iğne ilaç v.s için,ama gerçekten cins hayvanlar çift tırnak ayaklarının arka tarafı fotolarıda bir ara çekip koycam durun bakalım ne maceralar yaşıycaz,hemen arkadaşlar bana sat sat diye 500 lira veren oldu :S bende iyi bakabilecek birine büyük ihtimal bedava vericem parayla verirsem iyi bakamazlar korkum o,sevenine vercem,hele 1*2 ay bakıyımda :D,hemen bizim kızın eskiden kalma biberonu vardı dayadım ağızlarına suyla karıştırdğım sütü şapır şupur içiolar lan:D eeueeheuhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kırmadır net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yalnız bulduğum yer kangal üretme çiftliğine 3 km lan:D burası sivas sadsdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 evet yaa milyar edecek kangalları uyuz diye salmıştır kangal üretim çiftliği, hıhı evet kesin öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 lan mı? canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kangalların o kadar pahalı olmasının sebebi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sokak köpeği düdüklemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 safkan kangallar, tam bir Türk çoban köpeğidir, asya bozkırlarından Türkmen atalarımız getirmiştir. Yerel bir tür olduğundan yurtdışına çıkarılması da yassahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kangallar türkmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sal çayıra ver sürüyü tek başına gezdirsin getirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 neyse aşılarını v.s yapıp,bahçesi büyük bir fabrikaya sattım,yeni sahipleride akraba en azından arada gidip görürüm,parasınıda fakire fukaraya dağıtıcam :D parayla hayvan satışına karşıyım ama napalım böyle oldu hemde bir kaç kişiye yardımımız dokunur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sus çarpılırsın zındık asudhasudhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 pinkporing said: neyse aşılarını v.s yapıp,bahçesi büyük bir fabrikaya sattım,yeni sahipleride akraba en azından arada gidip görürüm,parasınıda fakire fukaraya dağıtıcam :D parayla hayvan satışına karşıyım ama napalım böyle oldu hemde bir kaç kişiye yardımımız dokunur artık ben de olsam karıyla kızla yerdim parayı. niye yalan söylüyosun ki ayıp bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 yok lan ne karı kızı,evliyim ben :p ayrıca parayı dağıttım sokakta gördüğüm garibanlara ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 DoGMeaT said: sal çayıra ver sürüyü tek başına gezdirsin getirsin. Kangalları en mutlu eden şey. Bende 2 tane vardı, erkek-dişi kardeş, çok güzel canlılar. Hele yavruları inanılmaz tatlı. Erkek 2 ayak üzerinde patilerini omzuma koyabiliyordu (1.93 boyum var). Şekil 1-a: Özledim bak şimdi. Doğuştan reiz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar