Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben bu konuyu elektro magnetik hocma danışmıştım ve otobüsün arkasında açsam sorun teşkil edermi diye sordum şimdi olay şu havada olan sinyaller belli bir frekansta bulunmaktadır ve cep telefonları görüşme için o frekansta sinyal yaymaya başlarlar bu telefonun baglantıyı kurması için gerekli ilk sn anında v amper cinsinden yüksek degerlere cıkmaktadır ve normal sehir içi yerlerde bu deger düşük olurken sehir dısı ozellikle baz istasyonlarının uzak kaldıgı yerlerde otobüsleri cep telefonlarının etkileme sorunu ortaya cıkmaktadır Neden mi , otobüslerde pek cok elektronik aksam bulunmakta ve otobüs kabini içinde acık bir telefon ozellikle baz istasyonu uzakta ise daha yuksek siddetle sinyal yolluyor buda kabinden dogru elektronik aksam a etki edebilecek düzeye geliyor. Bir müddet evvel bu konuda gazetelerde pek cok tartısma ve yazılar oldu. merdeces mühendisi cep telefonunun otobüs içinde kesinlikle açılmaması gerektigini soyledi , bazı türk mühendisler açılmasının bir sakınca dogurmayacagını soylediler. mercedes teknik servis calısanlarıda bu konuda tam bir görüş birligine varamadılar Ama hocamında bana soyledigi bu ki cep tel sinyali en şiddetli yolladıgı an olan baglantı kurulma süresi boyunca otobüslerin elektronik aksamını etkileyebilecek seviyede sinyal yayabilir (herzaman olmaz cok nadirde olsa etki edebiliyor) bu yüzden de ihtimal oldugundan ve işin ucunda insan saglıgı oldugundan tedbir alınmaktadır[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: horacegoesskiing, 17 Eylül 2004 18:08 tarihinde demiş ki: ehu. şimdi aklıma geldi. bi hayvan ööle hönkürerek konuşuyodu otobüste cep telefonuyla. millet de modern filan sosyetik yerdeyiz... neyse efenim ben kudurdum soora. çıkardım cep telefonumu bağıra bağıra başladım ben de "ALOOĞ! EVET ABİ GELİYORUM! OTOBÜSTEYİM ŞU AN AMA ÇOK TERBİYESİZ VE AHLAK KURALLARINDAN BİHABER Bİ İNSAN OLDUUM İÇİN BAĞIRA BAĞIRA KONUŞABİLİYORUM SENLE! EVET ABİ EŞŞEĞİM Dİ Mİ? EVET ABİ. ÖKÜZÜM HATTA. HAYDİN GELİYORUM" deyip koydum cebime tekrar. güzel oldu. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun :-p[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Otobüslerin bazılarındaki "burada telefon yasaktır" ibaresinin altında Türkiye Kardiyoloji Vakfı yazdığını farkeden, bunun sebebini merak eden oldu mu acaba? Cep telefonlarının yaydığı sinyaller kalp pillerinde ciddi problemler yaratmaktadır. Bunun için 30 kişiyi toplamanıza gerek de yok zaten, tel telefonla cinayet işleyebilirsiniz. Ama Türk işini bilir dimi. Orada yazı asılı olsa bile kendine göre uygun sebep olmadan kapamaz telefonunu.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Keşke herkes fizban olsa, tükenç olsa dimi.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 eh açıklama olarak en iyisi DynamicK'e aitti. katılmayan ? (bu yönden bakıldığında pekte abartmıyorum ha ? )[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 butun postlari okumadim ama yazam dedim uzun yoldaysam ki hayatimda otobusle uzun yola 4-5 kere gitmsidr , kapiorm tel i ama sehir icindeyken metro da da otobuste de kapamam . sessiz e flm alirirm . ariyan acil degilse milletin arasinda konusmak istemedigimden acmam . acmam gerekiosa da acarim tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ben İstanbuldayken Cebitten dönerken yeşil otobüse bindim cep telefonu yasak işte. Önümde bir eleman oturuyor hafif özürlü beyinden ama çokda zeki biri.(kısaca salak değil) Bu oturdu bağırıyor "Cep telefonlarını kapatın falan" aradan bi 10 dk geçti , biri girdi içeri elinde cep telefonu bizim eleman bağırıyo cep telefonunu kapat falan geçerken elemanın sırtına falan vuruyor. Adamda tamam kapatıyom "hayret bişey" dedi bizim eleman "sensin hayret bişey" falan dedi ama öyle bi dumur oldu ki cep telefonu olan adam , adamda özürlü birşeyde yapamadı içinde kaldı. Milette bıyık altından sırıtıyo diyim öyle ben direk yarıldım zaten. yol boyuncada kimse telefonu çıkarıp konuşamadı. böyle birileri lazım işte :)[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 abi o amale nın bırısı otobusun soforuydu bız ankaradan sıtanbula gelıoduk otobus soforu konusuodu[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. LoL eeuhheue akşam akşam gulmekten karnım ağrıdı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: horacegoesskiing, 17 Eylül 2004 18:08 tarihinde demiş ki: "ALOOĞ! EVET ABİ GELİYORUM! OTOBÜSTEYİM ŞU AN AMA ÇOK TERBİYESİZ VE AHLAK KURALLARINDAN BİHABER Bİ İNSAN OLDUUM İÇİN BAĞIRA BAĞIRA KONUŞABİLİYORUM SENLE! EVET ABİ EŞŞEĞİM Dİ Mİ? EVET ABİ. ÖKÜZÜM HATTA. HAYDİN GELİYORUM" Muahuahuah :D :D :D Alkış! :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: horacegoesskiing, 17 Eylül 2004 18:08 tarihinde demiş ki: ehu. şimdi aklıma geldi. bi hayvan ööle hönkürerek konuşuyodu otobüste cep telefonuyla. millet de modern filan sosyetik yerdeyiz... neyse efenim ben kudurdum soora. çıkardım cep telefonumu bağıra bağıra başladım ben de "ALOOĞ! EVET ABİ GELİYORUM! OTOBÜSTEYİM ŞU AN AMA ÇOK TERBİYESİZ VE AHLAK KURALLARINDAN BİHABER Bİ İNSAN OLDUUM İÇİN BAĞIRA BAĞIRA KONUŞABİLİYORUM SENLE! EVET ABİ EŞŞEĞİM Dİ Mİ? EVET ABİ. ÖKÜZÜM HATTA. HAYDİN GELİYORUM" deyip koydum cebime tekrar. güzel oldu. rofl[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: BlaCk_DmC, 17 Eylül 2004 18:15 tarihinde demiş ki: Ya bi otobuse bınıyıosan oraya levha asmıslardır Lutfen cep telefonlarınızı kapalı tutunuz Elektronık aksanımıza zarar verebılır gibisinden. Yani vermese bile bu kurala uymamak hem otobus ıcındekılere saygısızlık hemde yapılan buyuk bı denyolukturç çimlere basmakta yasak[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 iğrenç..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 2) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bakma ya bizimkiler ilke sahibi yasaklar çiğnenmek içindir...:P...zaten çogu yabancı ülkelerde bu tip uyarı levhaları türkçe yazar mesela almanyada alış-veriş merkezlerinde kapılarda yazar DİKKAT OTOMATİK KAPI VAR ÇARPAR ! ! !...veya hollandada yazar ÇİMENLERİ ÇİĞNEMEYİNİZ YEŞİLİ KORU ! ! !....tarzına :) gülünç ama rezalet :([signature][hline]Yanlız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 @kavel: forumun dvımını okumadım ama sadece kısa bişe anlatiim italyadan dönüoruz uçakla kadının teki havalndıımızda panik atak geçirtti hepimize...çığlık çığlıa hostesi çaırdı dedik heralde douruyo kadın:) telefonunu valizinde açık unuttuğunu düşünüomuş... neyse gittiler beraber kaptanın yanına napılabilir hede hödö die... kadın güle güle geri döndü... pilot içerde telefonla konuşuo, bi yanda cep kanyağı tarzı bi şe içio... bije olmaj tarzı bişe demiş... şerefsizim kaymak gibi indik yere avrupadan avrupaya çok kez bindim uçağa daha bu kadar temiz ve sarsmadan inebilen pilot olmamıştı neyse şuraya gelicektim en baştan beri: tek bir telefonla hiç bir şey olmuyor merak etme abs efr mefere sistemlerine... o ikaz aynı anda sanıorum ki (tam sayı imkansız) 5-10 telefon aynı anda konuşulunca yani çok manyetik alan yaratılınca oluo... bi örnek daa: ingiltereden dönerken uçakta toplasan 20 kişiydik... herkes yatıo... adamın teki ceple konuşuodu kimse iplemedi hostesler bile... borsacı gibi bişedi sanırım. uçak türbülans gibi bişeye girdi, hatta tvlere fln da çıkmıştı:) ışıklar yanıp sönüodu filmlerdeki gibi oksijen maskeleri indiği gibi pilot açıklama yapmıştı takmayın çıktık die... neyse herkes adama küfredio tabi... orda hostesle telekominikasyoncu bi adam vardı onlar açıklamışlardı:) adam da linçten kurtulmuştu:) ama öle bir iki telefon bişe yapmıo yani... tabii herkesinki aynı anda açık olup ta herkese gs:1 fb:0 maç skoru fln gelirse cennetlik oluoruz:) (fb:1 gs:0 olsaydı cehennem olrdu) ULTRASLAN[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 