Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Ericsson

Roqq

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar genel bir Sony Ericsson başlığı açmak istedim. Umarım yoktur, arattım biraz.

Ben Arc almayı düşünüyordum; derken 2 tane telefon duyurdular. Bu tarz konularda zaten titizim, hepten aklım uçtu.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-ray?cc=tr&lc=tr#view=overview

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperia-active?cc=tr&lc=tr#view=overview

Bekleye değer mi sizce ?,

Samsung Galaxy S 2 çok güzel, ama 1700 TL çok gibi.

Bunlardan birinin fiyat/performans oranı nasıl olur sizce ?

Ayrıca kötü bir olay daha oldu, telefonum kırıldı. Hepten bozuldu alet, geçici olarak bi 100 liralık alet almayı düşünüyorum. Neyse çok kişiselleşti burası.

Sonuç olarak Sony Ericsson baya baya güzel şeyler çıkarmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

X8 kullanıyorum.

ilk Sony Ericsson deneyimim olduğu için orta segment bişeyle başlamak istedim. Ancak inanılmaz memnunum.

İlk fırsatta en üst segment Sony Ericssona atlayıp orada kalmayı planlıyorum.

harika bir ekran kalitesi nefis bir display,
inanılmaz usefull,
müzik deneyimi çok çok etkileyici,
tasarım bence oldukça iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

uk said:

x10 a şarjı için küfreden bir arkadaşım var asdfssafa

O arkadaşına rom customization nedir öğret gel dfg

yahu custom rom falan kasıntı şeyler biraz, yani hadi ben yaptım da o arkadaş nereden yapacak.. uğraşmaz bile..
Sosyal ağlarda paylaş

xperia x10 aldım bir tane. Rom custom hedesi nedir ?

Sony ericson companion kurdum falan. Daha once android ,iphone vesaire gibi tecrubem yoktu, kurcalıyorum bakalım.

Gmailden kontaktları senkronlama olayı güzel ama benim gibi eski moda tel kullanan cahillerin olayı çözmesi sürüyor tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrik edelim Ged o zaman =) Doğru yoldasın...
Custom rom yapınca zaten daha çok tad alacaksın. O menüdeki takılmalar felan gidecek.
Benim (kullandığım) Rom'um şurada:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=12535229

Aynı forumun gene bir üst menüsünden(yani development kısmından) tonlarca roma bakabilirsin. İngilizcen var diye varsayıyorum, herbir instruction yazıyor rom başlıklarında. Yapamadığın bişey olursa sor, mutlaka cevaplarım.

Ha bu arada, romu kurduktan sonra, wireless network gps aramasını felan kapamayı unutma, sonra niye batarya yarım gün gidiyo diye düşünürsün benim gibi =))
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
paspatur said:

ne kadar gidiyo?
24 - 28 saat falan

ilk basta telefoncudaki herif 3 saat dursun ilk basta acmadan sarjda dediydi, 6 imis meger o. =P
essek herif. simdi bi zarari olur mu ki yani ilk basta 6 yerine 3 saatte doldurursam? sordum gerci herife, ilk baslarda cabuk gidiyo ama zamanla düzeliyo didi.

simdi de cok iyi sayilmaz 2 gün falan dayaniyo.
flight mode'da tutuyorum cogu zaman cok gitmesin die. ama wireless falan cok fena bosaltiyo sarji samursam.

edit: ne sacmaliyom ben
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...