Cacik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Varmı böyle bir site, çok azda olsa alan veren, wordpress kurulabilen?
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kurulum vs deniyeceğim, host üzerinden kurmak istiyorum, deneme amaçlı yani kafama yatarsa domain ve host alıcam zaten
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 localhost var ona kur madem? öyle dene gör.
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Cacik said: kurulum vs deniyeceğim, host üzerinden kurmak istiyorum, deneme amaçlı yani kurulumun neyini deneyeceksin hacı ^^ zorluk bakımından diyorsan merak etme. yapamassan da ses at burdan hallederiz 2 dk içinde.
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kullanmadığım domain ve host verebilirim istersen pm atman yeter
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 teşekkürler localhostda denedim, şimdi bana wordpress'i yükleyebileceğim bir host lazım uygun fiyatlı, hız olarakda çok çok iyi olmasına gerek yok idare etsin işte. önerebileceğiniz host varmı? birde domain almak için site önerirmisiniz?
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 reklam gibi olacak ama son zamanlarda netinternet ile çalışıyorum, her anlamda oldukça kaliteli hizmet sunduklarını söyleyebilirim. hosting alırsan ilk yıl domain onlardan gibi bir kumpanya olması gerek şu an. bak istersen fiyatlarına.
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 dediğin domainli kampanyayı link verirmisin
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 iyi gözüküyor, genede başka tavsiyesi olan varsa onlarıda araştırayım
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Natro da var http://www.natro.com/webHosting/
liberal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 netinternet son fiyat artışından sonra bozdu (kaliteyi değil tabiki). standart paketlerini kaldırtıp bir üst seviyeye geçtiler firma olarak. ihs'den sonraki en sağlam markalardan biri olma yolundalar uzun süredir. paketlerini kaldırmasalardı netinternet derdim de o kadar para bayılmaya gerek yok. Güzel Hosting de iyidir. Fiyat bakımından net internet'in eski sürümü gibidir. Zaten altyapı olarak net internet kullanıyorlar o yüzden kalite farkı pek yok. Şurdaki "Kucuk-1" linux paketi işini görür. Kayıt olduktan sonra wp kurmaya uğraşamam diyorsan "softalicious" adlı programdan cok rahat Wordpress kurabilirsin. Tek sorun cPanel'de kullandıkları iconlar falan biraz eski. Bir doğru düzgün tema alıp yerleştirmemişler. Onun dışında 24 saat cPanel'de olmayacağın için fiyat=performans dengesinde cok iyi. kısaca: Domain + host 25 tl temiz kapatırsın
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 fiyat ve kampanyaları değiştirme konusunda sonuna kadar katılıyorum. netinternetin eski kampanyaları daha iyiydi ama kalitesi düşünülünce veriyorum 3ün 5in lafını yapmadan.
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 türkiye'de iyi hosting ben bulamiyom ya hadi bakalım, gerçi wp için gereksiz zaten
Öne çıkan mesajlar