laverda Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hoş geldiiin :)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Alıntıla
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yurt dışına açılıoz oleyyy[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Alıntıla
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Hoşgeldin.[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Alıntıla
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hosgeldın[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 obaley![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 aa ne küsell, hoşgeldin kıbrıslı kardiş! ;)[signature][hline]bu şehir insana tuzak kuruyor bu şehir insanı uzak kılıyor bu şehir insanı hayli yoruyor bu şehir insanı hep kandırıyor Alıntıla
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ho$geldn=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Alıntıla
rhn18 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 saolun saolun... hoşbuldukk :) Alıntıla
nuki Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hoş geldin şimdi kıbrıs gelir ilerde ingiltere sonra bir bakıyoruz mesajların yarısı ingilizce ingiliz patiler tarafından atılmış ehü :)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Alıntıla
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 nerden olursan gel yeterki gel :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Alıntıla
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra Alıntıla
sheref Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 naban be gardaş paticiğe mi getiren gendin gendin? :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Alıntıla
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 boşuna kopmuşsun disconnect neyse saçmaladım :) hoşgeldin[signature][hline]hö? Alıntıla
Abus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kopbe bu gece kop[signature][hline]Love is Divine Alıntıla
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 kıbrıstan giremiormuydunda gelince girmek aklına geldi :) şaka bi yana hoşgeldin.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm Alıntıla
rhn18 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Tşkkkurr ettim cvp yazan herkese ve yazmayan hatta okumayan hatta tum Turkiyeye teşşekur ediyorum klassss bi açılıştan sonra aleme dalmam gerektiğini farkettim[signature][hline]lezzzzeTsiz TosTa yumRuk aTaSımmm GeLiR ;))) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.