di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Isci ve emekci ablamizin smartphone'u oldugundan yapilabilir aslinda. Iyi fikir yazdim kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Çok vahim mesajlar atılmış şu topice, abi şirket çaycıları garabet olmadıkları sürece şirketlerde en sevilen kişilerdir herhalde. Zaten insanlar samimiyetine güvenmedikleri ya da mesafeli durdukları, sevmedikleri kişilere şaka yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Benim annemi birisi gece arayıp 155'ten diye, ortalığı ayağa kaldırtıp, sonra da şaka yaptık ehehe deseydi, önce annem, ardından babam aldırırdık adamı direkt sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 "roket adam" said: Benim annemi birisi gece arayıp 155'ten diye, ortalığı ayağa kaldırtıp, sonra da şaka yaptık ehehe deseydi, önce annem, ardından babam aldırırdık adamı direkt sanıyorum. Uyduruyorsunuz diyorum inanmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Abi o yüzden gece dedim zaten. Sana bir şey demedim ki alla allaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ayrıca bu çaycılar dedikoduyu en çok döndüren en çok laf taşıyan tipler oluyorlar genelde. Home-office çalıştığım şirkete 2-3 ayda bir uğruyorum, nasıl laflar sokuyor onun 7 24 çalışıp aldığı parayı evden mail yazıp aldığım için. Üstüne diğer fakirleri kışkırtıyor bu abilerimiz bunun da adını unuttuk geldiği yok diye. Hepsi böyle değildir elbet anlatayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 di sana kandil mesajı atacaktım vazgeçtim sende yarın öbür gün sana telefonda şaka yaparlarsa rage topii açmaktan vazgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 acıma yetime döner koyar. mutlu kangiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 herşeye ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bu garip mesajları okuyunca aklkıma birisinin başka birine güvenlik görevlisi gibi babanın ceketiyle gezip kulaklığa dokunduğunu sölemesi ve simitçiye borç yapması geldi onun linki var mı allah aşkına din kardeşlerim mübarek kandil gecemizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Şaka topiği dramatikleşmiş lol. Adam alt tarafı samimiyetlerinden dolayı şaka yapmak istemiş. Napabiliriz diye de foruma sormuş.Zaten şirket içinde böyle aralar samimi olmasa, küçük şakalar yapılmasa o zor şartlarda çalışan insanlar için o iş iyice çekilmez olur.Şakayı yapamamış bile zaten.Uzatılcak bi tarafı yok sizin ananıza bacınıza yapsalar diye.Tim'i bildiğim kadarıyla da densiz bi şaka yapcak bi adam da değil. Nicke göre yorum yapıyosunuz da çok kötü gözüküyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hamsilipilav said: bu garip mesajları okuyunca aklkıma birisinin başka birine güvenlik görevlisi gibi babanın ceketiyle gezip kulaklığa dokunduğunu sölemesi ve simitçiye borç yapması geldi onun linki var mı allah aşkına din kardeşlerim mübarek kandil gecemizde ahahhahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aquila said: bundan sonra kahvelerinizde kucuk suprizler bulabilirsiniz, kaka parcalari gibi. AHHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 forgiver sen ne kıl bi tipmişsin ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 forgiver biraz hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ^:)^ hiç atarlı deilim bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Olsan da bir sey farketmiyor. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 biz üzerinde ot olan arkadaşa yaptık bembeyaz oldu esmer çocuk 10 dakika konuşamadı, POLİS diye kaydettiydik ekipler geliyor bulunduğunuz yerden ayrılmayın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ulan telefonda polis mi yazar sanki polis arasa. nası anlamamış ki hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAH HAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 forgiver said: annenin telefonuna 155 diye kaydetseler iyi oluyorsa aynısını o kadaına yapın sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fede said: ulan telefonda polis mi yazar sanki polis arasa. nası anlamamış ki hayret kafa duman sdfgsdhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 fede said: AHAHAHAHAHAHAHAHAH HAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar