darkageman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Öncelikle s.a arkadaşlar Ben oyuna yeni başladım 1-2 character kastım ama soul dan anlamadıgım icin sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim.. Bu oyunda iyi character olarak hangi characteri görüyorsunuz ona göre seçim yapacam :) Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yardım edemedim ama allahın selamını alırım aleyki selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 tevekkül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Yardım edün daa :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bu oyunda op class yok op spec var. o yüzden sen hangisini iyi oynayacağına inanıyorsan, senin oyun stilin hangisine yatkınsa ve daha önce diğer mmolarda hangisine benzer karakterle oynadıysan onu aç. açtıktan sonra google a classın ismi leveling build yaz, lvl50 olduğunda 2 rol yap önce google a classın ismi pvp build yaz sonrada pve build yaz hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ben acıkcası bir sürü mmo oynadim lotro knight silkroad jade dynasty gibi ama hep sevdim character asasian olmustur bunda 3 soul oldugu icin fazla bilgim yoq video izliyorum ama anlamıyorum işte iyi damage koyuyormu defansı nasıl gibisinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 aslında burada hunter cok iş yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Selam. Oyuncularin 80%i dps 15% heal 5% Tank oynuyor. Yuzdeleri kendimce uyduruyorum Grup arama sirasinda dps olursan 400-500 kisi senin gibi sira bekliyor olacak. Sira zor gelir. Tank olacaksan iyi oynamalisin. Oyunun offical forumlarini fan sitelerini okumak arastirmak gibi aliskanliklarin yoksa tank olma. Biraz dusuk dps yaptinmi bisey demezler ama party"i 1-2 wipe edersen grubu dagitirsin. Healer sikici ama grupta bulursun. Cleric baya baya iyi bir klass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bana göre her zamanki gibi ya asassin ya hunter olacam ona karar verdim soullarida arkadaş söyledi saolsun hepinize teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sizce 3 ünden hangisi daha iyi arklar 1-assassin,marksman,ranger 2-riftstalker,blade dancer,assassin 3-Blade dancer,nightblade,riftstalker üçünden birini tercih edecem sizce hangisi daha iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 la cevap yazunnn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bu sorunun sizcesi bizcesi yok, zaten çok oynayan yok burda oyunu, en güzeli deneyip görmen ve yabancı forumları araştırman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 darkageman said: Sizce 3 ünden hangisi daha iyi arklar 1-assassin,marksman,ranger 2-riftstalker,blade dancer,assassin 3-Blade dancer,nightblade,riftstalker üçünden birini tercih edecem sizce hangisi daha iyi ? 3ünü de oynayabilirsin. Tek birini oynayacaksın diye bir kısıtlama yok. 3 buildi de yaparsın. Denersin. Birisi PVP de iyi tutar diğer PVE de , birde Bard ve TANK buildi de yaparsın sıra derdinde kalmaz. PVP yapcagın zaman 2. buildi seçersin PVE yapcagın zaman 1. builde dönersin. Öyle takılır gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 valla ben oynarken bi ton para harcarım respece, çünkü deneyip öğrenmek asıl zevkli kısmı bence. ayrıca o levelın düşükse 3. ağacın pek bi önemi kalmıyor, başlangıç skilleri en iyi olanı seç 3. olarak. leveling için beastmaster + bard güzel diyorlardı, ancak ben assassin oynamıştım. oyun bu abi nasıl keyif alıyorsan öyle git yani. ben şöyle bişi kullanmıştım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 felfecir said: valla ben oynarken bi ton para harcarım respece, çünkü deneyip öğrenmek asıl zevkli kısmı bence. Bir ton para? 50g yaw çokta değil level 50 deki adam için :) @Darkageman Şöyle birşey var. Build denersin oturtursun hah bu süper böyle oynarım dersin ama Max Level olunca bütün planların alt üst oluyor. Tekrar bir build arayışına illa ki giriyorsun. Bu yüzden en hızlı nasıl level atlayabiliyorsan o şekilde oyna max level olunca build denemelerine başlarsın. Şimdi boşuna uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar