Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 klasik aptal pg-13 korku filmlerinden biri saniyordum, cerez diye izledim ama baya iyi korku filmi cikti. konu perili ev olayi iste ama klasik holywood usulu yerine japon korku sinemasina daha yakin. imdb: http://www.imdb.com/title/tt1591095/
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 alala "şu, şu filmlerin yapımcısından" tarzı bi afişi var bunun, sırf öyle olduğu için "meeh" dedim ben. paranormal activity'yi çeken herif çekmiş yine.
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yok abi paranormal activity'de producer idi yonetmen degil. ilk saw'i ceken herif iste.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hah işte bi de saw vardı filmlerin arasında. o daha da kötü bi önyargı oluşturdu bende :D yaratıcı yanları var ama saw çok dallama bi film ya, anlamsız kalıyo o yaratıcılık.
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 simdi bu filmi esim ve arkadasim ile izledim, arkadasim tirsak ciktigi icin bende tirstim cunku eleman 4-5 sahnede yerinden sicrayip haroohaaa diye bagirinca guzel oluyor. cozdum artik korku filmlerinden nasil korkacagimi, onu alicam yanima hep. acaip oluyor tavsiye ederim bulun bir tane tirsak , kapayin isigi, o korksun sonra sizi korkutsun hamle ve sesleri ile. film fena degil bu arada.
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 filmin afişi berbat. gittik buna yalnız harbi harbi tırstım ben, sağlam film tavsiye ederim.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Kanuni said: cunku eleman 4-5 sahnede yerinden sicrayip haroohaaa diye bagirinca guzel oluyor. ZUHAUHUAHUAHUHUA
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 film gayet güzel ya. yalnız efektler çok az daha iyi olsaymış keşke.
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Bu filmi bende rastgele izledim çok beğendim. Ama fazla para harcamamışlar çekerken. Yoksa senaryo süper bence. Bide yukarda testereye laf gelmiş. Gore sahnelerden rahatsız olanlar haricinde saw 1 i nası beğenmezsiniz ulan.
Öne çıkan mesajlar