Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 halı saha çıkışında az tokatlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 BonePART said: ABI BEN SENNE oynamam ildeniz 9 alacagim elde 9 diyince sirf gotluk olsun diye 10 diyip 1 alip hem kendein hem beni batiriyosun AHAHAH o yüzden sen orçunla eş oalcaksın ben de kermiti delirteceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 girişirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bu arada en son batağı pati maçı çıkışında maltepede oynamıştık geçen yazdı.. BENCE PATİ BATAK BULUŞMASININ VAKTİ GELDİ GENÇLER!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hatta mekanı da söylüyorum.. Feneryolu CAFE'S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 BabacumMostors said: nomsaR said: ıstaka? he ya ıstaka.. kavga çıkarsa başka ne kullanacğaız? yan masadan ıstaka isteyeceğiz paşa paşa kavgamızı edeceğiz ben gambit gibi kartları atarsınız diye düşündüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çok iyi batak oynarım diyip bütün desteyi alan gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar