balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 arapça orta yollu demek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Vasat sıradan ve ortalama insanlara denir balon. Mesela sen vasat bi şakirtsin diyebiliriz. Ama dasaaanın espirileri kesinlikle sıradan ve ortalama adamı temsil etmiyor, tamamen üst bi kategoride. İyi ya da kötü olmaları öznel değerlendirmeye bağlı, ama kategorisi kesinlikle vasat değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Gayet vasat, tanıyorum ben olm adamı. Vasat adam, senin kategorin dahi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 beni wingmanin aktiftablet'e sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Allan no-liferı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 tanıman, vasat oldugunu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kafan tek bakış, tanıyorum diyosun ya, tamamen tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi ciddi yazılarıyla soytarı olmuş bir adamın mizah hakkında yorum yapması acı verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Tabii tabii Balon yorum yazamaz, ama forumdaki toplasan anca 3 tane olan kız nüfusa kendince şirin ve zengin gözükmeye kasan üstüne de devamlı allahsızlık espirikleriylen buna prim katmaya çalışan sabisübyan ekmekimiz yazabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ekmek şirin gözükmeye çalışmıyo ki, şirin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dassaa olmasa 8-10 kere banlanırdım forumdan, vefa borcum var adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 "Tatar Ramazan" said: Tabii tabii Balon yorum yazamaz, ama forumdaki toplasan anca 3 tane olan kız nüfusa kendince şirin ve zengin gözükmeye kasan üstüne de devamlı allahsızlık espirikleriylen buna prim katmaya çalışan sabisübyan ekmekimiz yazabilir3 kızın 2 siyle muhabbetim var zaten zengin ve şirin görünmeye de çalışmıyorum zengin ve şirinim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Dasaa, boşver be abi, bana da ayıcık vermişler ak. Anlamıyor bunlar espriden. Biz kendi forumumuzu açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 peki sen niye benim tam tersim bir imaj çizmeye çalışıyorsun inatla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 al başını nokta kom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hayatı masamdaki viski şişesi kadar etmicek bi adamla daha uzun tartışmayacağım tabi ki. buz koy bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 vah garibim yalnız şirinlikle gaylik arasında ince bi çizgi vardır, dikkat et şirine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yine ovnaj dönmüş yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bella said: tanıman, vasat oldugunu göstermez. büyük bir felsefecisin. Seni Ekmek Hazretlerine bağışlıyorum. Yoksa bu gece senle uğraşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bella said: kafan tek bakış, tanıyorum diyosun ya, tamamen tatava. Senden 4 yıl önce burdaydım, sen en büyük tatavasın son gördüklerim arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 al bunla uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 "Tatar Ramazan" said: Tabii tabii Balon yorum yazamaz, ama forumdaki toplasan anca 3 tane olan kız nüfusa kendince şirin ve zengin gözükmeye kasan üstüne de devamlı allahsızlık espirikleriylen buna prim katmaya çalışan sabisübyan ekmekimiz yazabilir bi de bi şey dicem, olayı niye burda bitiriyosun ki abi napcam bu gece ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: al bunla uğraş. Ben bi şey göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bi de dasaaa eski şakirtlerden. çok maklube yedik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar