Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiğiniz çizgi film?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tom & Jerry"
"Ninja Scrolls"
"Winnie The Pooh" (muydu neydi..)
Haa bide ara sıra "Maske" yi izlerdim güzeldi...
Unutmadan en sevdiğim çizgi sinema "Finding Nemo" süper bir konu süper çizim... süper...

[Bu mesaj Leprachun tarafından 20 Temmuz 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Rastgele yazıyorum:

Clementine: Mazoşist bir zevkti 10-12 yaşındaki bir çocuk için. Madem herkes Clementine yüzünden ömrünün sonuna kadar zihinsel olarak onarılamaz hasar aldığını söylüyor, benim merak ettiğim neden her bölümünün yarattığı dehşeti saniye saniye hatırlıyoruz? Düşünmek lazım.

Mad Jack: Yeni favorim, yeni bölümleri de olsa keşke.

Spongebob: Bunun çocuklar için olduğuna hala inanasım gelmiyor. Çok yaman espiriler var.

Voltron:Arabalı, gemili olanı değil orijinali. Fakat diğerini de severim, kalabalık kadrosu vardır bir de son bölümü süperdi.

Kanal On Marvel Çizgi Filmleri: Star ve Kanal ON ilk açıldıklarında Mariner, Spiderman ve Thor gibi merkez Marvel kahramanlarının 1950'lerde çekilmiş olan çizgi filmlerini veriyordu. Oturup nasıl izlerdim be kardeşim.

Ginga Eiuyuu Dentetsu ya da Galaksi Kahramanları: Tamam anime yazmayacaktım ama ingilizce adıyla LOGH zaten beklenildiği gibi bir mecha değildi. Bir numaram, kesinlikle.

G.I. JOE:İlk okulda tatilde bile tek bölümünü kaçırmadığım, çocukluğumun merkezi olan çizgi filmdir kendileri. Ankarayı alt üst edip Movie'sini bile bulmuştum, Cobraların Kral falan vardı.

Daha çok şey var aslında Thundercats, Cobra, Robotech, Prince Valiant falan filan. Gerçi şimdilerde yetişkin bir insan olarak sadece gizli gizli çizgi film izleyebiliyoruz ama güzel zamanlardı, anısı yeter.[signature][hline]
'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'.

[Bu mesaj Narsil tarafından 20 Temmuz 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cowboy Bebop
Evangelion (buna çizgi film demeye dilim varmıyor )
Spider-man kendi kendine konuşup espiri yapması yok mu hastasıyım yav fox kidsdeki elemanlarda bayaa iyi çeviriyor show tv neydi öyle :P
Mesaj tarihi:
peey unutmuş herkes

Rocko's modern life bilmeyenler için bu çizgi filmde rocko isimli bir avusturalya wallabie'sinin başından geçen maceralar anlatıyo ama tam bir yetişkin çizgifilmi her bölümü 2-3 kez izledim ve asla sıkılmadım tavsiye tabiiki...[signature][hline]regarnur kharta
Mesaj tarihi:
southpark :) x-men
bi de çoook eski bi hayalet avcıları çizgi filmi vardı, 4 kişilik bi gruptu bunlar bi de hayaletleri vardı...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
  • Admin
Mesaj tarihi:
southpark x-men Simpsons[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
BRT'de küçük kız adıyla yayınlanan Bir anime vardı. Asıl adı Versay'in gülleridir. Oscar Fransuva ne döktürmüştü be. son bölümlerinde hep ağlamıştım. Acayipti yav.
Mesaj tarihi:
Walt Disney' in Klasik Animasyon diye tabir edilen çalışmalarının hepsi.
Anime olarak ;
Revolutionary Girl Utena
Neon Genesis Evangelion
Kenshin
Tenjo Tenge
Hellsing
Gosht In The Shell
...hımmm... şimdilik hatırladıklarım bunlar...[signature][hline]"...gerçekler ve deneyim başaramıyorsa,
güzelliği, hayaller ve yanılsamalarda ara..."
Mesaj tarihi:
Çılgın Korsan Jack ve ordaki lapacı benim kahramanım ve idolüm :) hmm buarada rocko's modern life, rug rats, south park ve simpsons 'ıda ekleyebilirim.

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Temmuz 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Simpsons
Mad Jack the Pirate
Rocko's Modern Life
Agent Dogs
South Park[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben!!! Tıkla!!!
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

• Yeni Oluştur...