dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bu arada arkanda duran balon erkek, iplik teorisinde uzman ve paticik diye turuncu bi sitede yazıyorsun şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben mhpciyim aslında ama tespih falan sallamayı bilmiyorum kabul olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 olur tesbik opsiyonel zten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 format yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 mhpci ne abi.. mhp mi alıp satıyorsun? mhp'li olunur anca. hatta mhp'li doğulur! AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 eyvallah çok lazım olursa evde var tespih ÖM atarsın hallederiz onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben de otobüslerde koltuklara ayağımı uzatıyorum.anarşik olabilir miyim!? anarşikim dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dasaaa said: mhpci ne abi.. mhp mi alıp satıyorsun? mhp'li olunur anca. hatta mhp'li doğulur! AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU acemiyim abi tam bilmiyorum o işleri ben atın beni ocaktan isterseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Aluriel said: olur tesbik opsiyonel zten senden iyi fanatik anarşist mi olur olm, mhp de gelmiş. taam işte. Arkadaş da LDP'li gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bayaa bayaa zenginiz. yani aramizda pis fakirler var bikac tane ama zenginiz yani oyle boyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ayakların kokuyorsa ıyyyyy kadının ayağı kokar mı yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Ben faşistim kabul olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 makrube varsa işin içinde şakirt olmaya hazırım. ama saçlarımı kestirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yaaa ben mhpliyim diye faşist olucaktım sen başka bişey ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bi de izmirlileri sevmiyoruz. aslında seviyoruz ama sevgimizden dalga geçiyoruz ve sevmiyormuş gibi yapıyoruz. onlar da alınıyormuş gibi yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 izmire nerden geldin ya şimdi ale ale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bursalıları da pek sevmiyoruz bilgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 adamınbiri said: yaaa ben mhpliyim diye faşist olucaktım sen başka bişey ol Hadi ya faşist kadrosunu daha önce kaptıysanız bende yazdıklarınızı okurum artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yimik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Deathblade said: makrube varsa işin içinde şakirt olmaya hazırım. japonluk var bu abide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Şimdi koala mı lemur mu, belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 oldu koala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Rulman olmadıgını garantiledik te ikisi arasında kaldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yimik said: Deathblade said: makrube varsa işin içinde şakirt olmaya hazırım. japonluk var bu abide genelde elf e benzetirler ama yaklaştın gene 8-) gözüm tuttu seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 burada elinde kristal şarap kadehleriyle,etrafa afra tafra atan çok,genelde liseli mantığı ama,geldiği yeri unutmayan da çok,beni soracak olursan ne olduğumu bende bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 daha bi nerdüz daha bi seviyeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar