Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://img7.anidb.net/pics/anime/33394.jpg Ogata Rin meşhur olma yolunda ilerleyen genç bir balerin iken, ayağını incittiği için baleyi bırakmak zorunda kalır. Üniversiteye başladığında meka ve motorsiklet birleşimi olan rideback'ler için kurulan bir kulübe rastlar ve hayatı dönüşü olmayan yeni bir rotaya girer. Küresel politika ve Japonya'yı hegemonyası altına alan GGP adlı örgütün karşısında BMA adında yeni bir güç belirirken, Rin başına geleceklerden habersizdir.. mangadan uyarlama, 2009'da yayınlanmış 12 bölümlük bir seri. son derece iyi animasyon ve hoş bir kurgusu var. özellikle karakterin teması girdiği anlarda çıkan çok iyi sahneler var, finali çok hoşuma gitti özellikle. öyle bakınırken fazla birşey beklemeden izlemeye başladım ve bayağı başarılı buldum. gereksiz sulandırma veya sakız gibi uzatmadan dramı da, aksiyonu da yerinde. başlığı açılmamış ve 1-2 mesaj hariç bahsedilmemiş vaktinde, haberi olmayanlar bir görsün bu başlık vesilesiyle dedim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bunun başlığı vardı diye hatırlıyorum ben ya yoksa sezonluk topiktemi konuşmuştuk. //hemide varmış : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 meh ayrı yazılmış olabileceğini düşünmeyince çıkmadı aramada. kitlensin gari. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar