Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ben ADSL modemimin antenini daha uzun bir antenle değiştirsem çekişi artar mı? Yoksa bu çekme olayı makineye de bağlı birşey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 çekişi arttıran desibel değil watt. yani modemin çıkışı 150-250mw ise istersen 12 desibel outdoor omni tak, bişey farketmez, sadece açık alan menzili uzar. ama watt yükseltici takarsan 1-2w lık o zaman duvarları delip geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 boyu değil işlevi önemli lafı tam bu açıklamaya cuk oturur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 merak ettim watt yükseltici neye benziyor diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 adama boşuna donanım gurusu dememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ama daha kuvvetli çıkış daha fazla etkilenmede demek. Yani ileride wireless XX yapıyormuş derlerse hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 "Cin Ruhi" said: merak ettim watt yükseltici neye benziyor diye.. beyniniz 50 sene sonra akabilir evet sdf yani 2-3 m uzağında çalıştıracaksanız sıkıntı yok diyorlar. ben demiyorum, finlandiyalı bilimadamları diyo şimdilik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hocam güvenilir bir site ya da adres söyle de alalım.. şimdi bu cihazı bildiğin airties wireless adsl modeme bağlayabiliyom mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar