Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Loto Cİksa Dünyanin en yi frp serveri yaparim

Dread_Dance

Öne çıkan mesajlar

ya gelsin butun rpciler bir araya. Bunun için para degil script emek zaman ayirabilme iyi kadro ve playerlar gerek playerlarida background elemesinden gecirirsiniz. Ama oyle Rol unki gibi degil :) adam gibi filtre edersiniz olur biter. Disiplinli olmasi lazim.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 11 Eylül 2004 14:57 tarihinde demiş ki:
ahah loto çıksa tamamen bu zımbırtıları bırakırım UO ile ilgilenmemin tek sebebi başka yapacak bir şeyim yok.

Uo yu yapcak başka bir işim olmadığından deil uo ya gönül verip onu sevdiğim için oynuyorum esas uo suz hayatın bir manası olmuo 100 milyarım olsada uoyu oynardım 1 trilyonum olsada uoyu oynardım

[Bu mesaj there tarafından 12 Eylül 2004 00:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lotoyu tutturdum ama şöle bir olay var, ankaralılar bilir ulusta halin içerisinde spor toto oynanır 13 maçtan en çok bilen alır parayı , babamın yanına tükkanımıza gittim bi kolon oynayım dedim a-milli maçları vardı 1.200.000.000 TL. para aldım :) direk 76-10 tel aldım 850 milyona , geriye kalan 350 milyon 350 dk dayanmadı...[signature][hline] [email protected]
Hıdıııt fırımda hıdıııtt...
Allah'ım sen beni dostlarımdan koru,düşmanlarımla ben ilgilenirim..!
Sosyal ağlarda paylaş

$uan uo oynayanların çoğu yapacak bi işi olmadığından oynuyor zaten.
Loto çıksa yüklü bir miktarda para alsa insan sanal alemde pek takılmaz sanırım o bar senin bu bar benim dımtıs dımtıs , bide iş kurar o paşalar gibi yaşar.
Not: Ama her$ey para değildir![signature][hline] [email protected]
Hıdıııt fırımda hıdıııtt...
Allah'ım sen beni dostlarımdan koru,düşmanlarımla ben ilgilenirim..!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...