Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wordpress'le site için free host,domain servisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cacik said:

kurulum vs deniyeceğim, host üzerinden kurmak istiyorum,
deneme amaçlı yani

kurulumun neyini deneyeceksin hacı ^^ zorluk bakımından diyorsan merak etme. yapamassan da ses at burdan hallederiz 2 dk içinde.
Mesaj tarihi:
teşekkürler localhostda denedim,

şimdi bana wordpress'i yükleyebileceğim bir host lazım uygun fiyatlı, hız olarakda çok çok iyi olmasına gerek yok idare etsin işte.

önerebileceğiniz host varmı?
birde domain almak için site önerirmisiniz?
Mesaj tarihi:
reklam gibi olacak ama son zamanlarda netinternet ile çalışıyorum, her anlamda oldukça kaliteli hizmet sunduklarını söyleyebilirim. hosting alırsan ilk yıl domain onlardan gibi bir kumpanya olması gerek şu an. bak istersen fiyatlarına.
Mesaj tarihi:
netinternet son fiyat artışından sonra bozdu (kaliteyi değil tabiki). standart paketlerini kaldırtıp bir üst seviyeye geçtiler firma olarak.

ihs'den sonraki en sağlam markalardan biri olma yolundalar uzun süredir. paketlerini kaldırmasalardı netinternet derdim de o kadar para bayılmaya gerek yok.

Güzel Hosting de iyidir. Fiyat bakımından net internet'in eski sürümü gibidir. Zaten altyapı olarak net internet kullanıyorlar o yüzden kalite farkı pek yok.

Şurdaki "Kucuk-1" linux paketi işini görür. Kayıt olduktan sonra wp kurmaya uğraşamam diyorsan "softalicious" adlı programdan cok rahat Wordpress kurabilirsin.

Tek sorun cPanel'de kullandıkları iconlar falan biraz eski. Bir doğru düzgün tema alıp yerleştirmemişler. Onun dışında 24 saat cPanel'de olmayacağın için fiyat=performans dengesinde cok iyi.

kısaca: Domain + host 25 tl temiz kapatırsın
Mesaj tarihi:
fiyat ve kampanyaları değiştirme konusunda sonuna kadar katılıyorum. netinternetin eski kampanyaları daha iyiydi ama kalitesi düşünülünce veriyorum 3ün 5in lafını yapmadan.
  • Yeni Oluştur...