Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 buble olayını ben de duymustum ya, duzeltılmıstır coktan muhtelemen de duymustum yanı. eski dd olcaktı, ahulan negzl olurdu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 SOE haberi yalanlandı http://www.eveonline.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=1540052 CCP son olayları eylemleri dikkate aldığını belirtip CSM'i toplantıya çağırdı. Laf arasında da hiç bir zaman aurum ile gold ammo satmıcaz demiş.. http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 "gold ammo" satmayacaklar da iste gold ship satacaklar iste. Neyse, guzel bir sci-fi sandbox MMO olsa su vakitten sonra EVE'de kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ben de kaçıorm galiba bilemedim. Ya bide bu adamlar WOD'u falan yapıcaklar. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 a bunnar da protestodan =)tabiki ungrouped weaponzz o diil de şu foto uplod işini ben hala orenemedım AARRGGHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 yeto sayfaya upload ediyorsun ondan oluyor hep. imgur kullan, çok daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bende tinypic kullaniyorum alismisim oyle gelmis oyle gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 DERT3 said: Test Server olmadığı ne malum bu resimin. Sonuçta test serverda her bir nane alınabiliyor. Buyrun Rens Undock Video (dk 2.50) edit: Bu sanirsam reimbursement ten dolayi yanlislikla rense gelen bir tane imis.. Cyno yu gozumle gormedim ehhe, ama bubble gayet aciliyor devoter ile kendim takildim valla drag bubble a jitada... Sanirim turret modellerini degistirirken bubble launcherin parametrelerinde lowsec+highsec bozulmus...test serverda duzelttik demisler, lakin sadece low seci duzeltmisler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Sylian said: "gold ammo" satmayacaklar da iste gold ship satacaklar iste. Neyse, guzel bir sci-fi sandbox MMO olsa su vakitten sonra EVE'de kalmam. perpetuum robotlu eve :) son bi kaç günde bu oyunda yoğun eve-mültecisi göçü nedeniyle server load sorunu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hehe ben de dusunuodum onu da witchera sardım ya ehaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ilk witcheri eve yüzünden bitirememiştim, eve de gençlik zamanı :) sen hangisine takıldın, 1/2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 X Superbox ı indirdim onu oynayacam. Black Prophecy deki sorunu çözmeye çalışacam arada kitleniyor Masaüstü simgesindeki yolları felan değiştirince düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bir tane daha leak cikmis. CCP'nin finansal durumu cok iyi degil o yuzden investorlerden para istiyorlar bu MT olayini innovative gostererek: http://www.megaupload.com/?d=F6YJU9QD Su olay fake degilse (hic fake'e benzemiyor) gayet mantikli geldi bana. Suradada annual report'u tartisiyorlar: http://209.130.195.20/viewtopic.php?f=5&t=2522&start=160 Ha su haliyle MT olayi patlamis gibi, onu gectim Dust'un fail olacagi simdiden belli konsol oyuncusu bf3 ve COD varken ne diye dust'u oynasin? CCP kepenkleri kapatmazsa iyi valla, su haliyle CCP'nin durumu hic iyi degil. said: The salaries, remuneration and benefits for the year 2010 for the Company's CEO and board amounted to 564,910 (2009: 456,809). Hilmar abimizi isi goturmus gibi, gerci ne kadarini Hilmar almis ne kadarini diger board member'lar almis belli degil. Failheap forumunda'da soyle bir yorum gordum ne kadar dogru bilemiyorum: said: They have $11M in the bank, have to repay a loan of $11.8M at the end of October, and will spend about $8M more on salaries than they take in in cash for the year. With no new loans or financing they will end the year at -$8M in their bank account. So that means they would be bankrupt October 28th. If they roll over the loan they well have $3M in the bank and still be burning cash at $2M per quarter. Which means they go bankrupt May 15th 2012 with no other new money or serious spending cutbacks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Vay amele herifler titan dropladilar en son demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 mt yi uzayda yapsalardı, vanity olup oyunu etkilemeyecek uzay itemları bilboardlar ne bileyim renkli istasyonlar falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Sylian said: Bir tane daha leak cikmis. CCP'nin finansal durumu cok iyi degil o yuzden investorlerden para istiyorlar bu MT olayini innovative gostererek: http://www.megaupload.com/?d=F6YJU9QD Link fail olmuş sen de varsa yüklesene buraya bir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://dl.eve-files.com/media/corp/Herschel/CCP_Financial_Statements_2010.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 şimdiden yeni oyun arama çalışmalarına girişelim, var mı tavsiyesi olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Free to Play (F2P) bir oyun deneyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.dawntide.net/ sand-box medieval fantasy ortamı güzel. open pvp (dalacak adam bulabilriseniz tabi) şu an open betada oyuncu isteklerini çok dikkate alıyorlar, o kadar ki oyun sistemi 50 kere değişti alpha stage iken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar