metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ultima oynayan herkesin kendine göre çok komik bulduğu veya hiç unutmadığı anıları vardır ben birini anlatayım sizde anlatın :) nebulada oynarken bi ara bi pvp turnuvası vardı. o zamanlar ben warriordum çok iyi pvp yapamazdım. ama dar alan nasolsa biçerim mantığıyla girmiştim. wissy denen arkadaşımızda ordaydı ve benle eşleşmişti. bu magedi oh dar alan mis die daldım ben buna bir süre kaçtı küçük büyüler fln attı. sora glacial staff çıkardı ve 90 fln vurdu glacia öldüm ben hemen. öle bi hayal kırıklığına uğradımki bilg. karşısında. "noluo la" şeklinde kalktım bu gülüodu. senin için int i 100ledim cnm fln diodu :) wissy le ilk o zzaman tanışmışıtk heh[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ohooo saymakla bitmez benim anılarım ehe dark ben mono trinsicte bi pkyı geberttik ( mono tek başınada alırdı ama bi dexer herifi healliyodu bandajla ) sonra adam zırt pırt edip gank diye bagırdı ehe darkta gank diil organized assassination diye lafı koymuştu mal mal bakıyodu adam o an komikti baya eheh icqdan arkadaş mesaj atmıştı hayvan egittim ama yemek yediremiyorum diye sonrada ogrenmiştimki arkadaş great harta ET yedirmeye çalışıyomuş euhe GLde kediyle ev beklerken kopmuştuk neler neler olmuştu ultimatr.com da o yazı vardır kesin Ev anısı diye eueh kedinin anlattıgı bi olay var oda super GLdeki bi kaç ( 6-7 ) türk arkadaş dungeona girip pk öldürmeye gitmişler sonra kediye icqdan mesaj gelmiş şu dungeona gelirmisin diye, kedi gittiginde kapıdan teker teker ghost halinde çıkıyomuş elemanlar ehehe Foxxla delucia bankta takılıyoruz, birisi geldi foxx adın ne dediğinde ben ahmet demişti ama bunu yaşamak lazımdı o anda acaip bi ortamdı ve direk olarak Ben Ahmet lafı baya bi koparmıştı bizi heh aklıma geldikçe yazarım baya şeyi :) LISTEN MONO vardır ki evlere şenlik onuda olayı yaşayanlar hatırlasın gülsün artık anlatmıyım onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Off yazmaya ba$larsam sayfalara sigmaz ta$ar.. Ama $oyle kapak olsun metboy'a; Metboy:Wish 923874923874 kere yendin beni ama hadi bir kez daha PvP yapalim lutfen.. Wish:Tamam hoca yapalim ama bo$ yere reg harciyorum ya.. Metboy:Hebele hubele.. Wish:Ok.Eger sen kazanirsan sana bir Unicorn. Metboy:Ebuhbuehbe Wish:*Ciuvvv* *Bzzztt* *Woankh* Metboy:OoOoOo Wish:Ehuhue Metboy:(Peace Mode)Res piliz lorTum.[hline]tHe Original fi$h® [Bu mesaj -Wissy tarafından 22 June 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ya da bir gun evimin onunde.. Miral:Lan Kirk(metboy) $u silahi bir denemek lazim yakla$ bakim. Kirk:Oolum vurunca oluyorum vurma.. Miral:Bi$i olmaz lan bir tane vuracam. Kirk:Ya off tamam ama bir tane. Miral:*Cotenk* Kirk:OoOoOoOo OoOOo OOoOo Miral:Ehurf..I$ kazasi. Kirk:(Peace Mode) Abi kustum gelmicem bir daha buraya oyunada girmicem i$te bohuhu.. Miral:Ya tamam uzatma gel sana bi$iler vereyim. Kirk:(Peace Mode)Res piliz lorTum the kenk.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 lan açtığıma açacağıma pişman etti herif iki dakkada :p[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 E daha yeni ba$liyorduk? Sirf "metboy" icerikli daha 987439 falan daha olayimiz var :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Metboy sen neymişin öyle ya :D.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Benim kadar salağı olamaz Kal Vas Flam yazıp entera basıyordum varmı daha aptal olan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Moncain, 22 June 2003 20:08 tarihinde demiş ki: Metboy sen neymişin öyle ya :D.[hline] Anata wa watashi no koibito des. Totemo anata wa watashi ni wakarimasen. Anata wa ima İ-11 ni imas. Anata o aishite imas. heh sen buna bakma yenemediğim sayılı kişilerden biridir :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 eft sayılı... yaklaşık 20-30 BİN kişiiden biri[hline]Bana kanka diyen insana aşığım! Rezalet bi duygu! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Zauzhahzhazhhazh *iptal* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Dagger, 22 June 2003 20:52 tarihinde demiş ki: eft sayılı... yaklaşık 20-30 BİN kişiiden biri[hline]Bana kanka diyen insana aşığım! Rezalet bi duygu! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. heh nebula dan bahsediom ben sen ne anlarsın nbl den :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 İlk başladığım zamanlardı. Ne olduğunu bilmeden anlamadan ölürdüm silerdim charı yeniden bir char yaratırdım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 senin o ne anlarsın dedinn sharda 2 yılımı verdim ben (detayını kurcalanayın) :)[hline]KABUL ETTİ! ARTIK Bİ SEVGİLİM VAR! