Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: Bella said: tanıman, vasat oldugunu göstermez. büyük bir felsefecisin. Seni Ekmek Hazretlerine bağışlıyorum. Yoksa bu gece senle uğraşırdım. allah razı olsun rahatladım adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: Bella said: kafan tek bakış, tanıyorum diyosun ya, tamamen tatava. Senden 4 yıl önce burdaydım, sen en büyük tatavasın son gördüklerim arasında. en çok ben burdaydım, en çok ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kırmayın birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: aquila said: al bunla uğraş. Ben bi şey göremiyorum bundan sonrasi forum kurallarina uygun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 üff yürü git evine ağla kadın. biz kadınlara sert davranıyoruz şakirtler olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: aquila said: al bunla uğraş. Ben bi şey göremiyorum sen olan şeyleri de göremiyosun en son bıraktığımda kopya yok falan diyodun ali demir çalma çırpma yapmadı diyodun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: balon said: aquila said: al bunla uğraş. Ben bi şey göremiyorum bundan sonrasi forum kurallarina uygun degil. Sen iste yeter ki uydururuz bi kalıbına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bella said: balon said: aquila said: al bunla uğraş. Ben bi şey göremiyorum sen olan şeyleri de göremiyosun en son bıraktığımda kopya yok falan diyodun ali demir çalma çırpma yapmadı diyodun sdfsd Mahkeme kararını vermiş, sen hangi kafalarda yaşarsan yaşa. Yay falan, takıl yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sevişin kurtulun abi valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yok olm havamda değilim. Mübarek aylar hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balonla bellanın arasını yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bella 20-25 yaşında 18 sene geç kalınmış onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 senin için geç kalmış sayılmaz. kahvaltıyı dışarda yaparsınız, 2000 atarsın artık ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ahahahaha ekmek formunda bu akşam (tu) Balon da fena diil ama. Heyecanla izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon, cemaatten feyzli abilerle takilsana biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 olm sen beni dinleyip feyz alsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dassaa gelse de espri yapsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: olm sen beni dinleyip feyz alsana? senin neyini dinliim lan, feyz alcak olsam basar giderim pensilvanyaya. feyzin kaynagi burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bence acil evlen, bununla oyna modlarında takılıyorsun, sonra namaz feyiz başlıyosun. Yaş gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesela yaş sorun değilse Bella bacımız var halihazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hepiniz nolifersınız espiriden anlamıyorsunuz, anlıyorum diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: senin için geç kalmış sayılmaz. kahvaltıyı dışarda yaparsınız, 2000 atarsın artık ortaya ya isteyen istediği şeye istediği kadar para verir amma battı ha. resmen kafan tek bakış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sonra balon niye evlenemiyo, yok ki kardeşim tasarruflu kız, para duydumu sana ne harcarım ederim eylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kahramanımsın balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sen çok yanlış anlamışsın tek sorun bu sanıyosan evlenememen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar