Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 klasik aptal pg-13 korku filmlerinden biri saniyordum, cerez diye izledim ama baya iyi korku filmi cikti. konu perili ev olayi iste ama klasik holywood usulu yerine japon korku sinemasina daha yakin. imdb: http://www.imdb.com/title/tt1591095/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 alala "şu, şu filmlerin yapımcısından" tarzı bi afişi var bunun, sırf öyle olduğu için "meeh" dedim ben. paranormal activity'yi çeken herif çekmiş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yok abi paranormal activity'de producer idi yonetmen degil. ilk saw'i ceken herif iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hah işte bi de saw vardı filmlerin arasında. o daha da kötü bi önyargı oluşturdu bende :D yaratıcı yanları var ama saw çok dallama bi film ya, anlamsız kalıyo o yaratıcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 saw I iyiydi beaa öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 simdi bu filmi esim ve arkadasim ile izledim, arkadasim tirsak ciktigi icin bende tirstim cunku eleman 4-5 sahnede yerinden sicrayip haroohaaa diye bagirinca guzel oluyor. cozdum artik korku filmlerinden nasil korkacagimi, onu alicam yanima hep. acaip oluyor tavsiye ederim bulun bir tane tirsak , kapayin isigi, o korksun sonra sizi korkutsun hamle ve sesleri ile. film fena degil bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 filmin afişi berbat. gittik buna yalnız harbi harbi tırstım ben, sağlam film tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Kanuni said: cunku eleman 4-5 sahnede yerinden sicrayip haroohaaa diye bagirinca guzel oluyor. ZUHAUHUAHUAHUHUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 film gayet güzel ya. yalnız efektler çok az daha iyi olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bu filmi bende rastgele izledim çok beğendim. Ama fazla para harcamamışlar çekerken. Yoksa senaryo süper bence. Bide yukarda testereye laf gelmiş. Gore sahnelerden rahatsız olanlar haricinde saw 1 i nası beğenmezsiniz ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 saw 1 güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar