metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 simpsons south park eskiden bir de dragonball ı izliyordum(çocukken) şimdi yayınlanıyormu, nerden bulurum vs. hiç bilmiyorum :([signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Simpsons South Park Dragonball Z Spider Man Lui Slam Dunk (Eskiden) X-Men One Piece vs aklıma bunnar geldi
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 hükmeder be :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir![Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: H1gHK1nG, 05 Ağustos 2004 17:10 tarihinde demiş ki: her türlü digimon :D Ya zevkler tartışılmaz ama ne anlıyosunuz şu digimondan???Bence tamamiyle berbat...[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak... Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık. Öyleyse bu büyüklenme niye? Bu kibir,bu gurur niçin? Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından. Bardağı insan bunun için Öper daima alnından...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Xharloan, 01 Ağustos 2004 13:04 tarihinde demiş ki: kiddo evet Lui çok ho$uma giderdi hele konu$maları birde o babası yokmu :) babası bomba luinin zaten andy anderson :)[signature][hline]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: Bellow, 04 Ağustos 2004 18:49 tarihinde demiş ki: Simpsons South Park Dragonball Z Spider Man Slam Dunk X-Men budur:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Voltran sponge bob Animaniacs Oggy and the Cockroacnes(beni cok güldürüyor)
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Teşekkürler mesajlarınız için[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bırıde ıkıp cılgın korsan jack ı yazmamıs bre[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konudaki mesajların hepsini okumamışsın ozaman jacabo kaç kişi mad jack the pirate yazdı çılgın korsan jack yazdı ohoooho[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 south park[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi
karakabus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bende tam bir anime fanatiği olarak sölemek isterim la rosa di versailles süper birşey tavsiye ederim :)[signature][hline]karakabus yakar ruhunu insanoğlunun hep yakınımızdakiler uzaktır bize ney sesine hasret büyürüz biz
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: RonaldinhO, 11 Ağustos 2004 23:31 tarihinde demiş ki: Konudaki mesajların hepsini okumamışsın ozaman jacabo kaç kişi mad jack the pirate yazdı çılgın korsan jack yazdı ohoooho heh pardon abicim bi daha olmaz :p[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yok canım :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 1.süngerbob (tabii ki) 2.simpsons 3.one piece (artık yok ama.. ne güsel zorro adam doğruyodu ühüü) 4.hırsız jean (gerçek ismi nedir bilmiom star böle çevirmiş) 5.south park 6.kirby! (DDD'ye hastayım) bu böle gider daha..
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 spongebob süper de artık yeni bölümler yayınlasalar ya[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
KurabiyeCanavari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 we're tiny we're toony we're all the little loonies and in this cartony we're invading your tv looney tunes...bugs bunny de fena diildir, ama "seni seviyorum,çok çok çok çok çok seviyorum" diye çığlıklar atan, hayvanları severek öldüren elmayra unutulmazdır ha bi de snoopy var tabi (amma hissiyatlı bi çizgi filmdi)[signature][hline]Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.(Huxley)
KurabiyeCanavari Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 darkwingduck launcpad vardı ahmak pilot.....düşmanı megavolt kızı gasoline... süperrdi süperrr cloud of smoke and he appears, master of surprise. who's that cunning mind behind, that shadowy disguise. nobody knows for sure, but bad guys are out of luck, cause here comes. darkwing duck, look out (when there's trouble you call dw) darkwing duck, let's get dangerous darkwing duck, better watch out you bad boys darkwing duck![signature][hline]Belki de bu dünya başka bir gezegenin cehennemidir.(Huxley)
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 eskiden dedective conan vardi bilmem siz gencler hatirlarmisiniz.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 dizi olanlardan di mi ? hmm simpsons southpark bu ikisi vazgeçilmezlerim sonracııma pek izlemiorum ama hoş: jackie chan en bi yeni ninja turtles (kesin 5 seneliktir de burada yeni gösterilio diodur) özet olarak simpsons ve southpark ı çok seviorum paso izliorum öbürlerini neredeyse hiç izlemiorum takmıorum :D[signature][hline]All of my endings, waiting to begin
ameni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 tabiki simspsons ve catdog adini hatırlayamadigim cnbc e cizgi dizileri YASASIN CNBC-E CİZGİ DİZİLERİ
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 said: dom, 15 Ağustos 2004 18:01 tarihinde demiş ki: eskiden dedective conan vardi bilmem siz gencler hatirlarmisiniz. hatırlarım.. efsaneydi conan sabahları okula gitmeden önce izlerdim. içtiği bir iksir mi ne vardı o yüzden çocuk oluyordu. zaten genelde çocuk haliyle olayları çözerdi. daha ilkokuldaydım ne günlerdi. bazen 2-3 bölümlük meseleler olurdu da okulda bütün gün düşünürdüm katil kim diye..
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 - The Simpsons (hastasiyim ziyadesiyle harika, mukemmel, rakipsiz!) - Futurama (yayindan kaldirilmasaydi Simpsons'a tek rakip olacak diziydi bence... Matt Groening her daim yonetiyor) - Rocko's Modern Life - TMNT (eskileri hehe yenileri izlemedim)[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Öne çıkan mesajlar