Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Helcaraxe said: hahaha abi sanada guven olmaz artik Rift den sonra, 1 haftada Yoda oldum diyip oyunu birakma :) bu sefer yoga olacagim :P usa serverinde olabiliriz helcar :)
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Gladmir said: Kanuni said: O millet sendin bro :( e oha, bide bro yazmis. ay pardon B mi yazmisim K olacakti o :D yirim seni.
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 siz önden oynayın tırt çıkmazsa gelecem ben de <3
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 SW bu ve SCI-FI bok ciksa 1 sene surer en az. amma salladim ha :)
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 -Deno- said: ooo rambokazim bunyenizde. ihtiyar heyetini toplamissiniz gene =) ben solstice guildi ile sith olacagim gozukuyor. hoser larin falan oynayacagini kisa vadede zaten dusunmuyorum. kisacasi tek kisilik ordu rambo disinda listede ihtyr yok :)
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Cokda fifi ihtyr :p gorende bok sanir al beni vur onlara :)
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Namessar said: ben solstice guildi ile sith olacagim gozukuyor. hoser larin falan oynayacagini kisa vadede zaten dusunmuyorum. kisacasi tek kisilik ordu rambo disinda listede ihtyr yok :) sunu yazabilmek icin 3 kere guncellemis adamdan ne beklenir ki?
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 beyni sulanmis ihtyr iste :P hayir bir de ihtyr der kendine en gec uye.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Namessar said: -Deno- said: ooo rambokazim bunyenizde. ihtiyar heyetini toplamissiniz gene =) ben solstice guildi ile sith olacagim gozukuyor. hoser larin falan oynayacagini kisa vadede zaten dusunmuyorum. kisacasi tek kisilik ordu rambo disinda listede ihtyr yok :) ahah tam gelip kanuni namessar ı alma diyecektim gelmeyecem demişsin. Neyse artık hevesim kursağımda kaldı kanuni namessar ı da al.
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Guildimizde boy sinirlamasi var , maalesef alamam mighty :(
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 uplama konuyu balikus...
S_burti Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ya yazdıgım mesajı silemedim :D. ondan . koydum. Takır takır adversary ekliyodum. 3 den fazla izin vermedi. sizi ekliyorum yazacaktim izin vermedi namussuz :D
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 usa serverinde olicaz zaten biz , buyuk ihtimal. insallah amin vs...
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mighty_THoR said: off guru var biranda soğudum guildden :P hahahhahaha:D
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 supremeallah said: Namessar said: ben solstice guildi ile sith olacagim gozukuyor. hoser larin falan oynayacagini kisa vadede zaten dusunmuyorum. kisacasi tek kisilik ordu rambo disinda listede ihtyr yok :) sunu yazabilmek icin 3 kere guncellemis adamdan ne beklenir ki? Nautilusx yaşıomuş:)
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Bu arada yazabilirsin adımı paşam,oynayacağım kesindi zaten de bu guild elbet daılcak mantıklı bi yerde oynamak anca siz varken mümkün olur:D Ben Rdoan eski Alaturqua'lara selamlar,
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 git kaydol nan ben nasil yazayim :)
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yanlis yazdim onu sanirim east olacak avrupaya yakin olan olacak, dedim newyork tarafi ile california oyuncu kitlesi arasinda fark varmidir , hangi taraf daha yogun sw fani vs west yazdim gitti. oyun ciksin pinglere boka pusure bakalim zaten son karar oturur yerine.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 easte br dolabilir, onlar hangi servera gidicek bakmak lazim, ona gore baska servera gidin asdf.
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 fark bu tarafını seciceksin edıt: Niye amerika avrupa sunucusu hiç olmuyacakmı ?
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Rdoann said: Ben Rdoan eski Alaturqua'lara selamlar, Ama ama? Erdoğan?? :(
Öne çıkan mesajlar