LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Power overwhelming - Sizin dışınızda hiç kimse birbirinin binasına yada birimlerine zarar veremez. Show me the money - 10.000 kristal ve 10.000 gaz verir. Operation CWAL - Bina ve birim yapimini hizlandirir. The Gathering - Buyu yapan birimlere sinirsiz enerji verir. Game over man - Oyunu kaybedersiniz. Staying Alive - Bolumu kazansaniz veya kaybetseniz dahi devam edebilmenizi saglar. There is no cow level - Bolumu bitirmenizi saglar. Whats mine is mine - Beles kristal. Breathe deep - Beles gaz. Something for nothing - Butun upgradeleri yapar. Black Sheep Wall - Butun mapi görebilmenizi saglar. Medieval man - Birimlere bedavaya upgrade. Modify the phase variance - Butun binalari(henuz prerequisitelerini saglamamis olsaniz bile) yapabilmenizi saglar. War aint what it used to be - Fog of wari kaldirir. Food for thought - Birimleri yaparken support limit sinirlamasini kaldirir. Ophelia - Level atlama hilesini aktif hale getirmek için bunu yazin. Sonra atlamak istediginiz leveli (ornek "protoss10") yazin. Brood War levellari icin basina x ekleyin. (ornek "xterran8") Radio Free Zerg - Gizli zerg sarkisi icin bir Brood War hilesi. Hileyi kullanabilmeniz icin zerg oynuyor olmaniz gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bir hatırlatma, food for thought yapınca 200'lük limiti kaldırmıyor. sadece birim yapmak için paso overlord/pylon yapmanız gerekmiyor. Toplam food support'u geçseniz bile birim yapmaya devam edebiliyorsunuz. onun dışında hileler için teşekkürler, hepsini biliyordum, ancak senin sayende 1-2sinin tam karşılığını öğrendim, böylece aklımdaki soru işaretleri de kalktı o konuda. bu yüzden teşşekkür ediyorum :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Eylül 2004 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 bende sana teşekkür ediyorum bone[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar