Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrar oynamak istesem..


MeSh

Öne çıkan mesajlar

Bana ne kadara patlar? 3 yıl önce ilk çıktığında bi oynamıştım, level 60 küsur bi rangerim vardı. yapacak işim gücüm olmadığından dolayı bişeyler kasayım diyorum. heralde bug'lardan falan temizlenmiştir diyerek aoc'yi düşündüm.

Şimdi şöyle bi göz attım, bir expansion var 25 euro kafadan veriyoruz sanırım.. bu para ile satılan pack'ler ne kadar hayati? o 60 euro'yu vermezsek geri mi kalıyoruz, veya level 80 olduğunda nispeten güçsüz mü oluyoruz nedir?

85 euro vermek sıkıntı yarattı tabi. pack'in içinde exp'de olsa direk alcaktım ama "dahil değildir." yazısını görünce install'i cancel'ladım aljkhfs..

bi el atınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatların güncel olduğuna emin misin? ben bu ignden falan almıştım olabildiğine ucuz. resmi sitelere değil de diğer dijital satış noktalarına bak istersen.

expansion önemli. neden mi? expansion ile gelen alternate advancement diye bir sistem var. bu sistemle adamlar oyuna perk ilave etmişler. yaptığın pve ve pvp sonrası kazandığın puanlarla açtırıyorsun bu perkleri. 6 perk slotn var burada açtıklarınla daha fazla bonus kazanıyorsun. expansionun olması sana bu menüde zamanla perk açmana imkan sağlıycak. aynı zamanda tabiki yaptığın pve pvp puanı da eklenecek. daha kolay adapte olabileceksin.

ayrıca khitai haritasında bir sürü 80 lvl zindan var. bunlarda yapacağın hard modelarda factionlara ait epic zırh parçaları düşüyor. bu setler bana göre pvp 1 setinden daha kullanışlı. hatta kimisinin dps si t3 setinden daha iyi. ama armor u düşük olabiliyor.

bence normal oyunu al bak bakalım saracak mı. sonrasına kendin karar verirsin.

@axedice evet öyle bir haber var. olacak da. muhtemelen craig morrison un balayından dönmesini bekliyorlar. belki filmi bile bekliyor olabilir. ama oyunu paralı mı satacaklar oynaması mı bedava olacak bilemiyorum. forumlarda yazıyordu sanırım. dilerseniz okuyun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

peki bu 60 euro'luk pack nedir? içinden çok imba item'lar mı çikiyor yoksa tamamen power level için tasarlanmış bi olay mı?

fiyatlar kendi sitesinde ki fiyat.. oyunun kendisi 8 euro, expansion 25 euro.

pack'te 60 euro içinde 60 gün oyunla birlikte mount'tu item'di cart curt bişeyler var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

temmuz deilde ben o konuda live chat sisteminde konustum ıste 2011in yazı ıcın planladık dedıler guard-barb-demo-pom dısındakılerı oynamak yasak ıste 2 tane char acılabılıo 16 sayfa ınvantory belli dungeonlara gırılmıo gıbı kısıtlamalar war ama f2p olcak yınede bu 4 klass olayına takılmıstım ben dedım ıste benım sımdı 60 hoxum war f2p olsa oynıyamıcam ama barbım olsaydı f2p oynıcakmıydım dedım evet dedıler bıde ekledıler funcom poıntlerle bu kısıtlı ozellıkler genısletılebılcekmıs oynanamıyan klasslar falan acılabılıomus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...