irfan2792 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 arkadaslar kickbox la WT arasında kararsız kaldım hangısı sokak kavgasında daha iyidir bilmiorum.boyum 1.92 kickbox boy bakımından dahamı avantajlıdır?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 parkour.. deli gibi kaçarsın kavgaya karışma olayın düşer sdfsfsfsd abi liseli muhabbetlerine bayılıyorum ama ya, hangisi döver sokak kavgasında!! suriye'deyiz anasını satayım. libya'dayız. allahın her günü olay var ya.. her dövüşen de kesin kavgalara karışıyor, karşısındaki adil geliyor, kafanda sopa kırmıyor vs. gerçi onda da adam silehı çektiğinde görüyorsun babayı ya neyse.. bunlarda bile adam bıçak çekince "iyi günler! gasp bank'a hoş geldiniz size bugün nasıl yardımcı olabilirim?" durumu geçerli oluyor genelde. dövüş ne ya. spor için yapın. bi de git mma öğren
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 fui sin! lütfen. hakaretten dolayı karnına vurur bi ustası, bi daha sindiremezsin bile.
irfan2792 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 lisede kendimi koruyabiliodum teketeklerde üniversiteye gidicem şimdi il dısına kımseyı tanımıorum çevrem olmucka 3-1 vs lerde korunmam lazım onun için hem spor amaçlı gıtmeyı dusunuorum.
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 gitcen o kadar para vercen kursa emek harcayacaksın,hic kasma al sundan bi tane yeter
irfan2792 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 adamı oldurmek gıbı bı nıyetım yoq sadece amacım kendımı koruyabılmek.Durduk yere kavga cıkartıcak bı tıp degılım
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bronx'ta mı okudun, brewster'da mı? ben newark'taydım.. zordu vallahi.
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 spor salonu harici dayak yemek lazım en iyi savunma tecrübedir sdfs
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 tamam kullan demiyorum koy beline gösterince kacarlar zaten
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bizim arkadaş bed stuy'dandı.. her gün çatışma haberi geliyordu... .çocuğu kız arkadaşını eve bırakırken vurdular hatta. öldü bu, bana da teyzesi söyledi biliyor musun!! yalnız başlığın liseli olduğu ne kadar belli lan. ya şaka bi yana, doğrusunu söyleyim sana. sağlık için yap. ama doğru düzgün bi adamsan zaten bu gibi şeylere ihtiyacın kalmayacak. kalırsa biber gazı daha etkili bıçak falan karşısında. olmadı en iyisi topuk topuk zaten. sağlık için yapıcaksan hangisini yaparsan yap yeticek zaten.
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kız arkadaşının çantasını almaya calısırlarken kaçsın mı adam sonuna kadar çarpışmalı!
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şunu çıkardıktan sonra senin gibi 20 kişi gelse topukları götüne deye deye kaçar irfan
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben kız arkadaşım tuvalete giderken bile kız arkadaşımın çantasını almaya çalışıp, sonra kızı dövüyorum olm. hiç düşünmedim bana çantasını kendisi verir mi diye? doğrudan patlatıyorum kafasına sümsüğü. ne kadar erkekim!
irfan2792 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 usta mıleltın ıcınde adam snn anana bastı kufru napacan topukmu ???
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 niye bassın lan anneme küfürü? ahauhauhauahua aauhuahahah lan durup dururken sokakta millet sana küfür mü ediyor baba? bed-stuy'dan bu da kesin?
irfan2792 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hedehodohop said: şunu çıkardıktan sonra senin gibi 20 kişi gelse topukları götüne deye deye kaçar irfan olm onu nereme sokam yaz gunu kıs olsa montun cebıne fln koyarsın. fıtıl gıbıde sokamassın ztn xD
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bed stuy dediğim Bedford–Stuyvesant bu arada. güzide bi bölge abi.. notorious BIG, gza falan. hep oralardan. projects bro!! küfür deil yani sdfsfsdffsf
irfan2792 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaaa said: niye bassın lan anneme küfürü? ahauhauhauahua aauhuahahah lan durup dururken sokakta millet sana küfür mü ediyor baba? bed-stuy'dan bu da kesin? adamla laf dalasına gırdın oda bastı kufru hadı dıyelım napacan ben H.A.T.E.M de bitirdim liseyi adamın omzu carpıo direk baslıo snn ananı dıe
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 irfan2792 said: lisede kendimi koruyabiliodum teketeklerde üniversiteye gidicem şimdi il dısına kımseyı tanımıorum çevrem olmucka 3-1 vs lerde korunmam lazım onun için hem spor amaçlı gıtmeyı dusunuorum. nasıl bir kafasınız olm siz. benim hayatım şehir dışında yatılı ve yalnız geçti ne kimseden sopa yedim ne kavga ettim, gayet güzel geçinip gittim. 1 e 3 falan nedir gittiğin yerin raconunu mu kesecen nedir?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://img123.yukle.tc/images/4585bscap0004jq7.jpg
irfan2792 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Haydarpaşa teknik liseli okula döner bıcagı sokuolardı arakaslar okul 8 bın kısı ztn kavgalarda ana baba gunu oluo kıme vurdugunu bılmıosun ztn.çevrem vardı orda sımdı çevre yapana kdr kendımı korumak ıstıorum seytan tuyu var bnde belayı cekıorum yapcak bısey yoq.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 irfan2792 said: usta mıleltın ıcınde adam snn anana bastı kufru napacan topukmu ??? memati özentisi gençlik?
Öne çıkan mesajlar