Leprachun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 "Tom & Jerry" "Ninja Scrolls" "Winnie The Pooh" (muydu neydi..) Haa bide ara sıra "Maske" yi izlerdim güzeldi... Unutmadan en sevdiğim çizgi sinema "Finding Nemo" süper bir konu süper çizim... süper... [Bu mesaj Leprachun tarafından 20 Temmuz 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir]
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 1. Spiderman 2. Simpsons[signature][hline][b]Liv Tyler
Narsil Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Rastgele yazıyorum: Clementine: Mazoşist bir zevkti 10-12 yaşındaki bir çocuk için. Madem herkes Clementine yüzünden ömrünün sonuna kadar zihinsel olarak onarılamaz hasar aldığını söylüyor, benim merak ettiğim neden her bölümünün yarattığı dehşeti saniye saniye hatırlıyoruz? Düşünmek lazım. Mad Jack: Yeni favorim, yeni bölümleri de olsa keşke. Spongebob: Bunun çocuklar için olduğuna hala inanasım gelmiyor. Çok yaman espiriler var. Voltron:Arabalı, gemili olanı değil orijinali. Fakat diğerini de severim, kalabalık kadrosu vardır bir de son bölümü süperdi. Kanal On Marvel Çizgi Filmleri: Star ve Kanal ON ilk açıldıklarında Mariner, Spiderman ve Thor gibi merkez Marvel kahramanlarının 1950'lerde çekilmiş olan çizgi filmlerini veriyordu. Oturup nasıl izlerdim be kardeşim. Ginga Eiuyuu Dentetsu ya da Galaksi Kahramanları: Tamam anime yazmayacaktım ama ingilizce adıyla LOGH zaten beklenildiği gibi bir mecha değildi. Bir numaram, kesinlikle. G.I. JOE:İlk okulda tatilde bile tek bölümünü kaçırmadığım, çocukluğumun merkezi olan çizgi filmdir kendileri. Ankarayı alt üst edip Movie'sini bile bulmuştum, Cobraların Kral falan vardı. Daha çok şey var aslında Thundercats, Cobra, Robotech, Prince Valiant falan filan. Gerçi şimdilerde yetişkin bir insan olarak sadece gizli gizli çizgi film izleyebiliyoruz ama güzel zamanlardı, anısı yeter.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. [Bu mesaj Narsil tarafından 20 Temmuz 2004 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Cowboy Bebop Evangelion (buna çizgi film demeye dilim varmıyor ) Spider-man kendi kendine konuşup espiri yapması yok mu hastasıyım yav fox kidsdeki elemanlarda bayaa iyi çeviriyor show tv neydi öyle :P
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 The Simpsons South Park Kablam Cobra Batman Dragonball Animatrix Serisi[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
che Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 the simpsons[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 southpark ve simpsons[signature][hline]love her
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 batman of the future çok sevdiğim değil ama izleyin seversiniz ayrıca street fighter tv serileri deli doludur[signature][hline]orochi
Regarnur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 peey unutmuş herkes Rocko's modern life bilmeyenler için bu çizgi filmde rocko isimli bir avusturalya wallabie'sinin başından geçen maceralar anlatıyo ama tam bir yetişkin çizgifilmi her bölümü 2-3 kez izledim ve asla sıkılmadım tavsiye tabiiki...[signature][hline]regarnur kharta
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 +1 Rocko manyaktır. Spider-Man ve South Park[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın
bega Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 southpark :) x-men bi de çoook eski bi hayalet avcıları çizgi filmi vardı, 4 kişilik bi gruptu bunlar bi de hayaletleri vardı...[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 evet evet bide onların yeni versiyonu vardı bi ara kanal d de onlarda iyiydi[signature][hline]orochi
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 south park . tanımam diğerlerini.[signature][hline]gad dem it!.. kalh!ae
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 southpark x-men Simpsons[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
alante Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 BRT'de küçük kız adıyla yayınlanan Bir anime vardı. Asıl adı Versay'in gülleridir. Oscar Fransuva ne döktürmüştü be. son bölümlerinde hep ağlamıştım. Acayipti yav.
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 birde brt de yaşlı bir kemancı köpek ve çocuk üçlemeside vardı. acayip drama yapmışlardı[signature][hline]orochi
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 southpark x-man transformes GI Joe Voltran Simpsons Ay savaşcısı Şeker kız Candy :)
Utena Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Walt Disney' in Klasik Animasyon diye tabir edilen çalışmalarının hepsi. Anime olarak ; Revolutionary Girl Utena Neon Genesis Evangelion Kenshin Tenjo Tenge Hellsing Gosht In The Shell ...hımmm... şimdilik hatırladıklarım bunlar...[signature][hline]"...gerçekler ve deneyim başaramıyorsa, güzelliği, hayaller ve yanılsamalarda ara..."
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Çılgın Korsan Jack ve ordaki lapacı benim kahramanım ve idolüm :) hmm buarada rocko's modern life, rug rats, south park ve simpsons 'ıda ekleyebilirim. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 24 Temmuz 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 kenshin shmaro (adını tam hatırlayamıyorum) slum dunk(hanamichi)
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Simpsons Mad Jack the Pirate Rocko's Modern Life Agent Dogs South Park[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
SokakKedisi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Aranizda "The secret of Nimh"i izleyen var mi... Sanirim Don Bluth filmiydi... Yana yakina o cizgi filmi ariyorum...
Öne çıkan mesajlar