bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Şimdi ufaktan yazıyım dedim diğer topic'te belirtilmiş, uzun süre sc ye ara verdiğim için build order yazmıycam, zaten build order öğrenmek kolay, rep izleyin, soruşturun vs. ünite ünite gidelim.. zealot: iyidirler, hız upg. leri yapılınca melee canavarına dönüşürler. lost temple gibi haritalarda kapıya holdlarsanız rakibinizin girmesi zor olur. dragoon: eski gücünde olmasa da kullanışlıdırlar. negatif yönü early game de uzağa wurma upg. ini zor yapman, ve spawn süresinin uzunluğu.. dt: cloaklu ünitelerdir, hp leri azdır ama uçuk vururlar (40). droplarda kullanılır probe yemek için vs. genellikle tavsiye etmem. ordunuzda da 2-3 tane bulunsun.. ht: iyi toss oynamanın anahtarı ht'lerdir. psi'yi iyi kullanıyosanız 1-0 önde başlarsınız her rakibe karşı. z'nin her ünitesini ezer, tank'a karşı kullanabilirsiniz, pvp de ranged ünitlere atın. archon: 2 ht birleşmesiyle oluşur. hp'si çoktur, iyi vurur, splash vurur güzeldir :) reaver: kullanın kullandırın, iyi drop yapabiliyosanız rakibi ağlatırsınız.. rea+2zea yada double rea inebilirsiniz corsa: mass muta giden z'lere karşı kullanın, yada scout yaparken kullanabilirsiniz hem over alırsınız.. hızlıdırlar, grup halinde olduklarında öldürücüdürler.. carrier: pvt de iyi exp alabildiyseniz ortalığa tank+vult yayılan t'yi bitirmekte işe yarayabilir. 8 slot yer.. yavaş yapılır.. ufak taktikler: pvp de early , zea rush yapabilirsiniz 2 gate.. yada ilk gateden 1 zea basıp direkt cyber inin goon a geçin gazı erken atmalısınız tabi.. rea drop kullanın bol bol, probe öldürmek etkilidir.. 2 ht indirip probe'ları psileyip kaçabilirsiniz tabi bu da bi tercih.. özellikle cliff li haritalarda.. bol zea basın, arkada bir gurup goon beslesin. psi kullanımına dikkat edin. exp alın. pvz zor matchupdır. psi önemli yer tutacak. archon da kullanabilirsiniz ling+mutaya karşı.. lurker çıkması muhtemeldir obs basın aman diyim.. rea burda da çok etkilidir splash'iyle.. mutaya karşı corsa basın bol bol vazgeçecektir. adamın hatch sayısına göre gateway inin bol gateway'iniz olsun macrodan oyun vermeyin, exp alıp yayılmasını önleyin. ht ht ht .. pvt %99 kapıyı kapatıp metal oynuycaktır. 1 gateway inin bişi basmadan cyber koyun goon a gidin. robotics inip obs basın. harita kontrolünüzde olsun.. dt kullanabilirsiniz., ht kullanın bol bol.. archon a ihtiyacınız olabilir. massive zea basmalısınız.. goon la destekleyin.. dewamlı obs la dolaşın. ünitelerinizi obslarla followlayın, mayınlara kurban olmayın.. exp alın yayılın terran gelişmeden.. son çare olarak carrier yapabilirsiniz... aceleyle yazdım unuttuğum bişi olursa eklerim.. :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 oynadiginiz rakibe gore order degisir zaten o yuzden p v t , p v z ve p v p ye göre ayri order izlemenizi tavsiye ederim[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 proxa da bi guide hazırlamış. ikinizinkini birleştirince anca adam gibi bi guide çıkıo.. onun dışında, yaramaz.. peh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bone kaşınıoz gene galiba katla bizi diyosun ehhe :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Blaq a bulasmayin tavsiye etmiyorum[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 Eylül 2004 20:51 tarihinde demiş ki: proxa da bi guide hazırlamış. ikinizinkini birleştirince anca adam gibi bi guide çıkıo.. onun dışında, yaramaz.. peh :D :([signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ula Bone, Sam'a yeniliyorsun, sonra da millete laf ediyorsun :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: bLaQ, 06 Eylül 2004 20:54 tarihinde demiş ki: bone kaşınıoz gene galiba katla bizi diyosun ehhe :) hani dark archon hani observer hani probe hani scout hani arbiter hani shuttle ayrıca çok dağınık bi yazı olmuş yakıştıramadım sana.. birimleri tanıtmamışsın. birim taktikleri vermemişsin, ayrıca pvp, pvz, pvt taktikleri de yetersiz olmuş. ben bile daha iyi guide yazardım :-P evet kaşınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 guide sux . repleri paylasirsiniz artik pati pati eheh[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: W3r3wolf, 06 Eylül 2004 21:19 tarihinde demiş ki: Ula Bone, Sam'a yeniliyorsun, sonra da millete laf ediyorsun :) blaq'a da yenildim, nolmuş yani ehe, yenilmek illa oyunu hiç bilmiyorsun demek değildir :) oyunu biliyoruz da tesis yok tesis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 shuttle'a adam bindircekmisiniz diyim? ünite tanıtmadım ben, ünitelerle neler yapabileceğini yazdım.. nubi guide'ı diil yani sen bakmasan da olur :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 Eylül 2004 21:25 tarihinde demiş ki: blaq'a da yenildim, nolmuş yani ehe, yenilmek illa oyunu hiç bilmiyorsun demek değildir :) oyunu biliyoruz da tesis yok tesis... Hade len.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: bLaQ, 06 Eylül 2004 21:45 tarihinde demiş ki: nubi guide'ı diil yani sen bakmasan da olur :) sensin nubi :-P adam ezdi direk ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 fazla goon basmayin zerge karşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Terranlara eskiden dt rush vardı ama artık çoğu terr yemiyor :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 t ye karsi kasarsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar