ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 türkçe fakirse ölsün o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 nilep yüzünden bütün hayatımın bir yalan oldugunu anladım ilkokuldan beri bütün hocalar türkçe çok zengin bir dil diye kandırmış bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 türkçe öğrenilmesi çok çok zor bi dil.zenginlik buysa evet zengin.nohhhta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 fakir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Abi değil işte yani, çevirmenlik yaparken anladım fakir bir dil olduğunu. Hatta arapçadan farsçadan çakmaları at, fakru zaruret içinde bir dil sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ordan burdan alınan kelimeleri atarak dilin aslına ulaşamayız ki..zira dil gelişim sürecinde borrowing diye bi basamak vardır.bu her dil için geçerlidir.alışverişle gelişerek varolurlar etkileşimle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 genelde sdsdsfsd şeklinde anlaşıldığı için net ortamında hi,slm naber i'm nilepp denildiği için türkçe fakir bir dil diye biliniyor asıl şakirtler tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 senin dil bilgin yetersizse türkçenin suçu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 kendimi ifade ederken zorluk çekiyorum gitmiş türkçe yetersiz gelmiş hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hayatinda türkceden baska dil bilmeyenlede böyle atip tutuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ingilizce almanca biliyorum biraz da macarcam var, selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 fransız lisesi mezunuyum ingilizcem de epey iyidir hadi yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ingilizce almanca herkes biliyor sadece macarcan var diyelim sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Benim bilgimle ne alakası var? Sözcük sayısı açısından çok fakir, bence aynı sözcüklerle çok şey anlatmaktan ziyade her şeye farklı sözcük olması dili zengin yapar. Hayır ben yetemeyince sözlüğe bakıyorum zaten rahat olun, sözlük de yetemiyor. Amerikanların bile tek kelimede anlattığı şeyi anlatmak için 3 kelime kullanmam gerekiyorsa fakirdir. Hiç de benim dil bilgime laf etmeyin, zira yok yani kelime işte. Aman neyse bunun tartışmasını yapmıştık, milliyetçi gazınız yüzünden tartışılmıyor bile zaten. Konu fetoydu, dağılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hiçbi dil bilmediğimizi anladılar.kaçın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Türkçe kelime haznesi 400'ü geçmeyenlerde atıp tutabiliyor bazen aga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 valla o ingilizce herkes biliyor diyen tipleri karşıma alıp konuşmak istediğimde eee ööö den öteye geçemiyorlar o bakımdan pek çok kişinin ingilizceyi bile adam gibi bilmediğini söylerim her zaman. tarzanca olarak diyorsanız tamam ama. almancaya hiç değinmiyorum ben 4 senedir görüyorum alman arkadaşlarla 3 ay ortamda takıldık ama hala aklıma gelmeyen kelimeler oluyor konuşurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 nileppezdel said: Bir de bir arkadaş sadece afrikada değil, avrupada da var demiş. Sonra litvanyadan brezilyaya kadar demiş. Avrupa'da brezilya mı var yoksa LCD kafas mı? :P Ve hayatları kurtuluyor falan denmiş. Cidden acıdım lan. Biz burada şu ülkeden kendimizi nasıl kurtarsak da hayatımız kurtulsa derken adamlar "kapağı nasıl Türkiye'ye atarım da hayatım kurtulur" diyor. Ne ülkeler var cizıs kırayst brezilyanın nerede olduğunu biliyorum arkadaşım gereksiz detaylara takılma sen. ayrıca evet durumu türkiyeden kat kat beter yüzlerce ülke ve onlarca insan var kapağı buraya atmak isteyen. halinize şükredin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 feto arapca biliyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 DoruK said: valla o ingilizce herkes biliyor diyen tipleri karşıma alıp konuşmak istediğimde eee ööö den öteye geçemiyorlar o bakımdan pek çok kişinin ingilizceyi bile adam gibi bilmediğini söylerim her zaman. tarzanca olarak diyorsanız tamam ama. you me sex me spik ingliş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Türkçe sizden zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 türkçe fakir mi zengin mi onu bi kesinleştirelim yoksa edebiyatçılarıma söylicek laflarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 @nillep o tipler süt gibi karilari götürüyorlarmis. öyle duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Türkçe zengin bir dil aga. Ne hikmetse irrite olup Türkçe'yi savunmayı milliyetçilikle bir tutan acizler var. Evet acizler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ayrica hepiniz no-lifers .... asdasdfasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar