Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow u kim nasil eline gecirekecek?

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

evet belli bir ağırlığa kadar kargo masrafı sabit kalır dolasıyısla 2 tane istersen kutu başına yarıya düşer fiyat

mesela bazı sitelerde bu 1 kg'dır, zaten çok hafif oldukları için 3-4 kutu 1 kg zaten aşmaz ve 3 veya 4'te birine de gelebilir ama gümrükte hoş karşılanmıyor :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Hicbiriniz Ingiliz bi firma ismi bilmiyormu bunu yapabilicek, bende oyunu ingiltereden almayi planliyorum, asla ve asla bu oyunu almanca oynamam ve buraya kesin almanca gelicek ilk günden...Ingiltereden siparis icin bildiginiz biyer varmi?[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

saolsun uyarı için, değiştirdim mesajı.

ama oyunun avrupada 2-4 ay geç çıkacağı hakkında hiç bir mesaj yok bu konuda. ki tüm mesajları okudum atlamadıysam.

ve özür dileyerekten ohaaa diyorum. nerden duydunuz bu 2-4 ay gecikmeyi. bir kaynak gösterin çatlarım yoksa.

beta ve stress test oynamış olanlara da bir sorum var. oyun yüklenirken dil seçeneği var mı? ingilizce almanca vs? yoksa avrupada çıkacak olanlar değişik dillerde mi çıkacak/paketlenecek?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=89066

worldofwar.de: Is there a synchronized release of all localized versions possible? If not how long will the other languages be delayed?

Chris Sigaty: We will release the US and Korean versions together. The european version will follow around 2-4 month later.
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

daoc gibi usa ve eu account'ları ve sunucuları farklı oluyor anladığıma göre. us'dan aldığımız oyunla eu sunucularına giremiyoruz. eu versiyonları da yılbaşından önce çıkcakmış. ben beklerim sanırım. belki de beklemem belli olmaz. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
eğer denildiği gibi ayrı serverlar olacaksa büyük ihtimal beklerim eu çıkmasını uslen aramızda cok zaman farkı var[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

euyu beklemek lazım bence de hem maliyet hem zaman zarfı hem de daha iyi bir teknik destek açısından... şahsen wow da beni tatmin etmezse online oyun sektorunu bırakacağım uzun bir sure boşu boşuna para veriyorum çunku bana hiçbişi kazandırmayan oyunlara[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyun sana ne kazandırcak? oyun eğlenmek içindir. eğlenmek için de para vermek gayet doğal. sinemaya şuna buna para vermek gibi bir şey. tabii bir sınırı olmalı o ayrı.

ben bırakırsam fazla vaktimi aldığı için bırakırım. çünkü bağımlılık gibi, öyle yarım saat oynarım çıkarım diyemiyosun kolay kolay. bir olay oluyo, biriyle buluşuyosun, quest oluyor vs.. devam ettiriyor. dersler, arkadaşlıklar şunlar bunlar kötü etkileniyor. ama mmo'dan aldığım zevki kolay kolay veren başka bir şey de yok.

her ne kadar wow'u hevesle beklesemde, fanı sayılmam. bir iki ay önce almak için o kadar kargo parası veremem, ki bunun saat farkı, desteği falan da var. çok büyük ihtimalle eu'dayım ben.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

o iş için blizzard'ın değil Türkiyedeki bir firmanın onlarla anlaşması gerekiyo, burda büyük bir pazar olsa (ki yok) o dediğin belki olabilirdi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...