Leadman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bu bölüm hakkında bilgisi olan var mı? Özel yetenek sınavı ile alınıyormuş. Ne soruyorlar sınavda? Bitirince ne oluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 böyle bi bölüm mü varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 iü'de mi ne vardı galba yetenek sınavıyla değil de normal sınavdan almaya başlamışlar öğrencileri de leş bir bölüm haline gelmiş diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 http://www.guzelsanatlarfakultesi.com/forum/showthread.php/499-Kocaeli-%C3%9Cniversitesi-2011-2012-%C3%96zel-Yetenek-S%C4%B1navlar%C4%B1-duyurusu?p=1674#post1674 Özel yetenek sınavı ile alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 hangi sınav ile alacağı okula bağlı. çoğu güzel sanatlar fakültesi endüstri ürünleri tasarımı ve iç mimarlığa yetenek sınavı ile alırken bazısıda bunları mimarlık fakültesine taşıyıp ygs vs ile alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Özel yetenek ile alanların sınavında ne soruyorlar acaba, hiç bilgi de yok... Girmek isteyenler neye göre hazırlanıyor bu bölüme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 pati deki drama queenlere sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bozuk said: fakir kısa ne netlik 10 nick - mesaj uyumu 10 derinden etkileme 10 al işte bölüm hakkında merak ettiğin herşey bu mesajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a1Y73sPHKxw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 dunno vardı çok dramatik yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi bişi diycem kolej üniversite ayrımı yapmanın zamanı gelmedi mi? bu mesela bildiğin kolej be. bunun bölümü olsa ne olur olmasa ne olur? bunun gibi bi ton garip bölüm var hani... emin bile değilim üniversiteye sayılıyor mu bunlar diye. ytü'de iken de görüyordum bi sürü garip şarkılı,türkülü, resim yapmalı bişiler. teknik üni ile alakasını çözemedim hiç. yap kolej üni ayrımını. ün'lerde de teknikleri ayrı çatı altında bağımsız topla. atıyorum üni süresi 4 değil 5yıl olsun. ders içeriklerine kendileri karar versinler. ülke çağ atlar. 2sene okuyanlara hiç değinmedim bilefarkındaysan. lise5-lise6 ile nereye ne okuyorsun gibi bi durum sanki onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Tiyatro oyunları yazarsın. Ya da senaryo yazarlığına geçersin. Çok ciddi işler yapmadığın sürece para olmayan bir sektör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ve son nefesini verdi... iste boyle biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bz çk fkrdk kdr fkrdkk ssl hrf lmy bl prmz ykt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 orklar babami kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar