Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dod - etc ?

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Kaza tutanağı tutulmamışsa istediginiz kadar sms atın araç temiz çıkacaktır. Sigorta şirketleri bazı az-orta hasarlı araçları pert kaydı açıp parasını verebiliyor. Bundan ötürü araç pert olsa bile millet yaptırıp perte çıkmamış gibi satmanın derdinde.

Açıkcası artık boyalı araç bile almak istemiyorum bu olanları duyduktan sonra.

Edit: DOD da sistem şöyle. Siz arabayı DOD' a iteliyorsunuz. DOD size iteliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:

sms ile aracın tüm hasar geçmişi öğreniliyor. Opel'in de DOD gibi garantili 2. el muhabbeti var diye biliyorum araştırmak lazım.

Aracın plakası değişmediyse öğrenebiliyosun. Plaka değiştirmek ise pertçiler için çok kolay bi trick. Sigortada pert kaydı var ancak aracın eski plakası üstüne kayıtlı olduğundan SMSde görünmüyor. Ancak sigortacıya gittiğin zaman şasi numaarasını verince karşına çıkıyor ve iş işten geçmiş oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

SPectre88 said:

sms ile aracın tüm hasar geçmişi öğreniliyor. Opel'in de DOD gibi garantili 2. el muhabbeti var diye biliyorum araştırmak lazım.

Aracın plakası değişmediyse öğrenebiliyosun. Plaka değiştirmek ise pertçiler için çok kolay bi trick. Sigortada pert kaydı var ancak aracın eski plakası üstüne kayıtlı olduğundan SMSde görünmüyor. Ancak sigortacıya gittiğin zaman şasi numaarasını verince karşına çıkıyor ve iş işten geçmiş oluyor.

Araç (Plakası değişmiş olsa dahi) hasar geçmişini öğrenmek için.

HASAR 34XX1234 S

HASAR S XXXYYYZZY123 (Sadece Şasi ile)

HASAR M XXYYZZ123 (Sadece Motor No ile

Alıntıdır...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...