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 puuhah kız kabul etmiş imzaya yazmış daha nolsun lan hiç konuşma :D[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Dagger, 22 June 2003 20:52 tarihinde demiş ki: eft sayılı... yaklaşık 20-30 BİN kişiiden biri[hline]Bana kanka diyen insana aşığım! Rezalet bi duygu! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Kusura bakma ama beni kim yenmi$ ki metboy yensin?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 ilk basladigimda guild sehir icindeydi toplasiyorduk aa iyi diyorduk hadi az depiselim guard da yok diyoduk biz savasirken zone icine wall atan bile oluyodu :) o sirada tabi biri olunce herkes crim olup oluyoduk sora kosa kosa res e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bi kere herzamanki gibi chaoslar olarak orderlarn kapısında bekleşioduk orderlar 2 adım dışarı çkp giriodu hemen sora adamın biri delirdi wall attı tam grişe2 order çıkınca adam öldü tabi ama orderlarıda kesmiştik :)[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Eskiden NBL'de Orderlar British kalenin icinden ok atarlardi(Anti-Magic idi ve iceri girilmiyordu Chaos olarak).Hatta i$i abartip orada Archery kasanlar bile vardi.Cret'de Chaos olarak oraya yatardi icerdeki Orderlarla okla$irdi.Archery Gmlemi$ti oyle.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Yine NBL'de SRVnin ba$larda bir bug vardi.Yapmak icin Min. 85 Magery istiyordu.O zamanlar Chaos Order sava$inda sadece bende vardi o kadar Magery.Neyse ben yapiyordum bu bugu STR oluyordu 250..Elimde VanQ bir balta Order kale onunde duruyordum.Cikan One Hit K.O.'nun tadina bakiyordu.Sonra Pigme geldi Jaile aldi :).Bende diyorum gecmez $imdi 50 saat..Derken bug oldu butun SRV jaile geldi..Vendorlar falan :) Sonra sL saldiydi herkesi :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bkz. olympos :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Polymorph bugı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 heh...MY PERSONALITY IS NOT IMPORTANT MONO! aklima o kadar cok sey gelior ki heh.. bi ikisi; Gunn ve Silarin le her dungeona gidisimizde (onu da ben gaz ederim genelde yoksa evden cikilmaz pek...egzotik yaratik gorme hevesi sayesinde maceraci olduk eheh) benim poison/cure konularini karistirip partiyi kaosa suruklemem.. Odinin eski fel Buc log cabin'in orda icerdeki pk lara disaridan Fire horn u tattirip toplu katliama sebep olusu Gene ayni log cabin de iceri stealth ile girip 10 sn icinde 3 le$ cikarip ban yemeden kosarak kacmak...(ki benzer bi olayda adam lar dark i k4nk moduna soktular sirf neon/ethy kombinasyonu oldugu icin ;) ) Moonglow Town Council adli Glow un en oturakli ve duzenli ordu tabanli rp guildine siradan asker olarak girip köylü kiyafeti ile ortada dolasirdim...(sac siradan beyaz..short pants vb) duel arenasin da gecerken herkes atlardi ciroz die beni gorup hey duel me mono felan diyip....siradan gecirip 3 kisiyi en son bölük liderini dizmistim pes etmisti adam i cant stand your poisons enough die ;p gunn in phoenix i kucucuk kus olarak tanimdaliktan sonra OoOo modda deluciaya girisimiz.. birde esas olarak; oyuna ilk adim attigimda kosarak etraftaki vendorlardan beni kovalayan ettin icin yardim arayip, öldükten sonra da onlardan res dilenmenin binbir turlu yolunu aramamdi...(hayir vendor mall daki vendorun karsisinda "Sir please i want to live again, ressurect me or show me where to heal" vbvb gibi "yazik" ve "hisli" cumleler soyleyen bi ghost gorunce insan in gulesi gelio eheh ;))[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Gm lık zamanlarımda soyle bır page gelmıstı ve baya bır gulmustuk staff olarak. "Bana at satarmısınız, pesımde kırmızı ısımlı adamlar var kacamıyorum onlardan"[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: hilikus, 23 June 2003 13:13 tarihinde demiş ki: gunn in phoenix i kucucuk kus olarak tanimdaliktan sonra OoOo modda deluciaya girisimiz.. birde esas olarak; oyuna ilk adim attigimda kosarak etraftaki vendorlardan beni kovalayan ettin icin yardim arayip, öldükten sonra da onlardan res dilenmenin binbir turlu yolunu aramamdi...(hayir vendor mall daki vendorun karsisinda "Sir please i want to live again, ressurect me or show me where to heal" vbvb gibi "yazik" ve "hisli" cumleler soyleyen bi ghost gorunce insan in gulesi gelio eheh ;))[hline]*curiosity res-kills* ...mono :D[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar