Roqq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Arkadaşlar genel bir Sony Ericsson başlığı açmak istedim. Umarım yoktur, arattım biraz. Ben Arc almayı düşünüyordum; derken 2 tane telefon duyurdular. Bu tarz konularda zaten titizim, hepten aklım uçtu. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-ray?cc=tr&lc=tr#view=overview http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-active?cc=tr&lc=tr#view=overview Bekleye değer mi sizce ?, Samsung Galaxy S 2 çok güzel, ama 1700 TL çok gibi. Bunlardan birinin fiyat/performans oranı nasıl olur sizce ? Ayrıca kötü bir olay daha oldu, telefonum kırıldı. Hepten bozuldu alet, geçici olarak bi 100 liralık alet almayı düşünüyorum. Neyse çok kişiselleşti burası. Sonuç olarak Sony Ericsson baya baya güzel şeyler çıkarmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Teknik özelliklere bak, kontrol etmedim ama xperia'nın böyle kozmetik farkları olan fantastik modelleriymiş gibi geldi. Özellikle xperia - active. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Xperia Active tam fantastik abi, suya karşı dayanıklıymış filan. Fiyatı yüksek olmadığı takdirde çok alınası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 A1018'in evrim geçirmiş haliyle de aynı özellikte bir telefon yapmıştı Ericsson vaktiyle. Yine böyle turuncu falandı, adamların hobisi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 S.E Görüntü olarak güzel icatlar yapıyor. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-neo?cc=tr&lc=tr#view=features_specifications Bu da çok güzel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 walla herşeyde tasarım çok önemli ama telefonda bi ayrı önemli benim için.. haa 5800 kullanıyorum hala pff.. arc bi acaip çekti beni.. temmuz ortalarında almayı düşünüyorum. yakından görünce hele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 X8 kullanıyorum. ilk Sony Ericsson deneyimim olduğu için orta segment bişeyle başlamak istedim. Ancak inanılmaz memnunum. İlk fırsatta en üst segment Sony Ericssona atlayıp orada kalmayı planlıyorum. harika bir ekran kalitesi nefis bir display, inanılmaz usefull, müzik deneyimi çok çok etkileyici, tasarım bence oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Her başlıkta söylüyorum zaten... xperia x10 kullanıcısıyım ve ilk telefonumdan sonra hep Se de kaldım... Hiç de pişman değilim. Pas'ın saydığı ve birçok özelliği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 çılgınsınız meeeen x10 a şarjı için küfreden bir arkadaşım var asdfssafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bu arc internette nasıl acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 internette iphone4ten daha iyi die bi review görmüştüm. sitenin ismini hatırlarsam yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 tam olarak bulamasam da şöyle bişey buldum http://www.anandtech.com/bench/Product/324?vs=212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 uk said: çılgınsınız meeeen x10 a şarjı için küfreden bir arkadaşım var asdfssafa O arkadaşına rom customization nedir öğret gel dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TantoLaVita Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 tam bir sony ericsson'cuyum denilebilir tam 6 telefon eskittim hepside sony ericsson'du. inanılmaz memnundum hepsinden bende arc almayı düşünüyorum ama galaxy s 2 ram ve işlemci bakımından daha iyi karar veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Rotweiler said: uk said: x10 a şarjı için küfreden bir arkadaşım var asdfssafa O arkadaşına rom customization nedir öğret gel dfg yahu custom rom falan kasıntı şeyler biraz, yani hadi ben yaptım da o arkadaş nereden yapacak.. uğraşmaz bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 xperia x10 aldım bir tane. Rom custom hedesi nedir ? Sony ericson companion kurdum falan. Daha once android ,iphone vesaire gibi tecrubem yoktu, kurcalıyorum bakalım. Gmailden kontaktları senkronlama olayı güzel ama benim gibi eski moda tel kullanan cahillerin olayı çözmesi sürüyor tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Tebrik edelim Ged o zaman =) Doğru yoldasın... Custom rom yapınca zaten daha çok tad alacaksın. O menüdeki takılmalar felan gidecek. Benim (kullandığım) Rom'um şurada: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=12535229 Aynı forumun gene bir üst menüsünden(yani development kısmından) tonlarca roma bakabilirsin. İngilizcen var diye varsayıyorum, herbir instruction yazıyor rom başlıklarında. Yapamadığın bişey olursa sor, mutlaka cevaplarım. Ha bu arada, romu kurduktan sonra, wireless network gps aramasını felan kapamayı unutma, sonra niye batarya yarım gün gidiyo diye düşünürsün benim gibi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bu xperialarin sarji mi cabuk bitiyo yoksa benimkinde mi bi yamukluk var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ne kadar gidiyo? 24 - 28 saat falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 bi de neler açıkken ne kadar gidiyor pil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 3 5 gün gidiyor şarjı çok rahat ama aleti hiç kullanmıyorum :) Ayarlar pil kullanımı hedesine giderseniz en son ne zaman takılmış şarja gösteriyordu sanki bir yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 paspatur said: ne kadar gidiyo? 24 - 28 saat falan ilk basta telefoncudaki herif 3 saat dursun ilk basta acmadan sarjda dediydi, 6 imis meger o. =P essek herif. simdi bi zarari olur mu ki yani ilk basta 6 yerine 3 saatte doldurursam? sordum gerci herife, ilk baslarda cabuk gidiyo ama zamanla düzeliyo didi. simdi de cok iyi sayilmaz 2 gün falan dayaniyo. flight mode'da tutuyorum cogu zaman cok gitmesin die. ama wireless falan cok fena bosaltiyo sarji samursam. edit: ne sacmaliyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 o tip bataryalar eskide kaldı. li-ion tip bataryalarda zaten batarya seviyesi %100 olduğunda voltaj kesilir. ilk seferde uzun şarj gibi bir olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 eski mi? wad. 2010da cikmis bu x8ler =| 1200 mAh Li-Po'mus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar