Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.el gitar piyasası ile alakası olan

TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

abi elimdeki gitar rg350dx. herşey jem için. :(
gibson'ın klavyesine alışamadım bi türlü. warrior gibi böyle. arkadaşta bi jem çaldım. bayağı bildiğin solo skille +5 statı var gitarın. el kayıyo falan. tam bir rogue klavyesi. bide gitarı aldığımda 2500 idi fiyatı. onçün 2200 veya üzeri bi fiyata satabilirsem öpüp başıma koycam. hehe.

tavsiyeler için sağolun beyler. rep sınırındayım. yarın herkesin terazisinin tozunu alırım. eyv (yada öm ile forumda yaptığınız bi esprinin linkini atın. "ahahahah" diye quote'larım.)
Sosyal ağlarda paylaş

Gitar fiyatlar pek düşmüyor, hatta sürekli fiyatı artıyor TR'de aynı gitarların. O yüzden 2200'e falan satabilmen lazım. Gerçi yüksek fiyatlı olduğu için talip bulman zor olabilir.

Bir kaç siteye güzelce bol resimli falan ilanlar ver tahmini ne kadar hızlı ve kaça satabileceğini anlarsın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
TheRiverBelow said:

abi elimdeki gitar rg350dx. herşey jem için. :(
gibson'ın klavyesine alışamadım bi türlü. warrior gibi böyle. arkadaşta bi jem çaldım. bayağı bildiğin solo skille +5 statı var gitarın. el kayıyo falan. tam bir rogue klavyesi. bide gitarı aldığımda 2500 idi fiyatı. onçün 2200 veya üzeri bi fiyata satabilirsem öpüp başıma koycam. hehe.

tavsiyeler için sağolun beyler. rep sınırındayım. yarın herkesin terazisinin tozunu alırım. eyv (yada öm ile forumda yaptığınız bi esprinin linkini atın. "ahahahah" diye quote'larım.)

Pardon da ariza misin sen RG350DX ile aldatiyosun Gibson'i ? Hos Gibson da zerre sevmem ama Ibanez gibi japonlari disinda dandik otesi gitarlar yapan bi firmaya da taviz veremem yani. Paul Reed Smith falan olsaydi bari, hakkini verirdin hic olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Gitar fiyatlar pek düşmüyor, hatta sürekli fiyatı artıyor TR'de aynı gitarların. O yüzden 2200'e falan satabilmen lazım. Gerçi yüksek fiyatlı olduğu için talip bulman zor olabilir.

Bir kaç siteye güzelce bol resimli falan ilanlar ver tahmini ne kadar hızlı ve kaça satabileceğini anlarsın zaten.

2004'te falan 550 lira gibi bir fiyata aldığım rg370dx şu an 850 falan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...