EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Evet olay böyle gerçekleşti, random dungeon tanklıyayım dedim sıraya girdim hop sıra geldi şaşırmadık,neyse bi baktım boss'un önüne kadar yol açık dedim failladılar heralde neyse yaparız girdik boss'a 3 arkadaş hayattan soğuttular beni wipeladık,quitledim. Bir bg attım arkasından tekrar random dungeon girdim hop aynı grup hala aynı boss'ta. Gelişine quitledim tabi bi bg daha attım biraz takıldım gem kestim falan ceza bitince tekrar sıraya girdim,yine aynı gruba gelince kapattım wow'u demin. Bi süre de tekrar açmayı düşünmüyorum :D Yaşayınca paylaşayım dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Nickin polarbear gelen dungeon'da zul'farrak ise sorun yok ama değilse var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Random rise of zandalaari bana random rise of xXx oldu... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertcocuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 sen de harran ovasında sışçak yer bulamamışın gardaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 besinizden baska oynayan kalmadi ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Yoo senin gibi 3-5 türk dışında bırakan olmadı oyunu hala kum gibi serverlar. Hala tıkladığım anda BG geliyor 1-2 dakikada Arena geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 3-5 türk sdmsdjsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 benim gibi 3-5 turk oldugunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Legend post edilmemiş. Cenabetmisin bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar