Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cheatler

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

Power overwhelming - Sizin dışınızda hiç kimse birbirinin binasına yada birimlerine zarar veremez.

Show me the money - 10.000 kristal ve 10.000 gaz verir.

Operation CWAL - Bina ve birim yapimini hizlandirir.

The Gathering - Buyu yapan birimlere sinirsiz enerji verir.

Game over man - Oyunu kaybedersiniz.

Staying Alive - Bolumu kazansaniz veya kaybetseniz dahi devam edebilmenizi saglar.
There is no cow level - Bolumu bitirmenizi saglar.

Whats mine is mine - Beles kristal.

Breathe deep - Beles gaz.

Something for nothing - Butun upgradeleri yapar.

Black Sheep Wall - Butun mapi görebilmenizi saglar.

Medieval man - Birimlere bedavaya upgrade.

Modify the phase variance - Butun binalari(henuz prerequisitelerini saglamamis olsaniz bile) yapabilmenizi saglar.

War aint what it used to be - Fog of wari kaldirir.

Food for thought - Birimleri yaparken support limit sinirlamasini kaldirir.

Ophelia - Level atlama hilesini aktif hale getirmek için bunu yazin. Sonra atlamak istediginiz leveli (ornek "protoss10") yazin. Brood War levellari icin basina x ekleyin. (ornek "xterran8")

Radio Free Zerg - Gizli zerg sarkisi icin bir Brood War hilesi. Hileyi kullanabilmeniz icin zerg oynuyor olmaniz gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

bir hatırlatma, food for thought yapınca 200'lük limiti kaldırmıyor.
sadece birim yapmak için paso overlord/pylon yapmanız gerekmiyor. Toplam food support'u geçseniz bile birim yapmaya devam edebiliyorsunuz.

onun dışında hileler için teşekkürler, hepsini biliyordum, ancak senin sayende 1-2sinin tam karşılığını öğrendim, böylece aklımdaki soru işaretleri de kalktı o konuda. bu yüzden teşşekkür ediyorum :)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 20 Eylül 2004 09:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...