Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cheatler

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Power overwhelming - Sizin dışınızda hiç kimse birbirinin binasına yada birimlerine zarar veremez.

Show me the money - 10.000 kristal ve 10.000 gaz verir.

Operation CWAL - Bina ve birim yapimini hizlandirir.

The Gathering - Buyu yapan birimlere sinirsiz enerji verir.

Game over man - Oyunu kaybedersiniz.

Staying Alive - Bolumu kazansaniz veya kaybetseniz dahi devam edebilmenizi saglar.
There is no cow level - Bolumu bitirmenizi saglar.

Whats mine is mine - Beles kristal.

Breathe deep - Beles gaz.

Something for nothing - Butun upgradeleri yapar.

Black Sheep Wall - Butun mapi görebilmenizi saglar.

Medieval man - Birimlere bedavaya upgrade.

Modify the phase variance - Butun binalari(henuz prerequisitelerini saglamamis olsaniz bile) yapabilmenizi saglar.

War aint what it used to be - Fog of wari kaldirir.

Food for thought - Birimleri yaparken support limit sinirlamasini kaldirir.

Ophelia - Level atlama hilesini aktif hale getirmek için bunu yazin. Sonra atlamak istediginiz leveli (ornek "protoss10") yazin. Brood War levellari icin basina x ekleyin. (ornek "xterran8")

Radio Free Zerg - Gizli zerg sarkisi icin bir Brood War hilesi. Hileyi kullanabilmeniz icin zerg oynuyor olmaniz gerekli.
Mesaj tarihi:
bir hatırlatma, food for thought yapınca 200'lük limiti kaldırmıyor.
sadece birim yapmak için paso overlord/pylon yapmanız gerekmiyor. Toplam food support'u geçseniz bile birim yapmaya devam edebiliyorsunuz.

onun dışında hileler için teşekkürler, hepsini biliyordum, ancak senin sayende 1-2sinin tam karşılığını öğrendim, böylece aklımdaki soru işaretleri de kalktı o konuda. bu yüzden teşşekkür ediyorum :)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Eylül 2004 09:37 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...