Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Selam arkadaşlar yeni bir laptop aldım, casper nirvana(modelini unuttum). Bilgisayar wireless'tan ağları görmesine rağmen şifreyi girip bağlanmaya çalıştığımda ''unable to connect 'wireless adı' '' diyor. Şifreleme türü WPA'ydı. Şifreyi kaldırdım bağlanabildim, şimdi şifreyi WEP yaptım gene giriyor. Modemim eski olduğundan WPA2 yapamıyorum belki WPA2'de de çalışır. Şimdi bilgisayara bir ayar yaparak bunu çözmenin bir yolu yok mudur ? sonuçta yeri gelecek dışarıdan falan da giricez internete, sonsuza kadar WPA şifreli modemlere giremeyecek miyiz ? Bir yardım ederseniz çok sevinirim. Not: İşletim sistemi : Windows 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 wep neden kullanmiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 cozebildigim bir sorun degil cok urastim zamaninda wepe gecmek disinda bi care bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 şu an wep kullanıyorum zaten ama söylediğim gibi ev dışında yerlerde de giriyorum ve hepsini değiştirip wep'e çevirmem mümkün değil. reyou said: wep neden kullanmiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 wep şifresini kırmak 15 saniye. wpa nın türleri var, wpa2 en güvenilir denmesine rağmen o da keylistlerle kırılabiliyor. konu bu değil ama anektod olarak belirteyim dedim. onun dışında usb wireless stick al 10 dolara, onunla dene bakalım. bazen uyumsuzluk yaratabiliyor modemle kart yongası. ya da manuel ayar yapıp bağlanmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 şu tür lame sorunlar yaratan firmaların tüm üretimlerine el koysalar, sahiplerinin mal varlıklarını afrikallara dağıtsalar "ne oluyor olm! ne suçları vardı?" demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar