Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyi düşün iyi olsun hedesi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi düşün iyi olsun.
kötü düşünme kötü olur.
birşey istiyorum çok pozitif düşünüyorum oluyo

falan gibi şeylere inanıyor musunuz?

ha bir de inananlar nasıl bir mantığa oturtturuyorlar açılayabilirlerse sevinirim.

teşekkürler patiler.
Mesaj tarihi:
nefretle ve acıyla besleniyorum diyebilirim

eğer birşey hakkında iyi düşünürsem.%99 olacak birşey ise bile olmaz.yani çok nadir.suana kadar hiç olmadı

o yuzden herşeyden nefret edip olmıcagı için önceden üzülürüm tribe girerim

o zaman oluyor

yani iyi düşün iyi olsun diye birşey yok sdfs
Mesaj tarihi:
yani negatif düsününce bi sekilde psikolojini ve yaptigin isi de etkileyebiliyo ama pozitif düsününce olcak die bisi yok.
cok calisirsan olur.

ayrica hani... AY COK GÜLDÜÜÜM KESIN KÖTÜ BISI OLCAK, lcd kafasi gibi seyler bunlar fsdg
Mesaj tarihi:
of quantum fiziğindeki %0.000000000000000001'lik kısmı alıp bunu SEN KÖTÜLÜĞÜ KENDİN ÜSTÜNE ÇEKTİN diye insanlara pazarlamaları beni deli ediyor

hayatı boyunca iyi düşünmüş o düttürüboktan yaşam koçlarının gırtlağını kesip içlerinden dillerini koparasım geliyor o derece.
Mesaj tarihi:
Red said:

iyi düşünme kötü düşün ki hayalkırıklıgın minimum olsun

mottom bu başım ağrıyınca kesin beyin tümörü gg diyorum mesela geçince mutlu oluyorum.
Mesaj tarihi:
bu yaşam koçu enerji geyiğine 4 milyar veren var lan

dedikleri şey ise sen süpersin mükemmelsin başarılısın yürü koçum aslanım
Mesaj tarihi:
genel olarak pozitif düşünceli bi insan olunca bi olayın negatif sonuçlanması göze batmazken her konuda negatif olunca ŞANSSIZIM BAK YİNE BOK OLDU ÜF tepkileri de oluyor. "hayırlısı" insanı olmak lazım.
Mesaj tarihi:
hayatımda son 1 aydır herşey ölümüne ters gidiyor da bugün okulda bi hoca ciddi ciddi " iyi düşün iyi olsun" şeklinde 15 dakikalık bir konuşma yaparak bunu örneklerle süsledi.

ben de inanmıyorum.
olcak şey var olmicak şey var. niye salak salak inanayım olmicak şeye. saçmalık.

acaba inanmıyorum diye mi ters gidiyo lan hahah
Mesaj tarihi:
genelde pozitiften negative dogru A B C D E durumlarını düşünürum onlara göre plan yaparım.
en kötüsü çıkarsa hazırlıklıyımdır zaten, iyisi çıkarsa da sevinirim.

DAS.
  • Yeni Oluştur...