Soris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150242144749273 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 www.harunyahya.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 açıldı tam versiyonu: http://forum.paticik.com/read.php?73,5699282 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 göz mükemmel bir organ kambriyen patlamasıyla ortaya çıkıyo ve mükemmel bir şekilde görüyo bu da evrim teorisini yerle bir ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 2 Ayrı video ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 daha önce "madem evrim var bu tahta niye suya dönüşmüyor" diyen yiğit bulut var. çok daha iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 şey dediydi biri de yahu şu ceket 1 milyar yıl boyunca orda dursa kalkıp rastgele buraya gelebilir mi? bunu diye 9 eylül de bioloji profu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fizban said: daha önce "madem evrim var bu tahta niye suya dönüşmüyor" diyen yiğit bulut var. çok daha iyisi. Ahahahah cidden mi lan çabuk videosunu verin motivational yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lJz4oSjRc-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 al izle hepsini çok bomba argumanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Pasta said: şey dediydi biri de yahu şu ceket 1 milyar yıl boyunca orda dursa kalkıp rastgele buraya gelebilir mi? bunu diye 9 eylül de bioloji profu of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Dünyaca ünlü İngiliz yazar ve felsefeci Malcolm Muggeridge bu gerçeği şu şekilde dile getirmektedir: Ben kendim, evrim teorisinin, özellikle uygulandığı alanlarda, geleceğin tarih kitaplarındaki en büyük espri malzemelerinden biri olacağına ikna oldum. Gelecek kuşak, bu kadar çürük ve belirsiz bir hipotezin inanılmaz bir saflıkla kabul edilmesini hayretle karşılayacaktır. (Malcolm Muggeridge, The End of Christendom, Grand Rapids: Eerdmans, 1980, s. 43) Yaratilistr 1 year ago 3 Top Comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben programı canlı izledim cihat hocam ana rahmini anlatırken karsı tarafın rengi kactı sekılden sekile girdilerr o yok burda galiba süperdi ALLAH razı olsun west98000 1 year ago 6 2/3 Örneğin; evrimleştirici özelliği olduğu iddia edilen mutasyonların tamamen tahrip edici özelliğe sahip olduğu ve canlılara gelişme değil hastalık, sakatlık veya ölüm getirdiği görülmüştür Darwinistlerin insan embriyosunda solungaç olarak gösterdiği yapının gerçekte insanın orta kulak kanalının, paratiroidlerinin ve timüs bezlerinin başlangıcı olduğu anlaşılmış Yaratilistr 1 year ago 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mutasyonların %99 u zararlıdır diyen ilk kişinin şah damarına tekme atıcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mutasyonların %99 u zararlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yahu hangi kısmında izledim bir de evrim taraftarı olarak çağırdıkları adam yani of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ardeth said: fizban said: daha önce "madem evrim var bu tahta niye suya dönüşmüyor" diyen yiğit bulut var. çok daha iyisi. Ahahahah cidden mi lan çabuk videosunu verin motivational yapcam http://a0.twimg.com/profile_images/1351867974/lol-guy_reasonably_small.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 aptalliga gercekten tahammulum yokmus lan, senin yapisik sacina siciim gerizekali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi o nası video. halkın cehaletine mi, biyolog diye gelen o kadar eğitim almış adamın kendi uzmanlık dalı hakkında iki kelimeyi bir araya getirememesine mi, sunucunun adiliğine mi, en başta evrimi tartışılacak -ya da daha doğrusu var mı yok mu ulan?- diye tartışmaya kalkacak ve bunu tv programı olarak sunacak şerefsizlikte olmalarına mı yanayım bilemedim. -evrim teorisi nedir? -insanın maymundan gelmesi diye bişey. ha teori. -darwin kimdir? -yyyazar diye biliyorum ama... öeh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 aquila said: aptalliga gercekten tahammulum yokmus lan, senin yapisik sacina siciim gerizekali. ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 3. video tam bir komedi filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 froydun ortaya attığı dediği an kadının, aman yareppim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 evrim torrent gibi. arada sırada bakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 biz sorle entelijans yaparken bi tane ev rimci bulamadik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar