Khelben Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Günaydın arkadaşlar, Bir devre yapmam gerekiyor, oldukça basit ama pek bir analog bilgim olmadığı için yardım gerekiyor. Basitçe 2 input voltage ımız var ve bunlar farklı 2 source dan geliyorlar yada tek source farketmez. Output a Voltage olarak daha büyük olanı vermesi isteniyor. Nasıl sağlayabilirim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ouuvv yannış anlamışım pardon =) bidakka gelcek cevap sındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ya yaptım ama bıraz yarım yamalak oldu, inputların değerlerini biliosan ama sorun yok :) ( seneler olmuş kurcuklamayalı, ama sana bi fikir verir ) 2 tane opamp kullanıcaz V1,V2 inputlarımız olsun. Vout1 opamp1 in çıkışı, vout2 opamp2 nin çıkışı. ilk opampta, eğer v2 büyükse v2=vout1 oluyor, eğer v1 büyükse v1-v2=vout1 oluyor. ikinci opampta ise formül şu vout1+v2=2vout2 eğer vout1=v2 ise, v2=vout2 veriyor; eğer vout1=v1-v2 ise, v1/2 = vout2 veriyor. ( dirençlerin hepsini 1 aldım ). sonuç; v2>v1 ise vout2=v2 v1>v2 ise vout2=v1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi o değil de sabahın o saatinde uyandım ettim şirkette kimse yoktu abi babam hataya gitmiş millet de salmış patronun oğlu mevkiinden aslında bi atar yapardım da 400m$ ciromuz var sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar