Taina Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 merhaba arkadaşlar. bi arkadasım bana ani-imaging die bir şeylerden bahsetti. başla ve geliştir dedi ama o lafından sonra ayrıldık ve bi daha gorüşemedik.bu konularla ilgisi veya bilgisi olan varmı? nedir -ne deildir. nerden download ederim fln?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ---------------------------------------- -----BARMAK BASSAM OLMAMI-------- ---------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sanırım kız arkadaşındı :) www.google.com denedik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ani-imaging ne, hiç duymadım. animasyon üzerine bir program mı? Yoksa paint photoshop gibi çizim/resim programı mı?[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yok kız deildi ama bi tanıdık abi.cok yogun konusamıorum. animasyon photo shop olarak deilde daha da ilerlemiş şekli ile flash ve photoshop un birleşmiş olarak düşünebilirsin. animasyon çizgi film fln yapmaya yarıor. şimdiden teşkkür ederim.[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ---------------------------------------- -----BARMAK BASSAM OLMAMI-------- ---------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ewt google ı denedim ama sacma sapan bi şi ler cıktı. ve bir site buldugumda bu adamlar o işi yapıorlarmış bende mail attım rica ettim bakalım sonuc ne olacak.ama pek umutlu deilim ama bakalım ne olacak ne bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar