kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 üzmeyelim patilerimizi.. KAKA ! [Bu mesaj theKingpin tarafından 19 Eylül 2004 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 of yaf şu albüme resim silme eklenmedi gitti :([signature][hline]
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 çok gerizekalı insanlar var şu dünyada insan yanına silahta alamıyor mesela kabul ediyorum ben silah taşısam ve böyle yolumu kessler önce bütün paramı verirdim sonra arkalarını dönüp giderken silah çeker hepsini vururdum iyide olurdu yani hiç kontrol edemiyorum kendimi ahen:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 abi ben ninja sopası gibi bişi istiom :) (Donatello da vardı hani . kısacası black staff türevi bişi) . Onla milleti kafa göz yaracam :) . Sırtıma asmak için bide kılıfı olacak öle gezecem :) .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 geçmiş olsun.. :([signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 2) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bu numaralar cok eskidi siz biraz jazzz yapsaydiniz hic bir sorun olmaz'di bazi seyler yaşa bakmaz.[signature][hline]inanilmaz olana inan....
nuki Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 de sen o sopayı aldın nasıl saklayarak dolşıcan[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 guzel olan kismi o. sopayi gorenler zaten deli diye yaklasmayacaklar.
xueshen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 biraz dikkat kavgayla tekme tokatla kafayla bi yere varmanız zor sat komandosunu öldürdü tinerciler hatırlatırım[signature][hline]orochi
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: nuki, 19 Eylül 2004 01:33 tarihinde demiş ki: de sen o sopayı aldın nasıl saklayarak dolşıcan ne gerek varki :) said: riglous, 19 Eylül 2004 01:52 tarihinde demiş ki: guzel olan kismi o. sopayi gorenler zaten deli diye yaklasmayacaklar. eheh işin sırrı burda :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ne konuymuş bea[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 abi gofret verip babana götürcem seni denilebilitesi olan insanlarda bole seyler oldugunda kacinmamak lazim gecmis olsun gencler , bu bi tecrube oldu size[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 aman ya ı durumlarda kaçsan neyse de bağırıp halktan yardım istemek sakat bence abi..yane kuytuda yakalarlarsa o yedikleri dayağı bıçakla çıkarırlar senden ve adamlar kaybetcee bişi yokkken seninde geleceğin warken pek tehlikeye atılmamak lasım böle konularda bence en iisi kaçmaya çalışmak yada babanı arama numarası falan filan olsa gerek..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
Draven Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 evet, topuk yapican, yakinlarda bi dukkan varsa oraya girecen, hem dukkan sahibi olur, sana birsey yapmazlar, diyelimki daldilar dukkanda ne varsa alip sallican adama, senin sucun olmaz, self defense :D dukkanin disarsinda beklerlerse, oyle durumda polisi arican mis gibi, olay tamamdir.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 İşte bakın bazılarınız ne guzel boyle durumlarda kaçabılıyor, vın diye orda uzuyabılıyor. Ben boyle durumlarda elım ayagım kıtlenıyo Kaçmak degıl koşamıyorum bile. Neden oldugunu bılmıyorum aşırı panige kapılıyorum sanırım. Çok irenç bişey[signature][hline] The Truth is out There
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bu arada Dynamickin ve bi kac kısnın anlattıgı aynen soyle olmus sankı kovalayan adamlar siz guard zone'a (apartmana) girince kovalamayı bırakıyor guard zone oldugundan giremiyorlar gibi olmus :)[signature][hline] The Truth is out There
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 abi ne panik yapcan en fazla alırsın caep telefonunu alo baba naber işte gelio musun ha tamam ben de ordayım dersin sora bi arabanın yanına gider adama durumu izah edersin o da seni 1 mahalle öteye atar nolcak yane..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Valla geçmiş olsun gençler. Benim başımdanda 3 olay geçti böyle. İlki ben küçükken başıma gelmişti. Anneler günüydü. Baya pahalı bir parfümü anneme götürüyordum. Parfüm torbanın içindeydi, annem görmesin diye de oyuncak araba doluydu torba. Eve yaklaşıyordum, 2 bina kala arkama 4 çocuk geldi. Boyları Daltonlar gibiydi. Sıralıydı yani. Küçük olanla yaşıttım ben diğerleri benden büyüktü. Ben aldırmadım, yürümeye devam ettim. Büyük olan "Saat kaç?" dedi. Ben torbayı elime doladım. O anda küçük olan torbayı tuttu ve çekmeye başladı. Ben döndüm hızlı bir hamlede torbayı kurtardım çocuktan. Koşarak apartmanımızın merdivenlere geldim. Orta boylulardan biri yakaladı tekrar torbayı. Çekişmeye başladık. Yalnız torba yırtılmadı, yapanı burdan kutluyorum. Her neyse, o sırada bana bir cesaret geldi. Boşta olan elimle yumruğu çaktım. Herif diğerlerinin önüne düştü. Diğerleride 1 metre geride falan duruyorlardı. Hemen koştum zili çaldım. Bunlarda kaçtılar. 2. olay ise bundan 1-2 sene sonra falandı. Kuzenimle Bağdat Cadde'sinde Selamiçeşme'ye doğru yürüyoruz. Warner Bros. diye bir mağaza vardı orda bilenler bilir :). Ben GameBoy oyunu alacaktım. 1.500.000 TL param vardı yanımda (sağlam paraydı o zamanlar :D). Kuzenimde de Amiga disketleri vardı oyun çekecekti. O eşofman giymişti ben kot pantolon. 3 Tane 18-20 yaşlarında ayakkabı boyacısı geldi. Kolumuzdan tutarak durdurdular. Kuzenime odaklandılar ve "bize para versene" dediler ona. Kuzenimde "bende para yok" dedi. Herif kuzenimin cebini gösterdi. Amiga disketleri kare oldukları için cüzdan gibi duruyordu. Bendeki para ise kot sayesinde sıkış duruyor belli olmuyordu. Kuzenim "onlar disket" dedi. Adam baktı "vardır sizde para" dedi. O sırada kuzenim ilerden gelen bi adama el salladı. Bunlar bizi kolumuzu tutmayı bıraktılar. Koşarak adamın yanına gittik. Sonra heriflere dönerek hareket çektik ehe. 3. olay ise yeni olan bişey, 2 sene evvel falan oldu. Tek başına kadiköy'de geziyorum. Boğa'dan yukarı doğru çıkarken sağda bir cadde vardır hani, çok kalabalıktır. Aşağı Migros'un karşısına çıkar. Orda yürüyordum. Yine bir ayakkabı boyacısı yanaştı. "Boyiiim miiieeee" dedi. Ben bişey demedim. Tekrarladı bu olayı, bende "Hayır" dedim. "O zaman para ver yoksa kötü olur" dedi. Bu arada adam kolumu tuttu. Onca kalabalığın arasında sevgili gibi aşağı iniyoruz. Adam bana bu lafı dedikten sonra o cesaret olayı yine canlandı bende ve "Yok canım!" dedim. Adam "Ciddiyim" dedi bıçak gösterdi. "Para vermezsen öldürürüm" dedi. Bende ki anlamsız cesaret büyüdü ve "HAHAHAA" diye güldüm herifin suratına. Yolun sonuna gelmiştik o sırada. Yol sol'a dolmuşların oraya yada Sağa caddeye dönüyordu. Tam karşıdada Migros vardı. Sola doğru yöneldim. "Köşeyi dönersen arkadaşlarımla karşılaşacaksın, görüşecez senle" dedi. Bende "Öyle mi lan" dedim ve ne sağa, ne de sola döndüm; direk Migros'a girdim. Bu herif giremedi. Migrosun çıkış tarafı tamamen cam'dı içerden dışarısı rahat görülüyor ama dışardan içerisi yansımadan görülmüyor. Bu adam salak görülmediğini sanarak gizlice yan duvarın arkasına geçti. Bende 1-2 bişey aldım. Kapıya geldim. Son derece sakin hareket ediyordum. Adam kapıya yanaşınca hareketlendim. Kapı açılınca ben birden koşmaya başladım. Deli gibi koştum. Koşarken arkaya baktım. Baktım yazık elinde sandalyesi, terlikleri, boyacı zımbırtısı koşmaya çalışıyor. Güldüm uzaklaştım. Benim başıma gelenlerde bunlar. Yani hatırladıkça insanın tüyleri ürperiyor. Sonuçta adam bıçak çekti ama olay anında nasıl bir şey ise bir cesaret geliyor bana acaip. Ama sonuçta mantığımı dinledim ve kaçtım :D Ama bir gün yine olursa gene bu cesaret olayı başıma iş açabilir.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 insanin dark aurasi olunca yaklasamiyolar bile gece 3 gibi eve yuruyorum caddeden iki uc sene once siyah kapsonlu bisi var ustumde caddebostan da adamin biri ustume yurumeye basladi benim geldigimi gorunce yerde yatiyodu uzun montlu bi herif falan kapson kafamda, adama dogru hafif kafayi cevirdim, bi tek sag gozumle goruyorum adami (sol gozum kapsonun arkasinda adama gore) Des Sanctum, AMEN! dedim adama elimi uzatip adam tirsti kacti. satanist muhabbetleri feci isime yaradi o gun hehe[signature][hline]...valla!
sheref Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: riglous, 18 Eylül 2004 19:23 tarihinde demiş ki: 1 - 18 yasinda da olsa kafa attiginda onun da burnu kirilir unutma. 2 - ne zorunuz vardi da ucra bi yerlerde indiniz? baktiniz olmuyo bostancida inseydiniz, yardim edin dediginizde linc ederlerdi onlari... 3 - gecmis olsun. +1[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Volfied, 19 Eylül 2004 09:14 tarihinde demiş ki: Des Sanctum, AMEN! dedim adama elimi uzatip adam tirsti kacti. !!!! öldüm ulan hala yerdeyim![signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 gçmiş olsun..[signature][hline]baktım olmaz seyre daldım,anılardan bir tomardım çok yoruldum,çok daraldım,penceremden gir içeri E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yannız harbiden bu heriflerle kavga edemiyorsunuz çünkü herpisliği yapıyorlar imkansız yani katana falan lazım yaklaştırmıcak yanına bide mass slaying yapacak volfield senin olayına hala gülüyorum ya:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Tinercisi iti kopuğu için bir numaradır kafa atmak yanlız tek şansınız vardır, kafayı adam gibi oturttunuz oturttunuz, yoksa sıkıntı çıkabilir. Kasıklara da çalışabilirsiniz kafa+kasık kombinasyonu çok etkilidir. Erkeğe yakışmaz kasığa çalışmak falan demeyin, herif eğer kurtulursa bıçak, katana, pala mala çıkartması muhtemeldir. O nedenle acımayın. Yedirdiniz kafayı adam düştü yere, direk fıyın derim ki zaten herkes öyle yapar. Adamlar genelde tek takılmazlar bilirsiniz. Bunun emmioğlu falan gelir mahalleyi toplar anında yazık olur size de bize de. Bir keresinde gece 12 gibi falan taksimde yürüyorum beşiktaşa doğru. Adamın biri yalpalayarak geldi tos diye girdi bana. benim kulaklarda kulaklık montun iç çebinde dicsman dinliyorum. Neyse bir baktım benim kulaklıklar düştü kulaktan allah allah oldum. Meğer eleman elini montun cebine atmış, ben bunu hızlıca ittim tökezledi düştü. Ben hızlı adım uzaklaşmaya çalışıyorum eleman arkadan tam gaz. Tam o sırada şamp. ligi maçı varmış kartalımın. Tinerci Beşiktaşlı bıçaklıyor diye bağırdım da kurtuldum :)[signature][hline]Let's sing the Bards song
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 KAwga için ne katanaya ne snipera nede bıçağa ihtiyacım var benim : Aint got no gun Aint got no knife Don't you start no fight... Cause I'm T.N.T. I'm dynamite T.N.T. And I'll win the fight T.N.T. I'm a powerload T.N.T. Watch me explode...[signature][hline]friend is a four letter word...
Öne çıkan mesajlar