uyun yolda yolculara kapattırırlar soferler catır catır konusuyor ben bunu anlamıs degılım[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. lol aynısı kırklarelide de geçerli...resmen istanbul kırklareli arası dolmuşçuluk yapıo adamlar 2 yıl çektim onları adam utanmasa otoyolda bile durcak yolcu war mı alcak die ayakta 10 kişi gitti bikere 3 saatlik yola düşünün haywanlıı :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Llama, 18 Eylül 2004 01:08 tarihinde demiş ki: uyun yolda yolculara kapattırırlar soferler catır catır konusuyor ben bunu anlamıs degılım sigarada yasaktır ama çatır çatır içerler! :([signature][hline]*!May the Force be with you...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Llama, 18 Eylül 2004 01:08 tarihinde demiş ki: uyun yolda yolculara kapattırırlar soferler catır catır konusuyor ben bunu anlamıs degılım İzmitten istanbula gidiyorum. Sabah erken saatti tam şöförün arkasındaki koltukta oturuyorum yanımdada kimse yok öne doğru eğik oturuyorum hız göstergesine bakıyorum.Şuhursuz bi şekilde. Sonra msj geldi şöföre başladı msj yazmaya bu. Bi baktım araba sağa doğru kaymaya başladı iyice dayandı resmen. tam "hoop önüne bak" diicekken msjı gönder tuşuna bastı ve gönderdi önüne baktı. Adama dedimki. "hocam msj biraz daha uzun yazsaydın şu anda inmiştik şarampolden" şikayet edicektim sonra uğraşmak istemedim sabah sabah[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 :) valla önemli bişey varsa gizlice açıp oku diyosunuzda bende 3200 var maşallah tüm otobüsü aydınlatıyo çok zor durumdayım :P ahha bende bikere istanbul uludağ otobüsüne binmiştim adamlarda sinyal yayan aleti tespit eden cihazlardan var mesela tak diye söylüyolar 26 no kapat diye bende 1. sırada oturuyodum ama şöför her zaman telefonuyla konuşuyodu ve açık tuyuodu anlıyamadım valla ootbüse minibüse bindidğimdede tel kapamıyorum şehirler arasında kaparım ama onlar dahada teknolojik :D[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yazdıgım acıklamayı birde milliyet haber arşivinden buldugum çeşitli haberlerle zenginleştireyim bari bu arada szass a +1 herkesin her konuda fikri var maşallah :) Şimdi efendim bu Cep Telefonlarının başta abs olmak üzere otobüsün çeşitli elektronik donanımını etkilemesi konusu üzerine bir haber: 1 ABS ‘cep’ten etkilenir mi? ŞULE YÜCEBIYIK Cep telefonlarının, aracın elektronik donanımını ve ABS’yi (ani fren sırasında tekerlekleri kitlenmesini önleyen sistem) etkileyip etkilemediği her kazadan sonra tekrar tartışılır. İşte değerlendirmeler.. Bernd Voigt (Mercedes Türk Müdürü) ABS’yi bozmaz Ürettiğimiz otobüslerde, seyir halinde iken cep telefonu kullanımının aracın fren sistemini etkilemesi ya da herhangi bir arızaya sebep olması sözkonusu değildir. Buna rağmen, kapalı alanda cep telefonu kullanımını, özellikle kalp pili ve diğer tıbbi cihazlar taşıyan yolcuların sağlığı açısından, olumsuz etkisi bulunabileceği sebebiyle önermiyoruz. Yolcu otobüslerinde cep telefonu kullanımı, şöförün konsantrasyonunu dağıtma riski taşıyor. Hiçbir riske girmemek ve emniyeti sağlamak için kullanılmamasını tavsiye ediyoruz. Tayyar Temeltaş (Renault Servisi) Yüzde 100 etkiliyor Cep telefonu ABS sistemini kesinlikle etkiliyor. Özellikle, dışarıdan gelen çağrılar, cep telefonunda yoğun bir manyetik alan yaratıyor. Bu da aracın elektronik devrelerini bozuyor. Sadece ABS’yi de değil, alarm gibi, radyo, CD çalar gibi elektronik tüm cihazları etkiliyor. Piyasada satılan araç kitleri, bu riski ortadan kaldırıyor.. Ohannes Tatonyan (Servis Sahibi) Yenilerde sorun yok Cep telefonlarının ABS’yi etkileyip etkilemediği henüz kesinleşmemiş bir konu. Otomobillerin sistemleri karmaşık. Hemen hemen tüm manyetik alanlandan etkilenebiliyorlar. Ancak, yeni jenerasyon otomobillerin çoğunda, ABS manyetik etkilere karşı korunmuş durumda. Cep telefonu kullanmadan önce servise danışmakta fayda var. Tibet Soysal (Ford Otosan Müdürü) Risk var Ford araçlarında kullanılan ABS sistemlerinin cep telefonlarından etkilenme oranı en aza indirildi. Yeni sistemde, frenlerin kitlenmesi mekanik olarak mümkün değil. Yine de, milyonda bir de olsa, risk faktörü bulunuyor. Bu haberden sonra birde cep telefonları Uçağa girişte toplatılsınmı diye bir haber var onuda okumak istiyorsanız buyrun Ve söyledigim gibi cep telefonları görüşmenin kurulum aşamasında yani sizi aradıkları veya sizin birisini aramanız anında ilk birkaç sn de yüksek değerde sinyal verip elektro magnetik dalga oluştururlar bu süreçte haberde de görülebileceği üzere benzini bile yakabilme ihtimali vardır. Otobüslerde cep teli kapatmanın nedenleri arasında kalp pili, rahatsızlık verme, sürücünün dikkatini dağıtma gibi diğer nednelerde etkili olduğundan Muavinler: Açık olan cep telefonlarınızı yolculuğumuz boyunca lütfen kapalı tutunuz diye ikaz ederler ve buna rağmen cep teli açıp konusan birisi olursa da kapatsana lan telefonu ne dedik duymuyo musun? deme hakkını kendilerinde bulduklarından asla çekinmeden orta yerde resil ederler . Kapatın kardeşim çok önemli bir görüşme yapman gerekiyorsada araç telefonu bütün otobüslerde var ordan yapabiliyorsunuz. Yada otobüse binmeden sizi arayacak birisi var ise aracın nosunu o kişiye verin ordan sizi arar. Veya madem çok önemli tel görüşmesi yapacak birisisiniz her şirketin telesekreter servisi var sesli msj bırakırsınız arayanlar bilgilenirler. Otobüslerle uzun yolculuga cıkıyorsanız nerede ne kadar hangi saatte mola verecegi belirlidir binmeden sorun o saatlerde yapın görüşmelerinizi.[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Dynamick bilgi kutucuğu gibisin :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ailecek severek izliyoruz daynamiki, go dayna go![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Nese sallayan cok olmuş konu zaten değişmişte ben haber arşivini 50 sayfa kadar karıştırdıgımda bişi buldum. Yeni konu açmaktansa buraya yazim dedim türk takıntıları vardır hani klasik hep açılır bu başlık forumda bakın takıntılar içinde bu topicden tanıdık birşey var buyrun: İşte Türk takıntıları KEMAL BULUT Ankara Türkiye, AB’ye girmeye çalışadursun, Türk halkı kendine özgü davranışlarını unutacak gibi değil. İnternette e - posta yoluyla dolaşan ve Türklerin bazı ‘takıntı ve özelliklerinden’ bahseden bilgiler, komik olduğu kadar düşündürücü de... İşte, Türklerin hastalık olma yolunda ilerleyen bazı davranışları: • Kardan adama tekme atma veya bozmaya çalışma, • Yeni atılmış betona, ağaç ve banklara kalp ve isim kazıma, • Şahin marka arabayı, Doğan görünümlü yapma, • Kırmızı ışıkta dururken, yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basma, • Otobüs duraklarına ‘Ateşli sevişirim beni ara’ yazma, • Takımı galip gelince havaya silah sıkma, • Kumsalda deve güreşi yapma, • Trafikte sollayan aracın önüne geçmeyi ilke sayma, • Kartopunun içine buz koyma, • Yasak ortamlarda cep telefonu ile görüşme, • Meslek unvanını İngilizce söyleme, • Tiki olan insanların tikleri ile uğraşma, • Faturaları son gününde ödeme, • İskambil kâğıtlarından kule yapan birinin kulesini bozmaya çalışma, • Cep telefonu ile bağıra bağıra konuşma, • Sinyal verir vermez şerit değiştirip kazaya sebebiyet verdiğimizde "sinyal verdik görmüyor musun?" deme, • Ara yollardan ana yola çıkacak araca yol vermeme, • Otobüsten ille de ön kapıdan inmeye çalışma, • Otobüs koltuklarını yırtma ve üzerlerine yazı yazma, • Kırmızı ışıkta burnunu karıştırma, • Evlilerin bekârlara ‘Sakın ha evlenme’ demesi, • Aynı filme giden insanların çıkışta filmi birbirlerine anlatmaları, • Yolda tanıdık birini görünce arabayı şakadan onun üzerine sürme.[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 uçakta bana olmuştu o lol hostes geldi kapattırdı ölcez lavuk muabbet ediyo telefonla[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar