falkom Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bir sorunum var yardımlarınızı bekliyorum ben hesap aldım oyunu yükledim clent i acıyorum ama söle bir hata alıyorum Incompatible (Protocol) nick imi yazıyom şifremi yazıyom bu hata geliyor sebebi nedir şimdiden tşk ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 15 dakika sonra tekrar dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falkom Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 valla dün akşamdan beri deniyom sorunu bulamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Herhangibi port yada dns ayarin varmi? O engelliyor olabilir birde hangi clienti indirdin? Eve klasorunde rapair var onu bi calistir bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falkom Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 tamam bir repair leyim deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 banada oldu böyle şeyler ya steamden indirdim sonra bi repair çaktım 2gb eksik indirmiş steam :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 incompatable demek versiyon sorunu var demektir sitesinden client ı tekrar indir yada oyunu tekrar kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar