PATA Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kontrol gruplarını mouse topuna almak mümkün mü?Ama şöyle ki topu aşağı çevirdikçe 1, 2, 3 diye sırayla gezmek istiyorum döngü halinde? Mümkünse nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 güsel fantazi ama pratikte olacak iş değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Niye olmasın yaw epey işe yarar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Beeeelki bir program ile olabilir ama çok çok düşük bir ihtimal.Bir diğer düşük ihtimal ise Razer'ın kendi starcraft mouse'unu alırsan onun programı baya kapsamlı belki onda öyle birşey vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1nd Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mouselar için bazı macro programları vardı. İstersen onları biraz araştır. Belki aradığın özellikte bulursun bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 PATA said: Kontrol gruplarını mouse topuna almak mümkün mü?Ama şöyle ki topu aşağı çevirdikçe 1, 2, 3 diye sırayla gezmek istiyorum döngü halinde? Mümkünse nasıl ? ben mousedaki diğer tuşlara aktamıştım, ama çok kullanışsız oluyor, çünkü zaten mousea yeterince yük bindiriyorsun asıl yapman gereken mousea daha fazla yük bindirmek değil, mousedaki yükü klavyeye taşımak. o yüzden bence klavye kullanımını geliştirmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Benim sıkıntımda aynen seaa nın dediği gibi mouse u çok kullanıyorum hem vakit kaybı yaratıyor hem de yorulma oranın yükseliyor ,o bakımdan mouse üzerindeki macrolar çok işlevli olmaz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Oyundaki hotkeylere alışsın eliniz rahat edersiniz. SC'de basit klavye + basit mouse en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Kısayollarla ilgili bir problemim yok ama 5 ten sonraki kontrol gruplarına yetişemiyorum, yanlış tıklıyorum filan.Bunun için istemiştim.Capsloka filan atasam bile olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Klavyedeki farklı bir tuşa atayabiliyorsun kontrol gruplarını. Options'tan yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 PATA said: Kısayollarla ilgili bir problemim yok ama 5 ten sonraki kontrol gruplarına yetişemiyorum, yanlış tıklıyorum filan.Bunun için istemiştim.Capsloka filan atasam bile olur ^^ eğer mouseun x7 , g500 vs. tarzı back forward butonu olan mouse ise 9 ve 0 veya istediğin iki tuşu o tuşlara atayıp onları kullanabilirsin ama daha önce dediğim gibi bence pek kullanışlı diil :) edit: aklıma şimdi geldi, oynadığın ırkı bilmiyorum ama terran olarak farz ederek şöle bi tavsiyede bulunabilirim, mesela bi kaç farklı binanı seç aynı tuşa ata taba basarak bina tipleri arası geçiş yapabilirsin scroll tuşunun işini görür kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 mr.troll.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ikinci kez çift entry girme hatası yapıorum :( özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 PATA said: Kısayollarla ilgili bir problemim yok ama 5 ten sonraki kontrol gruplarına yetişemiyorum, bu durumda şunu deneyebilirsin. geniş bir masa ve elinin büyüklüğüne uygun bir klavye ediniyorsun öncelikle. klavyenin üstündeki elin sol elinse, klavyenin sol tarafını yukarıya doğru baya dik bir açıyla önüne yerleştiriyorsun. baş parmağın gördüğün gibi 0'a kadar zorlanmadan ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 PATA said: Kısayollarla ilgili bir problemim yok ama 5 ten sonraki kontrol gruplarına yetişemiyorum, yanlış tıklıyorum filan.Bunun için istemiştim.Capsloka filan atasam bile olur ^^ 5 ten soraki kontrol gruplarını kullanmadan da oynayabilirsin.Yada 5 ten sorakileri Q gibi tuslara atamayı deneyebilirsin.Eger oynadıgın ırkı soylersen kontrol grupları konusunda fikir verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 medivh said: PATA said: Kısayollarla ilgili bir problemim yok ama 5 ten sonraki kontrol gruplarına yetişemiyorum, yanlış tıklıyorum filan.Bunun için istemiştim.Capsloka filan atasam bile olur ^^ 5 ten soraki kontrol gruplarını kullanmadan da oynayabilirsin.Yada 5 ten sorakileri Q gibi tuslara atamayı deneyebilirsin.Eger oynadıgın ırkı soylersen kontrol grupları konusunda fikir verebilirim. Durmuş olaya el attıysa tamamdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar