ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Başka hangi iyi 2. el araç satın alma yeri vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 CoD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hertz, avis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Abi her markanın(büyük showroomlarda tabii) kendi garantili ikinci el departmanı var. Sen markayı belirle yeter... HA bir de ek not, atıyorum peugeot 2. el departmanı sadece peugeot satmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 al doda götür expertise yaptır, no big deal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Dod demişken, geçenlerde arkadaş 2. el jetta aldı (doddan değil). Alırken doda götürdü ekspertize, adamlar ok dediler. Sonra sigorta yaparken aracın pert olduğunu öğrendi :) Allahtan pert aracı 1 hafta içinde geri verme hakkı varmş satış sözleşmesinde pert olduğu yazmıyosa. Ordan kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sms ile aracın tüm hasar geçmişi öğreniliyor. Opel'in de DOD gibi garantili 2. el muhabbeti var diye biliyorum araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Selam, Ben DOD'a uzun süredir güvenmiyorum. Kaporta ve mekanik ustamı alıp araca baktırıyorum ben :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Kaza tutanağı tutulmamışsa istediginiz kadar sms atın araç temiz çıkacaktır. Sigorta şirketleri bazı az-orta hasarlı araçları pert kaydı açıp parasını verebiliyor. Bundan ötürü araç pert olsa bile millet yaptırıp perte çıkmamış gibi satmanın derdinde. Açıkcası artık boyalı araç bile almak istemiyorum bu olanları duyduktan sonra. Edit: DOD da sistem şöyle. Siz arabayı DOD' a iteliyorsunuz. DOD size iteliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 SPectre88 said: sms ile aracın tüm hasar geçmişi öğreniliyor. Opel'in de DOD gibi garantili 2. el muhabbeti var diye biliyorum araştırmak lazım. Aracın plakası değişmediyse öğrenebiliyosun. Plaka değiştirmek ise pertçiler için çok kolay bi trick. Sigortada pert kaydı var ancak aracın eski plakası üstüne kayıtlı olduğundan SMSde görünmüyor. Ancak sigortacıya gittiğin zaman şasi numaarasını verince karşına çıkıyor ve iş işten geçmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Selam, prozzak said: ... DOD da sistem şöyle. Siz arabayı DOD' a iteliyorsunuz. DOD size iteliyor. Ne güzel özetledin :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 aktiftablet said: SPectre88 said: sms ile aracın tüm hasar geçmişi öğreniliyor. Opel'in de DOD gibi garantili 2. el muhabbeti var diye biliyorum araştırmak lazım. Aracın plakası değişmediyse öğrenebiliyosun. Plaka değiştirmek ise pertçiler için çok kolay bi trick. Sigortada pert kaydı var ancak aracın eski plakası üstüne kayıtlı olduğundan SMSde görünmüyor. Ancak sigortacıya gittiğin zaman şasi numaarasını verince karşına çıkıyor ve iş işten geçmiş oluyor. Araç (Plakası değişmiş olsa dahi) hasar geçmişini öğrenmek için. HASAR 34XX1234 S HASAR S XXXYYYZZY123 (Sadece Şasi ile) HASAR M XXYYZZ123 (Sadece Motor No ile Alıntıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 sahibinden.com ve oto galerileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar