Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

9 Suply vs 10 Suply

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genel olarak izlediğim prolar 10. scv den sonra suply yapıyorlar , bende öyle yapıyorum ama daha sonra yaptığım yanlış hamleler sonucu rakip zerg ise rush yaptığında kapıyı kapatamadığımdan içeri giriyorlar.

Buna alternatif olarak 9 suply 10 scv barrack + 2.suply yapıp kapıyı kapattıktan sonra 11. scv yi yapıyorum.

Kapı açık kalırsa kendimi güvende hissetmiyorum :)
Yanlışmı yapıyorum acab ?
Mesaj tarihi:
O fazladan 1 SCV biraz daha hızlı gelir sağladığı için kısa zamanda gerek zaman gerekse kaynak olarak kendini idame ediyo olması lazım. Biraz focusla en kötü ihtimalle 2. supply inşa halindeyken yakalanırsın rush'a ki onu da 2 marine bile çıkmış olsan savuşturursun gibime geliyo.
Mesaj tarihi:
Eğer 10'da depot, 12'de rax kurarsan ve rax biter bitmz 1 marine ve orbital yaptıktan sonra ilk 100 mineralle depot koyarak kapatırsan kapıyı 6 pool bile giremez. Bir şeyi yavaş ya da yanlış yapıyorsundur replay yollarsan neyi yanlış yaptığını söyleyebilirim.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

Eğer 10'da depot, 12'de rax kurarsan ve rax biter bitmz 1 marine ve orbital yaptıktan sonra ilk 100 mineralle depot koyarak kapatırsan kapıyı 6 pool bile giremez. Bir şeyi yavaş ya da yanlış yapıyorsundur replay yollarsan neyi yanlış yaptığını söyleyebilirim.

Deneyip cevaplayacağım. Akşam replayda ekleyebilirim. Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimal başlarken svc leri seçip hepsini bir yere yolluyor ve ardından svcler dağılmaya çalışıyor bu arada zaman kaybetmiş oluyor. Sevecelerin yarısını bir yana bir yana yollayamıyor. Buradan kaynaklanıyor olma ihtimali ne kadardır?
Mesaj tarihi:
rocker_tr said:

Büyük ihtimal başlarken svc leri seçip hepsini bir yere yolluyor ve ardından svcler dağılmaya çalışıyor bu arada zaman kaybetmiş oluyor. Sevecelerin yarısını bir yana bir yana yollayamıyor. Buradan kaynaklanıyor olma ihtimali ne kadardır?

Betadayken onun bilimsel analizi yapılmıştı tlde bir farkı yok onun ya da çok aşırı ufak bir farkı var göz ardı edilebilecek kadar yani.
Mesaj tarihi:
tek tek yollamayı bırak, 2 scv'yi 2-3 saniye boşta bekletsen bile gene 8. scv yi çok az bir gecikmeyle basabiliyorsun. dün fark ettim onu da ve ilginç buldum netekim.
Mesaj tarihi:
evet gönder bir işçiyi içeri giren probeun peşine atarsa pylon işçilerinle yok edersin.

o kadar erken 2. supply atılmaz rampayı kapatacam diye, barracksın bittiğinde orbital basamıyorsun o zaman.
  • Yeni Oluştur...