Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 serin hikaye bilader http://planetsmilies.net/smoking-smiley-5430.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Pasta said: tatar ramazan tam balon gecko tierında bi tip. ekmeği yaracan şööle basacan arasına bütün büfe salamını ohhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 olm onların ayarı yok zaten. Alayı aynı üretim, seri üretim hatası, toptan fail yani perakende değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 forumda yazan yazıların yüzde 90' ını kimin yazdığına bakmadan okuyan bir ben miyim? eğer aynısını yapıyosanız thumbs up (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 "Tatar Ramazan" said: Pasta said: tatar ramazan tam balon gecko tierında bi tip. ekmeği yaracan şööle basacan arasına bütün büfe salamını ohhhhsalamı bu kadar seviyosan ekmeksiz ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 güldürmeyen esprilerin uzmanı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Pasta said: "Tatar Ramazan" said: Pasta said: tatar ramazan tam balon gecko tierında bi tip. ekmeği yaracan şööle basacan arasına bütün büfe salamını ohhhhsalamı bu kadar seviyosan ekmeksiz ye. ahahaha, ne diyo herif ya. olm senin nasıl bi yemek zevkin var, kahvaltıda hakkatan ne yiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi pun u anlamadın di mi? ne bekliyosun ki müslümandan sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 neyse ki minicik yazma huyundan vazgeçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bir de şu cümleyi dramatik iki nokta üç nokta ile bitirme huyundan vazçgese iyi olcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 umarim yanarak ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 balon said: Pasta said: "Tatar Ramazan" said: Pasta said: tatar ramazan tam balon gecko tierında bi tip. ekmeği yaracan şööle basacan arasına bütün büfe salamını ohhhhsalamı bu kadar seviyosan ekmeksiz ye. ahahaha, ne diyo herif ya. olm senin nasıl bi yemek zevkin var, kahvaltıda hakkatan ne yiyosun? baya anlamamışın orda dönen olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aboo konuda iqlar nerflenmiş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 senle aynı tiera koymama sinirlenip 2006 da dönen ekmek arası sosis esprisiyle komiklil yapmaya çalışmış. nickim ekmekti ya benim sosis de penise benziyor hani. sana da haksızlık etmişim gerçi aynı gruba koyarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sosis değil büfe salam demiş inceltmeyin konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nası seviyosa artık bilmiyorum, esprinin orjini oydu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Bu salamlara ne koyuyolar bilmiyorum da benim kurufasulye yiyen köpeğim yemiyor maretin falan salamlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 salam bende sevmem dil,jambon,füme ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hindi füme pek güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hindi fümeyi bende pek seviyorum ya kahvaltıda ayırmam yanımdan. sandwich hazırlarken de güzel oluyor, salata ya gidiyor öyle değişik bi yiyecek seviyoruz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 konularin bu hizla degismesini ilgiyle izliyorum :D ama dasaa iidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hakkaten lan dasaa dan hindi fümeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar