Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balbay ve Haberal ' ın tahliye taleplerine savcıdan red

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından Prof. Dr. Mehmet Haberal’ CHP’den Zonguldak milletvekili, gazeteci Mustafa Balbay’ın ise İzmir milletvekili seçilmesinin ardından savcıdan tahliye talebine red geldi,karar mahkemeye gitcek.

Leyla Zana meclise girerken Akp nin cıkarları ile catısıyor diye izmir ve zonguldakdan secilen bu 2 adam dışarda kalıyor,hayırlı olsun ileri demokrasimiz,akp şakşakcıları 2.sayfadan sonra gelirse memnun olurum en azından 1 sayfa adam gibi tartışalım şu konuyu
Sosyal ağlarda paylaş

gelmeyin bu oyunlara.sazan gibi atlıyorsunuz.

kürtleri içeride tutma şansları yok, kürtleri çıkartıp bunları içeride tutma şanslarıda yok.

yapılan şu, savcı itiraz edecek millet ayaklanacak hede hödö hükümet uşağı yargı diye hop sonra mahkeme itirazı kabul etmeyecek amcamlar çıkıp hani iktidar uşağı yargıydı bak yargı bağımsız diyecek ve gerçekleri gölgeleyecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

kürtleri içeride tutma şansları yok, kürtleri çıkartıp bunları içeride tutma şanslarıda yok.

yapılan şu, savcı itiraz edecek millet ayaklanacak hede hödö hükümet uşağı yargı diye hop sonra mahkeme itirazı kabul etmeyecek amcamlar çıkıp hani iktidar uşağı yargıydı bak yargı bağımsız diyecek ve gerçekleri gölgeleyecekler.

yahuv yargının bagımsız olmadıgını artık herkes biliyor niye yoktan komple teorisi üretiyosun,tamam mahkeme kararı iptal edebilir ama artık yargının bagımsızlıgına inanan ya salaktır ya cahil ötesi yok bunun
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

Mighty_THoR said:

yahuv yargının bagımsız olmadıgını artık herkes biliyor niye yoktan komple teorisi üretiyosun,tamam mahkeme kararı iptal edebilir ama artık yargının bagımsızlıgına inanan ya salaktır ya cahil ötesi yok bunun

hmmm haklısın türkiyede böyle bir çoğunluk yaşamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

kararı savcı vermiyor bu arada hakim veriyor. savcınınki sadece görüş.

büyük ihtimalle dışarı çıkıcak bu adamlar.

işin garip yönlerinden biri adamlar hakkında hazırlanmış bir iddianame ortada yok,yani savcı bu kararı veriyorsa neye göre kime göre veriyor.

kararında herhangi bir rasyonel taraf olması icin ne ile yargılandıklarını bilmesi gerek,suclarını ve planladıklarını,böyle bir şey ortada yok iken savcının kararı tamamiyle iktidarın etkisinde oldugunun apacık delili degil mi
Sosyal ağlarda paylaş

"HSYK atamaları" said:

İlhan Cihaner ve Org. Saldıray Berk hakkında Ergenekon kapsamında soruşturma yürütürken özel yetkileri alınan Erzurum Savcısı Osman Şanal, Antalya'ya atandı. KCK ve faili meçhuller soruşturmalarını başlatan Diyarbakır Başsavcısı Durdu Kavak, İzmir Başsavcılığı'na getirilirken, Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılardan Kasım İlimlioğlu ise özel yetkileri alınarak Büyükçekmece savcısı yapıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

ya savcı diyor ki, bu soruşturma çok önemli, bu adamlar dışarı çıkarsa delilleri karartabilir veya ne bileyim kaçabilir içeride tutulmasını istiyorum.

yani resmi olarak olan bu. perde arkasını anlatmıyorum, mahkeme de bakacak işte duruma.

bu arada iddanameler var zaten benim bildiğim? hatta mahkemenin kabul edip etmeyeceği uzun süre olay olmuştu.

herşey kitabına uygun yapılıyor da vicdana uygun yapılıyor mu onu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

ya savcı diyor ki, bu soruşturma çok önemli, bu adamlar dışarı çıkarsa delilleri karartabilir veya ne bileyim kaçabilir içeride tutulmasını istiyorum.

yani resmi olarak olan bu. perde arkasını anlatmıyorum, mahkeme de bakacak işte duruma.

bu arada iddanameler var zaten benim bildiğim? hatta mahkemenin kabul edip etmeyeceği uzun süre olay olmuştu.

sıkıntı şu bu adamlar o delilleri bi turlu bulamadılar,yıllardır arıyorlar ve bu kanunlara tamamiyle aykırı (insanları haklarındaki suclamayı bilmeden bu kadar iceride tutmak) yani bir de olayın su boyutu var bu adamların bu kadar tehlikeli oldugunu dusunuyorsan elinde yeteri kadar delil zaten var demektir,ha delilin yoksa bu kadar iceri de tutmaya hakkın da yok.tam tersi o adamlar iceride haklarını savunamayacak durumdayken bazı cevreler tarafından deliller yaratıldı,kimisinin pc'sinde darbe.doc bulundu,kimi yerlerde 1 ayda toprak altında tüm mekanizması bozulcak silahları yıllardır saklayan generaller oldugu soylendi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

ahmedinejad said:

abi gözünü seveyim şunu deme. ben cidden usandım ergenekonla ilgili komiklikleri linklemeye.

hayır görünüşte diyorum onu. yani usül kanunlarına aykırılık yok. diğer mevzular ayrı.

usül hukuku diye bir dal var hatta. cmuk vs gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

ahmedinejad said:

sıkıntı şu bu adamlar o delilleri bi turlu bulamadılar,yıllardır arıyorlar ve bu kanunlara tamamiyle aykırı (insanları haklarındaki suclamayı bilmeden bu kadar iceride tutmak) yani bir de olayın su boyutu var bu adamların bu kadar tehlikeli oldugunu dusunuyorsan elinde yeteri kadar delil zaten var demektir,ha delilin yoksa bu kadar iceri de tutmaya hakkın da yok.tam tersi o adamlar iceride haklarını savunamayacak durumdayken bazı cevreler tarafından deliller yaratıldı,kimisinin pc'sinde darbe.doc bulundu,kimi yerlerde 1 ayda toprak altında tüm mekanizması bozulcak silahları yıllardır saklayan generaller oldugu soylendi.

bu kadar tutuklu kalmalarını hukuktan biraz anlayan hiç bir aklı başında adam savunamaz zaten. geçmişte islamcılar, solcular, kürtler aleyhine sündürülen kanunlar şimdi ulusalcılar aleyhine sündürülüyor. bir kişi de çıkıp demiyor ki aga bu nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...