Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 lionheart ezmezse biz sizi ezeceğiz gibi bu kadar dolduruştan sonra.. :) yapanlar yeni bir şirket olduğu için bu kadar göz karartmamak gerek bence..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Senın mınıgun olmasa bu lafları.... ohem neysee forumlarında okudugum kadarıyla herkes umıtlı zaten guzel olmazsa ılk ben dalacam yapanlara :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 trailer ı izledik sistemi herşeyini biliyoruz neden kötü olsun ki ? :)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 trailer'la sistemi bilmekle olay bitseydi yarın matrix'e de gitmezdik ne de olsa biliyoruz sistemini de trailer'ını da seyrettik.. :) dragon sen önden dalarsın ben arkadan destek veririm ama ateş hattında durma.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ROAARGH tmm :) Ben bi ara Myth 2 yı bıtırmıstım kasaraktan senın bahsettıgın myth o myth mı hanı soulblighter falan vardı harbı zor oyundu o .....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 evet zor oyundur yerine göre ama acayip keyif alırdım da ona bağlı olarak.. pc'de gördüğüm en iyi oyundur naçizane fikrimce gerçi yeri değil ama olsun, güzele bakmak farzdır.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar