Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kontrol grupları

PATA

Öne çıkan mesajlar

PATA said:

Kontrol gruplarını mouse topuna almak mümkün mü?Ama şöyle ki topu aşağı çevirdikçe 1, 2, 3 diye sırayla gezmek istiyorum döngü halinde? Mümkünse nasıl ?

ben mousedaki diğer tuşlara aktamıştım, ama çok kullanışsız oluyor, çünkü zaten mousea yeterince yük bindiriyorsun asıl yapman gereken mousea daha fazla yük bindirmek değil, mousedaki yükü klavyeye taşımak. o yüzden bence klavye kullanımını geliştirmeye çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

Kısayollarla ilgili bir problemim yok ama 5 ten sonraki kontrol gruplarına yetişemiyorum, yanlış tıklıyorum filan.Bunun için istemiştim.Capsloka filan atasam bile olur ^^

eğer mouseun x7 , g500 vs. tarzı back forward butonu olan mouse ise 9 ve 0 veya istediğin iki tuşu o tuşlara atayıp onları kullanabilirsin ama daha önce dediğim gibi bence pek kullanışlı diil :)
edit: aklıma şimdi geldi, oynadığın ırkı bilmiyorum ama terran olarak farz ederek şöle bi tavsiyede bulunabilirim, mesela bi kaç farklı binanı seç aynı tuşa ata taba basarak bina tipleri arası geçiş yapabilirsin scroll tuşunun işini görür kanımca
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

Kısayollarla ilgili bir problemim yok ama 5 ten sonraki kontrol gruplarına yetişemiyorum,

bu durumda şunu deneyebilirsin. geniş bir masa ve elinin büyüklüğüne uygun bir klavye ediniyorsun öncelikle. klavyenin üstündeki elin sol elinse, klavyenin sol tarafını yukarıya doğru baya dik bir açıyla önüne yerleştiriyorsun. baş parmağın gördüğün gibi 0'a kadar zorlanmadan ulaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

Kısayollarla ilgili bir problemim yok ama 5 ten sonraki kontrol gruplarına yetişemiyorum, yanlış tıklıyorum filan.Bunun için istemiştim.Capsloka filan atasam bile olur ^^

5 ten soraki kontrol gruplarını kullanmadan da oynayabilirsin.Yada 5 ten sorakileri Q gibi tuslara atamayı deneyebilirsin.Eger oynadıgın ırkı soylersen kontrol grupları konusunda fikir verebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

medivh said:

PATA said:

5 ten soraki kontrol gruplarını kullanmadan da oynayabilirsin.Yada 5 ten sorakileri Q gibi tuslara atamayı deneyebilirsin.Eger oynadıgın ırkı soylersen kontrol grupları konusunda fikir verebilirim.

Durmuş olaya el attıysa tamamdır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...