Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrim Teorisini Tek Soruyla Çürüttü

Soris

Öne çıkan mesajlar

Dünyaca ünlü İngiliz yazar ve felsefeci Malcolm Muggeridge bu gerçeği şu şekilde dile getirmektedir:

Ben kendim, evrim teorisinin, özellikle uygulandığı alanlarda, geleceğin tarih kitaplarındaki en büyük espri malzemelerinden biri olacağına ikna oldum. Gelecek kuşak, bu kadar çürük ve belirsiz bir hipotezin inanılmaz bir saflıkla kabul edilmesini hayretle karşılayacaktır. (Malcolm Muggeridge, The End of Christendom, Grand Rapids: Eerdmans, 1980, s. 43)

Yaratilistr 1 year ago 3
Top Comments
Sosyal ağlarda paylaş

ben programı canlı izledim cihat hocam ana rahmini anlatırken karsı tarafın rengi kactı sekılden sekile girdilerr o yok burda galiba süperdi ALLAH razı olsun

west98000 1 year ago 6
2/3 Örneğin; evrimleştirici özelliği olduğu iddia edilen mutasyonların tamamen tahrip edici özelliğe sahip olduğu ve canlılara gelişme değil hastalık, sakatlık veya ölüm getirdiği görülmüştür Darwinistlerin insan embriyosunda solungaç olarak gösterdiği yapının gerçekte insanın orta kulak kanalının, paratiroidlerinin ve timüs bezlerinin başlangıcı olduğu anlaşılmış

Yaratilistr 1 year ago 4
Sosyal ağlarda paylaş

abi o nası video.

halkın cehaletine mi, biyolog diye gelen o kadar eğitim almış adamın kendi uzmanlık dalı hakkında iki kelimeyi bir araya getirememesine mi, sunucunun adiliğine mi, en başta evrimi tartışılacak -ya da daha doğrusu var mı yok mu ulan?- diye tartışmaya kalkacak ve bunu tv programı olarak sunacak şerefsizlikte olmalarına mı yanayım bilemedim.

-evrim teorisi nedir?
-insanın maymundan gelmesi diye bişey. ha teori.

-darwin kimdir?
-yyyazar diye biliyorum ama...

öeh be.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...