BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 evet belli bir ağırlığa kadar kargo masrafı sabit kalır dolasıyısla 2 tane istersen kutu başına yarıya düşer fiyat mesela bazı sitelerde bu 1 kg'dır, zaten çok hafif oldukları için 3-4 kutu 1 kg zaten aşmaz ve 3 veya 4'te birine de gelebilir ama gümrükte hoş karşılanmıyor :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bence once şu us eu farkı olaylarının açığa kavuşmasını beklemekte fayda var hemen celallenmeye gerek yok... daha ondan once eu beta yapılcak orda hevesimizi alırız heralde seçilirsek...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Hicbiriniz Ingiliz bi firma ismi bilmiyormu bunu yapabilicek, bende oyunu ingiltereden almayi planliyorum, asla ve asla bu oyunu almanca oynamam ve buraya kesin almanca gelicek ilk günden...Ingiltereden siparis icin bildiginiz biyer varmi?[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 www.ukgames.com veya www.gameloaded.co.uk[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 (dikkatsiz mesaj, edit) [Bu mesaj Mirage tarafından 18 Eylül 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 diğer konularda yazmışlardı bunu 2-4 ay arasında bir sürede çıkacak avrupada :hmm:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mirage hojam biraz dikkat biraz takip lütfen, avrupa çıkış tarihinin amerika dan 2-4 ay daha sonra olacağı ve bizim bunu nassıl atlatarak oyunu getirtebiliceğimizin tartışıldığı bi başlık altındasın, lütfen dikkat istiram ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 saolsun uyarı için, değiştirdim mesajı. ama oyunun avrupada 2-4 ay geç çıkacağı hakkında hiç bir mesaj yok bu konuda. ki tüm mesajları okudum atlamadıysam. ve özür dileyerekten ohaaa diyorum. nerden duydunuz bu 2-4 ay gecikmeyi. bir kaynak gösterin çatlarım yoksa. beta ve stress test oynamış olanlara da bir sorum var. oyun yüklenirken dil seçeneği var mı? ingilizce almanca vs? yoksa avrupada çıkacak olanlar değişik dillerde mi çıkacak/paketlenecek?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=89066 worldofwar.de: Is there a synchronized release of all localized versions possible? If not how long will the other languages be delayed? Chris Sigaty: We will release the US and Korean versions together. The european version will follow around 2-4 month later. [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sanırım ben de amerika daki akraba vs. aracılığıyla key+p2p olayına gireceğim, yılbaşı civarı da kutu falan elime ulaşır, oyun o tarihten önce çıkarsa da kaçırmamış olurum..[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 daoc gibi usa ve eu account'ları ve sunucuları farklı oluyor anladığıma göre. us'dan aldığımız oyunla eu sunucularına giremiyoruz. eu versiyonları da yılbaşından önce çıkcakmış. ben beklerim sanırım. belki de beklemem belli olmaz. ;)[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eğer denildiği gibi ayrı serverlar olacaksa büyük ihtimal beklerim eu çıkmasını uslen aramızda cok zaman farkı var[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 euyu beklemek lazım bence de hem maliyet hem zaman zarfı hem de daha iyi bir teknik destek açısından... şahsen wow da beni tatmin etmezse online oyun sektorunu bırakacağım uzun bir sure boşu boşuna para veriyorum çunku bana hiçbişi kazandırmayan oyunlara[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 abi oyun sana ne kazandırcak? oyun eğlenmek içindir. eğlenmek için de para vermek gayet doğal. sinemaya şuna buna para vermek gibi bir şey. tabii bir sınırı olmalı o ayrı. ben bırakırsam fazla vaktimi aldığı için bırakırım. çünkü bağımlılık gibi, öyle yarım saat oynarım çıkarım diyemiyosun kolay kolay. bir olay oluyo, biriyle buluşuyosun, quest oluyor vs.. devam ettiriyor. dersler, arkadaşlıklar şunlar bunlar kötü etkileniyor. ama mmo'dan aldığım zevki kolay kolay veren başka bir şey de yok. her ne kadar wow'u hevesle beklesemde, fanı sayılmam. bir iki ay önce almak için o kadar kargo parası veremem, ki bunun saat farkı, desteği falan da var. çok büyük ihtimalle eu'dayım ben.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ya bu blizzard neden türkiyede bir firmayla anlaşmıyo ya bide kargo falan uğraşcaz yani[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 o iş için blizzard'ın değil Türkiyedeki bir firmanın onlarla anlaşması gerekiyo, burda büyük bir pazar olsa (ki yok) o dediğin belki olabilirdi[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 esen elektronik var aslında, war 3 ve ft yi getirmişti, türkçe kitapçık kutu vb hepsi, ama oyun çıktıktan 3 ay sonra anca getirebildikleri için uğraşılmaz onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 . [Bu mesaj Guru tarafından 20 Eylül 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 heh esen diabloyu kac yıl sonra getirdi oda o kadar baskılarmız sayesinde habire erteleniodu bi sorun cıkıodu deli ediodu nese daıtmayalım konuyu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar