Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow u kim nasil eline gecirekecek?

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

evet beyler su andaki en buyuk sorunum bu wowu nasil ciktigi an yada en gec bir hafta sonra elime gecirebilirim?
anladigim kadariyla yapilmasi gereken sey araci bir tasima sirketiyle oyunu siparis etmek ama bu en azindan 40 dolar ekstra odemeye tabi tutuluyor en kotu ihtimal bunu yapacam ama varsa baska yonetemler paylasilirsa burda iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

30 dolar civarı bir kargo masrafı ile oyunu amerikadan alabilmek mümkün, bunun dışında bir yöntemi kendi adıma düşünemiyorum ama amerikada olan ya da tanıdığı olanlar sadece key transferi ile oyunu bir şekilde download ederek sahip olabilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ben gamestop.com dan alacağım çok büyük bir ihtimal. 30$ kargo. pre order yapıcam bu aralar collector's edition u, ama içeriğinin tam bi belli olmasını bekliyorum, pandaren verirlerse almam :). en geç 1 haftada geliomuş.

ukgames.com düşünmüştüm ama oyun avrupada çıkmayacak, eudakilerde abd'den getirecekler önce sora satmaya başlayacaklar, buda zamanı biraz uzatır, kasamam ben.
Sosyal ağlarda paylaş

30 dolar civarı kargo parasına douwantit getiriyordu... ama bir haftada gelmez hemen bi 10 15 gun surer gelmesi oyunun nerden baksanız ama fazladan bi 25 30 dolar vermekten iyidir bence bi 5-10 gun daha fazla beklemek ya da bnm amerikada okuyan bi suru arkadaşım var sonuçta bnm için sorun olmaz key aldırmak ama ben box sahibi olmak istedim için bunların belli donuş zamanları var aralığa kadar beklemem gerek o yuzden zor olur ama o da bi ihtimal tabi ya da en kotu şubata marta kadar beklerim paşa paşa 70 80 milyon gibi bir fiyata ukgames.comdan alırım en mantıklısı bu aslında ama tabi bekleme suresinde dayanabilirseniz :)[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

yasal olarak downloada açmazlar, sanmam
ama yine de insanlar bunu paylaşıma koyabilir, ya da kutuları amerikada satın alan kişi bi şekilde paylaşıma açar kısıtlı sayıda kişi için, buradan birileri çeker ve bu şekilde yayılabilir

aslında bunda illegal bir durum da yok, oyunu satın alıyorsun sadece kutusunu fiziksel olarak tonla para ödeyerek (blizzard yapıyor oyunu UPS ya da DHL değil) kargo firmalarına boşa para dökmeden internetten ediniyorsun, zaten p2p'lerde büyük ihtimalle paylaşıma da açılır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

güvenilir siteler de var, zamanında herkesin güvenip alışveriş yaptığı ve sonradan kapanan siteler de var, kredi kartı yeterlidir ve oyunlar kapınıza kadar gelir kargoyla/postayla

bu forumda adı geçen siteler benim bildiğim güvenilir siteler, hepsinden de az buz alışverişim var, hepsi iyi da bazıları daha iyi sadece[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

BEYLER DİKKATLİ OKUYUN
benim babam THY de kaptan oyun çıktığı zaman babam gitmiyo olsa bile bi arkadaşına aldırabilir fiyatı neyse o sanırım 50 dolar (30 dolar vermeyin bosu bosuna) ben istanbulda oturuyorum ben oyununuzu aldırırım siz de bana parayı verirsiniz ama istanbulda olanlar icin gecerli cunku aldırdığım oyun elimde kalırsa hos olmaz

[Bu mesaj ucunbiri tarafından 15 Eylül 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

netekim bu konuda yani "elinde kalma" ya da daha argo bir tabirle "eline alma, koyacak yer bulamama" durumunda defalarca kalmış biri olarak hiç tavsiye etmem bunu

tabi insanın bir çok yakın arkadaşları vardır, isteyip almazsa ensesine çakabileceği, bir de internet ortamında tanıdığı ama çok da iyi tanımadığı insanlar vardır, bu ikisini ayırt edip doğru ata oynarsanız sorun çıkmaz elbette ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

babanın arkadası mağazadan alır heralde o zaman publish olmasını beklicez.

bide wow yerine gidiip warcraft III almasın adam bilmez karıstırır =)

başıma gelmedi değil yani =P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri
eger oyunu babain getirebilme ihtimali varsa 15-20 gun bile beklerim...

2oyun alirim kargo parasinida sana veririm.
oyunda evinin kapisindan alirim:)
yeterki oyle bisey olsun.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THARKAS, 15 Eylül 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
ucunbiri
eger oyunu babain getirebilme ihtimali varsa 15-20 gun bile beklerim...

2oyun alirim kargo parasinida sana veririm.
oyunda evinin kapisindan alirim:)
yeterki oyle bisey olsun.

ahahah yok baba ben bosuna kargo parası vermeyin diye soyledim 30 doların cebinde dursun 2 ay bedava oynarsın :D ewt babamın öyle bi ihtimali var hemde oyun ciktigi gunun ertesi gunu aldirabilirim tabi kalirsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
umarım coh ve l2de oldugu gibi netten alma opsiyonu olur hem keyimizi verirler hemde dl için adres verirler böylece birçok eziyetten kurtuluruz[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

iki tane versek kargo ari fiyatinami gelecekki?
varmi boyle bisey?

bu arada kafayi ymek uzereyim ne yapacagimi sasirdim us den alip us de oynasammi eu da cikmasini beklesemmi us den alirsam eu ya gecebilirmiyim gecemezmiyim kargo hedesi nasil olacak falan filan[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...