Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wolverine'ın zıplaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkabahçe bir süre Wolverine Klasik Seri'yi vermişti. orda Wolverine (Logan,Patch,Weapon X ne derseniz artık) Madripoor diye bir adada bir mafya babasının kızını korurken çocuğa bir hikaye anlatıyordu; kendi hikayesini..

küçükken toplumdan dışlanmış biriymiş Wolverine ve yaşadığı yerden Kanada'nın ormanlarına kaçmış. ilerde hata yaptığını anlamış tabi ve yürürken wolverinelerle karşılaşmış. fakat wolverineler onun kendileri gibi olduğunu hissetmişler ve saldırmamışlar.(tarkan-kurt muhabbeti bakın nasıl çalmışlar :)) neyse bizimki wolverinelerle yaşamaya başlamış ve onlarla avlanmış herşeyini onlarla paylaşmış falan filan. köylüler yada avcılar tam hatırlamıyorum, birgün wolverineleri avlamaya çıkmışlar ve bizimkini wolverinelerle gördüklerinde çok şaşırmışlar. direk üstüne ağ atmılmış ama kahraman wolverineler tarafından korunmuş. ve uzun bir süre wolverinelerle yaşamaya devam etmiş..

kısaca Wolverine'in çoğu yeteneği, vahşi wolverineler sayesinde gelişmiştir.tabii ki doğuştan olan mutant yetenekleri de vardır ama wolverineler sayesinde ortaya çıkmıştır ve gelişmiştir bu yetenekleri..
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 28 Mayıs 2004 19:32 tarihinde demiş ki:
- evet okuduğum yerde 300 pound yazıyor.
- omega, wolverine ile arkadaş demedim zaten. sadece çr'da o ekipten karbonadyum sentezini almak için gönderiliyor. ama sonuçta wolverine'nin bir düşmanıdır.
- o kadar ayrıntıya dikkat etmedim.

Bonecrusher pardon yaa ben sana karşı bir mesaj yazmadım biraz öyle durmuş ama özür dilerim. Ben sadece 300 pound ne kadar ediyor bilmiyorum şeklinde ki soruna cevap verip geri kalan mesajımda da tartışılan diğer konulara değindim.
Yanlış anlama ok? ;)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
yok öyle yazıyorum ben de.

gabe, wolverine origin'de ona benzer bir olay yaşanıyor. Ancak bahsettiğin çr'da gördüğüm halinden daha olgundu originde dağa kaçtığı, wolverine'lerle yaşadığı vakit.
Ayrıca 4 çr'dan sonra çıkmadığıi için, wolverine'lere kaçtıktan sonra ne yaptığını bilmiyorum
Belki orda bahsedilen hikayeye bağlanıyordur Wolverine origin..

Wolverinelerle birlikte yaşamak, experience points almak gibi birşey olabilir, ama tamamiyle onlara bağlıyamayız.
originde görüyoruz ilk olarak mutant yeteneklerini..[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
Wolverine Origin'i okumadım sadece klasik serideki bir bölümünü biliyorum zaten orda da Wolvie'nin hikayesi mafya babasının evine yapılan bir baskınla kesiliyordu gerisini bilmiyorum. aslında bir yerden bulmak lazım tam hikayeyi, nasıl wolverinelerden ayrıldı, orduya ne zaman yazıldı..

ayrıca aynı seride Sabretooth ve Lady Deathstrike'la kapışıyordu ve Sabretooth Wolverine'e oğlum falan diyordu. kavrayamadım nasıl oğlu oluyor diye çünkü ikisi candüşmanı olarak biliniyor..
Mesaj tarihi:
Victor Creed in oglu olan eleman mutantlarin baş düşmanı olan biri diye hatırlıyorum ben eheh :) Yanlız biraz daha devam edersek volverine in hikayesini yapıcaz eheh :)[signature][hline]Tomorrow never comes, until its too late...
Mesaj tarihi:
Bende bu düşmanlıktan önce SabreT. ile Wolverine'in "kanka" derecesinde yakın olduğunu zannediyorum... Daha sonradan Sabre'ın gözü dönmüşcesine katillik ruhunun ön plana çıkmasyla Wolverine ile araları bozuluyor.
Babasımıdır akrabasımıdır bilmiyorum ama.

Marvel da suyunu çıkardı hafif he. Uncanny'di Origin'di Ultimate'ti Next Generation'du Year 2***'di falan derken tüm karakterleri çorba ettiler[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Mesaj tarihi:
bence güzel senaryolar vardı.
ama uncanny x-men 400 civarından itibaren, avengers, u x-men, new x-men felan hiç okunacak kalitede hikayeler çıkarmamışlar. Eskiden her sayfada binbir olay olurdu, şimdi ise dergiyi 5 dakikada bitiriyorum.

çizgi romanları çekicem de ne zaman çekicem bilmiyorum[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
Mesaj tarihi:
anladığım kadarıyla creed, logan'ın can düşmanı gibi bişi oluyor, karısını öldürüyor onu öldürüyor bunu öldürüyor, bir kere de sabretooth, wolverine'in babası olduğunu öğrenmiş, logan krize girmişti o sırada.. Anlaşıldığı kadarıyla babası felan değil.

Yalnız bir nokta, sabretooth, ilk yaratılırken, wolverine'in babası diye düşünülmüş, yüzü felan ona benzetilmiş, ama sonra vazgeçilmiş...[signature][hline]Silver Fang Ahroun
Worshipper of Gaia
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
_Insomnia_, 31 Ağustos 2004 19:23 tarihinde demiş ki:
bişe sorucam gunlerdir merakımdan uyuyamıyorum.x men-3 cıkıcak mı.nolur biri bilgilendirsin beni bu konuda

çıkıcak da açtığım konuyla alakası ne ya
muhahahaha

arama yapın dediysek alakasız topicleri arayın demedik :D

beast, jubilee, gambit, omega red... hep adı geçen kişiler.
x-men 3'ün çıkacağının göstergeleri bunlar[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım...
Mesaj tarihi:
konuya biraz geç kalmakla beraber ben official güçlerini yazıyorum.

skills:
brawling,knives,natural weapons,swords,contingent action,fast exit,marksmanship,martial arts,espionage,lore(japanese),animal handling,intimidation,survival,tracking.

powers;
claws adamantium +5 unbreakable
empaty 14 (carnivorous animals only)
enhanced senses (all) 16
regeneration 15
resistance +12 to poison and disease
----------------------
ultra jump yada benzer bir skilli yok , beast ve diğer elemanların bunu tutup atması da tamamen gaz bir olaydan ibarettir.bir ara angel da colossus u tutup uçarak fırlatmıştı milletin üstüne.

yazdıklarımın kaynağı ise marvel superheroes adventure game , x-men roster book adlı eski oyun kitabım.tsr çıkartmıştı hey gidi günler.ayrıca her çizgiroman karakteri bir parça karamurattır , hoş görmek lazım.[signature][hline].....

[Bu mesaj Jarlaxle tarafından 31 Ağustos 2004 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o marvel super heroes çok eski.
birincisi yeni kurallar çıktı d&d 3e,
diğeri de adam o paket çıktıktığından beri epeey gelişti.

her kahraman birer parça kara muratlık taşıyor olabilir.
ama jübilee'nin felan öyle zıpladığını hiç görmedim..

dediğim çizgi roman, official bir seri değildi o.
ama sonuçta Marvel'dan çıkan bi dergi :)
O eski rpg oyununda hyper jump gibi birşey olmasa da,
çizer orda adamı epey bi zıplatmıştı.[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım...

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Eylül 2004 01:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kim nasil isterse ole ziplatio wolwiyi
bleh sevmem ben nefret bile ederim cok fazla piyasa :P[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
said:
StRencher, 28 Mayıs 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
Bende bu düşmanlıktan önce SabreT. ile Wolverine'in "kanka" derecesinde yakın olduğunu zannediyorum... Daha sonradan Sabre'ın gözü dönmüşcesine katillik ruhunun ön plana çıkmasyla Wolverine ile araları bozuluyor.
Babasımıdır akrabasımıdır bilmiyorum ama.

Marvel da suyunu çıkardı hafif he. Uncanny'di Origin'di Ultimate'ti Next Generation'du Year 2***'di falan derken tüm karakterleri çorba ettiler

forum eski zatende bunu söylemiş olabilirim yada bakası söylemiş olabilir

wolverin sabretooth ve maverick cia ajanıydılar üçü bir calışıyordu. ama sabre ve wolvinin aralarında sürekli kavga cıkıyordu.

türkiyede yayınlanan x-men serisinde red omeganın oldugu sayılarda (3-4 sanırım) bunlar cizilmiş anlatılmıştı. kafadan 10 sene olmuştur[signature][hline]my world my reality
Mesaj tarihi:
eet. sabretooth da yıllardır yaşıyo. o kadar yaşlılar ki. ama puşt sabretooth herşeyi hatırlıyo loganın kafası gidip geliyo. yoksa şimdiye kadar çoktan şişlemişti STyi. gerçi artık sakinleşti olgun bir insan oldu. belli de olmaz.[signature][hline]your sight is a weakness...
Mesaj tarihi:
wolwinin bi bölüümnde hmm vertigo mudur nedir ole bi yaratigin oldugubi bölümde ikinci dünya savasnda bi yerlerde bi tegmenmi cavusmu ne oldugu anlatiliodu
adam bi bicakla düsmanin (baya kalabalik) ortasina takimini kurtarmak icin(yada sag kalanlarimiydi) atladigi bi sahne ciziktirilmisti..[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
bu soru aynen şuna benziyor:

* Marvel evreninde Silver Surfer gibi güçlü bir karakter varken, neden spider man ve dierleri gidip eften püften kahramanlarla işbirliği yaparlar? Silver la araları mı bozuktur? ya da neden Spider man çizgi romanında New york ta yüzlerce kişi öldürülür ve sadece Spidey kahraman olarak harekete geçer? X men in izin günü müdür o gün?[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Mesaj tarihi:
said:
Creel, 01 Eylül 2004 22:40 tarihinde demiş ki:
nefret bile ederim cok fazla piyasa :P

sensin piyasa.. adama bak ya :-P

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Eylül 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...