Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 BabacumMostors said: 18 sayfadır neyi tartlıyorsunz lan, bir piç özet geçsin lütfwn Abi kültür muhabbeti.Dasaaanın esprilerden nasıl kitap okumaya geldi muhabbet, o arayı ben de atladım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 anime filan izliyolar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nilep le balon birazdan anti matter ı oluşturacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 pilardo oyniyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 he abi kitap okumaya vakti olmayan adam müze gezip 5 saat belgesel izliyor sdfs. kaldı ki okumak başka bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 BU TOPİĞE DAAASA NEDEN YAZMIYOR LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Pasta said: he abi kitap okumaya vakti olmayan adam müze gezip 5 saat belgesel izliyor sdfs. kaldı ki okumak başka bişey. İstanbul'u bikez benimle gezmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 universite bitirmis insanlarin kitap okumaya gerek yok ya kafasinda olmasi uzucu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 olum mantakmısınız YÜRÜYÜN GİDİN UYUYN LAN ggece gece.. uyuyun.. uykunuz yok m usizin? annenler seni merak eder hadi eve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ara sokaktaki esnaf lokantasına gidin birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yapma ildeniz. o kadar dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 O kadar kitap oku diyorsunuz da, Allah'a laf çarpıtıyorsunuz da, hakkında atıp tuttuğunuz inancımın kitabını hanginiz okudu da hakkında bu kadar bilmiş kesildiniz? Okudum diyeniniz de tavata. Bilindik hadisleri duymuştur. Ara sokaktaki bir esnaf dini kütüphanesinin vitrininde görmüştür en fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 hepimiz supanekeyi biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ben okudum çok emir kipi vardı dili hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 fede said: yapma ildeniz. o kadar dedik sırf sen istedin diye değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 o kuranda yok kıro Ne cahil, kültürsüz, hanzo adamlar var ya. Neyse yavaş yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Pasta said: he abi kitap okumaya vakti olmayan adam müze gezip 5 saat belgesel izliyor sdfs. kaldı ki okumak başka bişey. he vaktim yok diyosa yalandır, ben vakti olup da o şekilde değerlendirmeyenlerden bahsediyorum. Dediğim gibi bilgi almanın bin tane farklı yolu var, okumak sana başka bir şey. Her insanda öğrenme işlemi farklı çalışır sonuçta. Neyse garbagelık konuda tartıştığımız konuya bak. Hem onlar boş sen dolusun da noluyo? sen de ölcen kurtlancan onlar da ölcek kurtlancak, onlar öyle mutlu oluyorlarsa bırak olsunlar yani, muhtemelen boş diye yaftaladığın insanlar senden çok daha mutlu hayatlar sürecekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ege çok değiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 senin nası bi ideolojin var la nil. sürekli değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 dogru olan neyse tersini savunma ideolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 saygı duymak gerek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ya depresifliğim depreşince böyle oluyorum, bikaç gün sonra yine halkın %90'ı cahil ve salak modunda takılmaya başlarım korkacak bir şey yok sdfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: dogru olan neyse tersini savunma ideolojisi. senin ideolojini söyleyince de ban yiyoruz malesef ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Halkın %90'ı cahil kurtlanıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar