Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dasaaa'nın esprileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vasat sıradan ve ortalama insanlara denir balon. Mesela sen vasat bi şakirtsin diyebiliriz. Ama dasaaanın espirileri kesinlikle sıradan ve ortalama adamı temsil etmiyor, tamamen üst bi kategoride. İyi ya da kötü olmaları öznel değerlendirmeye bağlı, ama kategorisi kesinlikle vasat değil.
Mesaj tarihi:
Tabii tabii Balon yorum yazamaz, ama forumdaki toplasan anca 3 tane olan kız nüfusa kendince şirin ve zengin gözükmeye kasan üstüne de devamlı allahsızlık espirikleriylen buna prim katmaya çalışan sabisübyan ekmekimiz yazabilir
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Tabii tabii Balon yorum yazamaz, ama forumdaki toplasan anca 3 tane olan kız nüfusa kendince şirin ve zengin gözükmeye kasan üstüne de devamlı allahsızlık espirikleriylen buna prim katmaya çalışan sabisübyan ekmekimiz yazabilir
3 kızın 2 siyle muhabbetim var zaten zengin ve şirin görünmeye de çalışmıyorum zengin ve şirinim zaten.
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

bi de bi şey dicem, olayı niye burda bitiriyosun ki abi napcam bu gece ben şimdi?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...