Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 iyi düşün iyi olsun. kötü düşünme kötü olur. birşey istiyorum çok pozitif düşünüyorum oluyo falan gibi şeylere inanıyor musunuz? ha bir de inananlar nasıl bir mantığa oturtturuyorlar açılayabilirlerse sevinirim. teşekkürler patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 boğa boku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 nefretle ve acıyla besleniyorum diyebilirim eğer birşey hakkında iyi düşünürsem.%99 olacak birşey ise bile olmaz.yani çok nadir.suana kadar hiç olmadı o yuzden herşeyden nefret edip olmıcagı için önceden üzülürüm tribe girerim o zaman oluyor yani iyi düşün iyi olsun diye birşey yok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bullshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 iyi düşün iyi olsun kısmını okurken dellendim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 inanırsan olur inanmazsan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yok böyle şeyler allah da yok burç da yok karma da yok pozitif enerji de yok adam yukarı ve ilgilenin onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 iyi düşünme kötü düşün ki hayalkırıklıgın minimum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yani negatif düsününce bi sekilde psikolojini ve yaptigin isi de etkileyebiliyo ama pozitif düsününce olcak die bisi yok. cok calisirsan olur. ayrica hani... AY COK GÜLDÜÜÜM KESIN KÖTÜ BISI OLCAK, lcd kafasi gibi seyler bunlar fsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 of quantum fiziğindeki %0.000000000000000001'lik kısmı alıp bunu SEN KÖTÜLÜĞÜ KENDİN ÜSTÜNE ÇEKTİN diye insanlara pazarlamaları beni deli ediyor hayatı boyunca iyi düşünmüş o düttürüboktan yaşam koçlarının gırtlağını kesip içlerinden dillerini koparasım geliyor o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Red said: iyi düşünme kötü düşün ki hayalkırıklıgın minimum olsun mottom bu başım ağrıyınca kesin beyin tümörü gg diyorum mesela geçince mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Sparkcaster said: boğa boku lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu yaşam koçu enerji geyiğine 4 milyar veren var lan dedikleri şey ise sen süpersin mükemmelsin başarılısın yürü koçum aslanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 genel olarak pozitif düşünceli bi insan olunca bi olayın negatif sonuçlanması göze batmazken her konuda negatif olunca ŞANSSIZIM BAK YİNE BOK OLDU ÜF tepkileri de oluyor. "hayırlısı" insanı olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hayatımda son 1 aydır herşey ölümüne ters gidiyor da bugün okulda bi hoca ciddi ciddi " iyi düşün iyi olsun" şeklinde 15 dakikalık bir konuşma yaparak bunu örneklerle süsledi. ben de inanmıyorum. olcak şey var olmicak şey var. niye salak salak inanayım olmicak şeye. saçmalık. acaba inanmıyorum diye mi ters gidiyo lan hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bi de nazara inanan insanlar var 2011 yılında sdfösdös Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yogoya başlıyalım hep beraber tırt bu düşünceler tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 biz paticik underachieverları olarak burada alkolden kurtulma toplantıları gibi konuşup birbirimizi alkışlıyoruz işte, buna şükredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 nazar boncuğuyla counterlıyo bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 tanrıya inanmıyorum ama bi göz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bir inanan çıksın da kendi mantıklı bulduğu şekilde açıklasın hadi. enerji falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 var tabi http://www.caspianit.co.uk/wp-content/uploads/2009/11/the-eye-of-sauron.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://images.cheezburger.com/completestore/2011/2/3/398ae79b-1ba7-44a5-a3c8-11784ccde0dc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 genelde pozitiften negative dogru A B C D E durumlarını düşünürum onlara göre plan yaparım. en kötüsü çıkarsa hazırlıklıyımdır zaten, iyisi çıkarsa da sevinirim. DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar