scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Genel olarak izlediğim prolar 10. scv den sonra suply yapıyorlar , bende öyle yapıyorum ama daha sonra yaptığım yanlış hamleler sonucu rakip zerg ise rush yaptığında kapıyı kapatamadığımdan içeri giriyorlar. Buna alternatif olarak 9 suply 10 scv barrack + 2.suply yapıp kapıyı kapattıktan sonra 11. scv yi yapıyorum. Kapı açık kalırsa kendimi güvende hissetmiyorum :) Yanlışmı yapıyorum acab ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 10 dan sonra da kapatabilirsin ya? hatta ikinci barrackı atıyorum ben 13'te kapının oraya. 6 pool falan yalan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 O fazladan 1 SCV biraz daha hızlı gelir sağladığı için kısa zamanda gerek zaman gerekse kaynak olarak kendini idame ediyo olması lazım. Biraz focusla en kötü ihtimalle 2. supply inşa halindeyken yakalanırsın rush'a ki onu da 2 marine bile çıkmış olsan savuşturursun gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Eğer 10'da depot, 12'de rax kurarsan ve rax biter bitmz 1 marine ve orbital yaptıktan sonra ilk 100 mineralle depot koyarak kapatırsan kapıyı 6 pool bile giremez. Bir şeyi yavaş ya da yanlış yapıyorsundur replay yollarsan neyi yanlış yaptığını söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 _Spartacus_ said: Eğer 10'da depot, 12'de rax kurarsan ve rax biter bitmz 1 marine ve orbital yaptıktan sonra ilk 100 mineralle depot koyarak kapatırsan kapıyı 6 pool bile giremez. Bir şeyi yavaş ya da yanlış yapıyorsundur replay yollarsan neyi yanlış yaptığını söyleyebilirim. Deneyip cevaplayacağım. Akşam replayda ekleyebilirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Büyük ihtimal başlarken svc leri seçip hepsini bir yere yolluyor ve ardından svcler dağılmaya çalışıyor bu arada zaman kaybetmiş oluyor. Sevecelerin yarısını bir yana bir yana yollayamıyor. Buradan kaynaklanıyor olma ihtimali ne kadardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 azdır. o çok ufak bir etki ya. en fazla 1 sn etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 rocker_tr said: Büyük ihtimal başlarken svc leri seçip hepsini bir yere yolluyor ve ardından svcler dağılmaya çalışıyor bu arada zaman kaybetmiş oluyor. Sevecelerin yarısını bir yana bir yana yollayamıyor. Buradan kaynaklanıyor olma ihtimali ne kadardır? Betadayken onun bilimsel analizi yapılmıştı tlde bir farkı yok onun ya da çok aşırı ufak bir farkı var göz ardı edilebilecek kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 tek tek yollamayı bırak, 2 scv'yi 2-3 saniye boşta bekletsen bile gene 8. scv yi çok az bir gecikmeyle basabiliyorsun. dün fark ettim onu da ve ilginç buldum netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ufak bir zamanlama hatası yaptığımı farkettim, 10. scv ve supyl çok az bir farkla dikince rax dikmem gecikmedi, teşekkürler hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 9 supply 12 rax 16 orbital ve ardından supply en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mortis said: 9 supply 12 rax 16 orbital ve ardından supply en temizi 12 rax dikince rakip protos ise içeri cannon dikmek için girebiliyor ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 e işcinin girmesini engellemeye calısırsan cok geri kalırsın. bırak girsin takarsın peşine bi scv bişi dikerse gidip yıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 evet gönder bir işçiyi içeri giren probeun peşine atarsa pylon işçilerinle yok edersin. o kadar erken 2. supply atılmaz rampayı kapatacam diye, barracksın bittiğinde orbital basamıyorsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Evet o sıkıntıyı çekiyordum hep, 2.supply atacam diye panikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Cannon rush yapsa bile savuşturduğunda teknoloji üstünlüğün olcak %80 ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar