SaeGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dattebayo'dan taşak dedim diye banlendim, tamam hepimiz taşaksız makine,işletme mühendisleriyiz. sonrasında ittoryu diye bi fake açtım ki, obvious fake iz obvious idi. sonrasında Estel_Aronien diye fake açıp neden banlendiğini sordum, dattebayonun fake'iydi fln dedin, rapor verdin çok fena. saygıyla bir de " neden bi sorn mu vardı abi ? " gibi cümleler kurdun. isteyerek olmasa da fena keklendin. neyse, isteğim şu ki bu kişisel nefret dursun artık :( kan davası gibi oldu lan, çocuklarım da mı patiye üye olamayacak ? bunu mesajı silinmicek şekilde banlersen sevinirim, yeni acc alacam yakında.
SaeGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 teşekkürler. daszaaa'yı yazmayı unutmuşum, hatırladım hemencecik. dasaa senin tek sözüne bakıyo aslında :( bi silme desen silmez. mod bile yapar sen desen de, hadi bahalm
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben izin vermedikten sonra dasaanın o işi yapması zor
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 said: 3. kez uye olup yazdıgınız tespit edilirse, sorgusuz sualsiz tekrar forumdan uzaklastırılacaksınız.
Öne çıkan mesajlar