Larethian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 loto çıksa neler yapılmazki ultima ile ne alakam kalırdı ozaman bilmem.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 abi lotodan 3 cıksa bi cafeye giderim uo oynarım :D yok yok loto dan 1 cıksa dahi oynamam.. belki oynarım... yok yok oynamam.. belki oynarım... yok yok oynamam bu boyle gider...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 frp serveri? rp mi demek istedi? :/[signature][hline]gerçek gerçekten gerçek midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ya gelsin butun rpciler bir araya. Bunun için para degil script emek zaman ayirabilme iyi kadro ve playerlar gerek playerlarida background elemesinden gecirirsiniz. Ama oyle Rol unki gibi degil :) adam gibi filtre edersiniz olur biter. Disiplinli olmasi lazim.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Abiii loto cıkııyor frp olacak :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 saçma olurdu[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 neden?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Olmasdıda ondan..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yap kardeşim dunyanın en iyi frp serverını yap makinayı yurt dışında aç 5 tane T1 baglat makinana diil mi?-yaparsın bunları (belki)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Xharloan, 11 Eylül 2004 14:57 tarihinde demiş ki: ahah loto çıksa tamamen bu zımbırtıları bırakırım UO ile ilgilenmemin tek sebebi başka yapacak bir şeyim yok. Uo yu yapcak başka bir işim olmadığından deil uo ya gönül verip onu sevdiğim için oynuyorum esas uo suz hayatın bir manası olmuo 100 milyarım olsada uoyu oynardım 1 trilyonum olsada uoyu oynardım [Bu mesaj there tarafından 12 Eylül 2004 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Uo da en sevmediğim olay yaş ile çok sorunları olanlardır nie bu kadar küçümsüyorsunuzki akıl yaşta deil baştadır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 1.si kimsenin lafını çalmadım içimden geldi :D 2.si herkez bir değildir sende velet oldun unutma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 silencerın lafı "akıl yaşta değil baştadır" değil, "akıl yaşta değil baştadır ama o başın da büyümesi gerek" :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 o kadar komiksinki yani senin kadar komik birini görmedim hehehe allahım ya al işte biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 lotoyu tutturdum ama şöle bir olay var, ankaralılar bilir ulusta halin içerisinde spor toto oynanır 13 maçtan en çok bilen alır parayı , babamın yanına tükkanımıza gittim bi kolon oynayım dedim a-milli maçları vardı 1.200.000.000 TL. para aldım :) direk 76-10 tel aldım 850 milyona , geriye kalan 350 milyon 350 dk dayanmadı...[signature][hline] [email protected] Hıdıııt fırımda hıdıııtt... Allah'ım sen beni dostlarımdan koru,düşmanlarımla ben ilgilenirim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 konu degil ama :) cok kotu harcamisin[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ohh oh. adama bak ya geçerken toto cuya uğruyo.. ertesi gün bi daha uğruyo ama çıkarken 1,2 milyarla çıkıor dışarı :D Off of çıkmaski bize.. Ama İddia zamanı şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ahuha.. // merhaba ne isle ugrsiyorsunuz? bir uo shardinda npc olarak gorev aliyorum. ucreti de cok cazip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Loto çikarsa nebulayi satin alir kapatirim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 nebulanin staff i türkiyedeki stafflar ile karsilastirilirsa 1. gelir hiç laf atmayin staffa. ama eger playerlar icin diyorsaniz sonuna kadar haklisiniz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Yok yahu değişiklik olsun diye bide silencer satmam ben serverımı yazıcakmı yazmıycakmı onu merak etdim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrawn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 $uan uo oynayanların çoğu yapacak bi işi olmadığından oynuyor zaten. Loto çıksa yüklü bir miktarda para alsa insan sanal alemde pek takılmaz sanırım o bar senin bu bar benim dımtıs dımtıs , bide iş kurar o paşalar gibi yaşar. Not: Ama her$ey para değildir![signature][hline] [email protected] Hıdıııt fırımda hıdıııtt... Allah'ım sen beni dostlarımdan koru,düşmanlarımla ben ilgilenirim..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Parayla saadet olmaz, parasız saadet hiç olmaz.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 loto çıkarsa pc ile bütün bağlantılarımı koparıp miami'ye taşınıyorum[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 İnş. cıkmaz cıkarsa mıllet bırakkıor burayı :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar