Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 futbol var lan asıl. sene 2012 hala futbola giden paralar paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 nedanko said: onlar ingiliz degil, bi gun adamin teki gelen turk arkadasina, geldiniz mi diye sormus. o sonra goldunuzmu, kozdonuzmu, vondunuz, ingiliz olmus. bu espri bana yuk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ardeth said: futbol var lan asıl. sene 2012 hala futbola giden paralar paralar offtopic futbolun kendisi saçma değil, milletin futbolcuların peşinden koşturmaları saçma. bi de o koşturanların hayatında bir arada göremeyecekleri paraların dönmesi en saçma zaten :P futbol takım sporu işte... basketbol vs. de aynı. hayatını bu sporları izlemeye endeksleyen zavallılar dolu her taraf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 "nutella yerim" said: şu video her konulduğunda bi üzülüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 BabacumMostors said: madem evrim var o zaman neden bugünkü maymunlar evrilmedi? ha? sorarım size selam! sorunun cevabı bulundu, kayıp halka gibi bişi hatta: miR-941 geni. A team at the University of Edinburgh compared the human genome to 11 other species of mammals, including chimpanzees, gorillas, mouse and rat, to find the differences between them. The results, published in Nature Communications, showed that the gene - miR-941 - is unique to humans. http://www.ed.ac.uk/news/2012/gene-birth-141112?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+edinburgh-university-news+(Edinburgh+University+-+Latest+news) It seems like miR-941 came around after humans evolved from apes and at just the right moment to give humans a real edge over other mammals, some time between six and one million years ago. This was when we as a species were really out there making strides like the genetic champions we are. The leader of the study at the Institute of Genetics and Molecular Medicine at the University of Edinburgh, Dr. Martin Taylor spoke about the gene’s perfect timing. /end of rine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 E canım insan topraktan geliyorsa şimdiki topraklar neden insan olmuyor gibi bir soruda sorulabilir. O mantıksızlığa bu mantıksızlık dfss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kuran'da açıkça yazmıyormu; sizi ben toprak ve sudan olmuşmuş bir çamur'dan öz'den yararttım diye ? şimdi bu ne demek topraktan ve sudan yaratılmış olmak için farklı evreler geçirmiş olmamız demek değilmi, yani bi anlamda evrim geçirmiş olmaktan geçmiyormu zaten ? kafam uçtuysa dürtün lütfen.(:P) not: bi yerde okumuştum sindirim sistemimiz evrim var olduğu için besinleri sindirebiliyor diye bişeyler söylemişti neyse tam anlatamadım ama bence anlıyan birisi çıkar umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Onu geçtim, kaburgadan insan oluştuğuna inanıyorsunuz da evrimle yeni canlıların oluşabileceğine neden inanmıyorsunuz birader. Şu evrime inanma olayı da tamamen eğitimle alakalı zaten, iyi bir biyoloji eğitimi almış, bilim ya da mühendislikten anlayan kişilerin hepsi farkında evrim mekaniğinin. Tabii Türkiye'ye özgü bir de biyoloji lisansı okuyup, evrime inanmıyorum diyen tipler var, onları Allah'a havale etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar