MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 arkadaşlar, dün ne zamandır kullanmadığım masaüstü makinemi tekrar kurdum. üstüne bir 32bit windows 7 kurdum, updateleri yaptım. bir kaç program yükledim. son oun oynayayım bari diyip, Assassin's Creed Brotherhood yükledim. Oyunu oynarken belirli aralıklarla kasma olduğunu farkettim. her seferinde aynı uzunlukta ve sanırım aynı aralıklarla gerçekleşiyor. sonra farkettim ki, oyundan değil. açtım task managerı baktım ki CPU belirli aralıklarla kullanımı %15 civarına yükseltip indiriyor. Progress olarak System yazıyor. sebep ne olabilir?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 format at rahata feraha er
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yeni format zaten lol
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 svchost.exe üzerinden CPU'yu %100de çalıştıran salak saçma bir virüs vardı ki hatta formattan hemen sonra falan bulaştıydı ,çözümüde yok lanet illet birşeydi de bu daha farklı ,yeni format attıysan update vs yapmaya çalışıyor olmasın pc ? yada yüklediğin programlardan bazılarının updateleri olabilir ki adobe falan en başta yapıyor ?
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 yok abi hiç biri değil... svchost da değil kötü yanı. progress kısmında sadece "System" yazıyor o kadar. dalga geçiyor makine=)
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sistem ne abi belki kaldırmıyor oyunu.
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Harddisk'i kontrol et. Bende de belirli aralıklarla kasma oluyordu, HDD ışığı yanıyor fln. Kapsamlı bir tarattım hddyi, Delay blocks çıktı 123123 tane. Söküp yollayacam servise değiştirsinler. WD Caviar Black 1TB Sata3.
Öne çıkan mesajlar