TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 elimde gibson les paul studio wine red var. ve satmak istiyorum. piyasasını bilen var mıdır? 2 sene önce heves edip alıp akabinde kendini ibanez ile aldattığımdan gitar hala 0 gibi. çizik dahi yok. onçün ederi nedir fikri olan varsa pls çıksın ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 onu hangi ibanezle aldattın onu da yaz bari :) gibson les paul amerika fiyatı 1700usd gibiydi en son. burada nerden baksan 3bin liradır. ikinci eli de 2500 falan eder en kötü ama ona o parayı vercek adam 500 daha koyup sıfır alır bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 satılır mı lan o gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 2200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi adamda les paul studio var lan! satiyor bide! ustune ustluk ibanez ile aldattim diyor... bentley'den inip porsche'ye binmek gibi bisi olmus seninki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 keyif meselesi. kalvyesi bana kalın geliyor mesela bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 hangi ibanez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 jem dir muhtemelen. prs>gibson bence. hem klavyesi de çok rahat. gerçi perdeleri ufak onun da ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 gitar 3k gibi bişey galiba tr de bu arada. 1900-2200 arası iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ikinci el piyasasında değişmez kural aldığın fiyatın %50-%70 arasına satarsın ürünün durumuna göre. ama %70'i geçmesi zor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben 1900 e aldıgım amfiyi 2000 e sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ben 250 dolara aldığım gitar+anfiyi yine 250 dolara sattım.. 10 sene aradan sorna ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 mesa hariç diyelim o zaman. kesin mesadır:D kara borsası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 BabacumMostors said: ben 250 dolara aldığım gitar+anfiyi yine 250 dolara sattım.. 10 sene aradan sorna ahah ben 300 verirdim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 washburn bass a mı? hoş xb-200 idü güzelidü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Aradan nemalanalım; 3 yıllık ama hiç boya kalkması, klavye aşınması vs. olmayan RG2570E-VSL kaça gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 abi elimdeki gitar rg350dx. herşey jem için. :( gibson'ın klavyesine alışamadım bi türlü. warrior gibi böyle. arkadaşta bi jem çaldım. bayağı bildiğin solo skille +5 statı var gitarın. el kayıyo falan. tam bir rogue klavyesi. bide gitarı aldığımda 2500 idi fiyatı. onçün 2200 veya üzeri bi fiyata satabilirsem öpüp başıma koycam. hehe. tavsiyeler için sağolun beyler. rep sınırındayım. yarın herkesin terazisinin tozunu alırım. eyv (yada öm ile forumda yaptığınız bi esprinin linkini atın. "ahahahah" diye quote'larım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bende faydalanmak için yazayım Elimde meksika fender stratocaster var sağlam durumda. Kaça gider? Hatta alacak varsa satayım case falanda var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 aslında gitar hakkında biraz daha bilgi verirsen resimleriyle falan ve fiyat konusunu biraz daha netleştirirsen çok güzel olur. bu sıralar yeni bir gitar almak istiyorum kafamda schecter solo 6 custom vardı ama eğer fiyatı uygun olursa bu gitarı da alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Gitar fiyatlar pek düşmüyor, hatta sürekli fiyatı artıyor TR'de aynı gitarların. O yüzden 2200'e falan satabilmen lazım. Gerçi yüksek fiyatlı olduğu için talip bulman zor olabilir. Bir kaç siteye güzelce bol resimli falan ilanlar ver tahmini ne kadar hızlı ve kaça satabileceğini anlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 TheRiverBelow said: abi elimdeki gitar rg350dx. herşey jem için. :( gibson'ın klavyesine alışamadım bi türlü. warrior gibi böyle. arkadaşta bi jem çaldım. bayağı bildiğin solo skille +5 statı var gitarın. el kayıyo falan. tam bir rogue klavyesi. bide gitarı aldığımda 2500 idi fiyatı. onçün 2200 veya üzeri bi fiyata satabilirsem öpüp başıma koycam. hehe. tavsiyeler için sağolun beyler. rep sınırındayım. yarın herkesin terazisinin tozunu alırım. eyv (yada öm ile forumda yaptığınız bi esprinin linkini atın. "ahahahah" diye quote'larım.) Pardon da ariza misin sen RG350DX ile aldatiyosun Gibson'i ? Hos Gibson da zerre sevmem ama Ibanez gibi japonlari disinda dandik otesi gitarlar yapan bi firmaya da taviz veremem yani. Paul Reed Smith falan olsaydi bari, hakkini verirdin hic olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 deadwoll said: Gitar fiyatlar pek düşmüyor, hatta sürekli fiyatı artıyor TR'de aynı gitarların. O yüzden 2200'e falan satabilmen lazım. Gerçi yüksek fiyatlı olduğu için talip bulman zor olabilir. Bir kaç siteye güzelce bol resimli falan ilanlar ver tahmini ne kadar hızlı ve kaça satabileceğini anlarsın zaten. 2004'te falan 550 lira gibi bir fiyata aldığım rg370dx şu an 850 falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar