Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A l A (Alaturqua)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

hahaha abi sanada guven olmaz artik Rift den sonra, 1 haftada Yoda oldum diyip oyunu birakma :)

bu sefer yoga olacagim :P

usa serverinde olabiliriz helcar :)
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ooo rambokazim bunyenizde. ihtiyar heyetini toplamissiniz gene =)

ben solstice guildi ile sith olacagim gozukuyor. hoser larin falan oynayacagini kisa vadede zaten dusunmuyorum. kisacasi tek kisilik ordu rambo disinda listede ihtyr yok :)
Mesaj tarihi:
Namessar said:

ben solstice guildi ile sith olacagim gozukuyor. hoser larin falan oynayacagini kisa vadede zaten dusunmuyorum. kisacasi tek kisilik ordu rambo disinda listede ihtyr yok :)

sunu yazabilmek icin 3 kere guncellemis adamdan ne beklenir ki?
Mesaj tarihi:
Namessar said:

-Deno- said:

ooo rambokazim bunyenizde. ihtiyar heyetini toplamissiniz gene =)

ahah tam gelip kanuni namessar ı alma diyecektim gelmeyecem demişsin. Neyse artık hevesim kursağımda kaldı

kanuni namessar ı da al.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
supremeallah said:

Namessar said:

sunu yazabilmek icin 3 kere guncellemis adamdan ne beklenir ki?

Nautilusx yaşıomuş:)
Mesaj tarihi:
Bu arada yazabilirsin adımı paşam,oynayacağım kesindi zaten de bu guild elbet daılcak mantıklı bi yerde oynamak anca siz varken mümkün olur:D

Ben Rdoan eski Alaturqua'lara selamlar,
Mesaj tarihi:
yanlis yazdim onu sanirim east olacak avrupaya yakin olan olacak, dedim newyork tarafi ile california oyuncu kitlesi arasinda fark varmidir , hangi taraf daha yogun sw fani vs west yazdim gitti.

oyun ciksin pinglere boka pusure bakalim zaten son karar oturur yerine.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...