Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ofisteki ablaya saka icun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok vahim mesajlar atılmış şu topice, abi şirket çaycıları garabet olmadıkları sürece şirketlerde en sevilen kişilerdir herhalde. Zaten insanlar samimiyetine güvenmedikleri ya da mesafeli durdukları, sevmedikleri kişilere şaka yapmazlar.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Benim annemi birisi gece arayıp 155'ten diye, ortalığı ayağa kaldırtıp, sonra da şaka yaptık ehehe deseydi, önce annem, ardından babam aldırırdık adamı direkt sanıyorum.

Uyduruyorsunuz diyorum inanmiyorsunuz.
Mesaj tarihi:
Ayrıca bu çaycılar dedikoduyu en çok döndüren en çok laf taşıyan tipler oluyorlar genelde. Home-office çalıştığım şirkete 2-3 ayda bir uğruyorum, nasıl laflar sokuyor onun 7 24 çalışıp aldığı parayı evden mail yazıp aldığım için. Üstüne diğer fakirleri kışkırtıyor bu abilerimiz bunun da adını unuttuk geldiği yok diye. Hepsi böyle değildir elbet anlatayım bari.
Mesaj tarihi:
bu garip mesajları okuyunca aklkıma birisinin başka birine güvenlik görevlisi gibi babanın ceketiyle gezip kulaklığa dokunduğunu sölemesi ve simitçiye borç yapması geldi onun linki var mı allah aşkına din kardeşlerim mübarek kandil gecemizde
Mesaj tarihi:
Şaka topiği dramatikleşmiş lol.

Adam alt tarafı samimiyetlerinden dolayı şaka yapmak istemiş. Napabiliriz diye de foruma sormuş.Zaten şirket içinde böyle aralar samimi olmasa, küçük şakalar yapılmasa o zor şartlarda çalışan insanlar için o iş iyice çekilmez olur.Şakayı yapamamış bile zaten.Uzatılcak bi tarafı yok sizin ananıza bacınıza yapsalar diye.Tim'i bildiğim kadarıyla da densiz bi şaka yapcak bi adam da değil.

Nicke göre yorum yapıyosunuz da çok kötü gözüküyor gerçekten.
Mesaj tarihi:
hamsilipilav said:

bu garip mesajları okuyunca aklkıma birisinin başka birine güvenlik görevlisi gibi babanın ceketiyle gezip kulaklığa dokunduğunu sölemesi ve simitçiye borç yapması geldi onun linki var mı allah aşkına din kardeşlerim mübarek kandil gecemizde

ahahhahahhahah
  • Yeni Oluştur...