Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.el gitar piyasası ile alakası olan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elimde gibson les paul studio wine red var. ve satmak istiyorum. piyasasını bilen var mıdır? 2 sene önce heves edip alıp akabinde kendini ibanez ile aldattığımdan gitar hala 0 gibi. çizik dahi yok. onçün ederi nedir fikri olan varsa pls çıksın ortaya.
Mesaj tarihi:
onu hangi ibanezle aldattın onu da yaz bari :)

gibson les paul amerika fiyatı 1700usd gibiydi en son. burada nerden baksan 3bin liradır. ikinci eli de 2500 falan eder en kötü ama ona o parayı vercek adam 500 daha koyup sıfır alır bence :)
Mesaj tarihi:
abi elimdeki gitar rg350dx. herşey jem için. :(
gibson'ın klavyesine alışamadım bi türlü. warrior gibi böyle. arkadaşta bi jem çaldım. bayağı bildiğin solo skille +5 statı var gitarın. el kayıyo falan. tam bir rogue klavyesi. bide gitarı aldığımda 2500 idi fiyatı. onçün 2200 veya üzeri bi fiyata satabilirsem öpüp başıma koycam. hehe.

tavsiyeler için sağolun beyler. rep sınırındayım. yarın herkesin terazisinin tozunu alırım. eyv (yada öm ile forumda yaptığınız bi esprinin linkini atın. "ahahahah" diye quote'larım.)
Mesaj tarihi:
aslında gitar hakkında biraz daha bilgi verirsen resimleriyle falan ve fiyat konusunu biraz daha netleştirirsen çok güzel olur. bu sıralar yeni bir gitar almak istiyorum kafamda schecter solo 6 custom vardı ama eğer fiyatı uygun olursa bu gitarı da alabilirim.
Mesaj tarihi:
Gitar fiyatlar pek düşmüyor, hatta sürekli fiyatı artıyor TR'de aynı gitarların. O yüzden 2200'e falan satabilmen lazım. Gerçi yüksek fiyatlı olduğu için talip bulman zor olabilir.

Bir kaç siteye güzelce bol resimli falan ilanlar ver tahmini ne kadar hızlı ve kaça satabileceğini anlarsın zaten.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

abi elimdeki gitar rg350dx. herşey jem için. :(
gibson'ın klavyesine alışamadım bi türlü. warrior gibi böyle. arkadaşta bi jem çaldım. bayağı bildiğin solo skille +5 statı var gitarın. el kayıyo falan. tam bir rogue klavyesi. bide gitarı aldığımda 2500 idi fiyatı. onçün 2200 veya üzeri bi fiyata satabilirsem öpüp başıma koycam. hehe.

tavsiyeler için sağolun beyler. rep sınırındayım. yarın herkesin terazisinin tozunu alırım. eyv (yada öm ile forumda yaptığınız bi esprinin linkini atın. "ahahahah" diye quote'larım.)

Pardon da ariza misin sen RG350DX ile aldatiyosun Gibson'i ? Hos Gibson da zerre sevmem ama Ibanez gibi japonlari disinda dandik otesi gitarlar yapan bi firmaya da taviz veremem yani. Paul Reed Smith falan olsaydi bari, hakkini verirdin hic olmazsa.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Gitar fiyatlar pek düşmüyor, hatta sürekli fiyatı artıyor TR'de aynı gitarların. O yüzden 2200'e falan satabilmen lazım. Gerçi yüksek fiyatlı olduğu için talip bulman zor olabilir.

Bir kaç siteye güzelce bol resimli falan ilanlar ver tahmini ne kadar hızlı ve kaça satabileceğini anlarsın zaten.

2004'te falan 550 lira gibi bir fiyata aldığım rg370dx şu an 850 falan..
  • Yeni Oluştur...